Miskatonic
Vale Tudo Championship
Jakieś demo nowych Hirołsów jest na Steamie za darmo 
Nie wiedziałem nawet, że jakieś nadchodzą.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

O widzisz, zapomniałem o tym bo miało wyjść pod koniec roku. Fani H3 mocno chwała demo więc trzeba jak najszybciej sprawdzić.Jakieś demo nowych Hirołsów jest na Steamie za darmo

Widziałem trochę materiałów. Mam mieszane uczucia, ale pewnie jak każdy dla którego trójka jest złotą krową. Chociaż w multi bym zalutował.Jakieś demo nowych Hirołsów jest na Steamie za darmo
Dobrym systemem walki, innym tytułem i ładniejszą grafiką. Gra miała taki hype dlatego, że zrobiła to czego fani chcieli od Ubisoftu od lat - grę o ninja w Japonii.A czym to się różni od takiej valhalli? Poważnie pytam.
O i to ostatnie zdanie rozwiało moje wątpliwości.Splatynowałem gierkę i chciałem ją przejść jeszcze raz po rzuceniu odświeżonej wersji na PS5 ale to jest tak kurwa nudne i powtarzalne, że po prostu się nie da.
Za pierwszym razem jest ok. Nawet ja nie dałem rady więcej niż dwa przejścia a kiedy gra mi się naprawdę spodoba to potrafię męczyć do upadłego.O i to ostatnie zdanie rozwiało moje wątpliwości.
Dzięki!
Dobrym systemem walki, innym tytułem i ładniejszą grafiką. Gra miała taki hype dlatego, że zrobiła to czego fani chcieli od Ubisoftu od lat - grę o ninja w Japonii.
System walki jest bardzo dobry ale po jakimś czasie staje się strasznie powtarzalny i monotonny, bo wrogich jednostek nie ma za wiele. System skradania nie jest wybitny, czasami wręcz irytujący.
Fabuła jest OK i nic poza tym, poza kilkoma momentami kompletnie niczym wybitnym się nie odznacza. Poza trzema głównymi bohaterami czyli Jinem, jego senseiem i babą która bywa klasyczną Mary Sue to prawie żadna inna postać niczym się nie wybija, poza jeszcze jedną która po prostu ma brutalna śmierć. Główni antagoniści to typowi źli w każdej przeciętnej grze. Ani ciekawi, ani śmieszni, ani groźni.
Questy poboczne i aktywności na mapie to typowy Ubisoft.
Mapa to także typowy Ubisoft. Duża, piękna, pusta i nudna.
Splatynowałem gierkę i chciałem ją przejść jeszcze raz po rzuceniu odświeżonej wersji na PS5 ale to jest tak kurwa nudne i powtarzalne, że po prostu się nie da.

Jedna przypadkowo napotkana horda w Days Gone daje więcej frajdy niż kolejnych pięciu mongołów na krzyż tylko z innym skinem niż kilka godzin wcześniej.I ja naczytałem się zachwytów nad tą grą, pobiegałem kilka godzin. Na początku było super, ale po kilku godzinach pomyślałem, że w sumie po co ja w to gram. Bieganie bez sensu, wszystko to samo. Chociaż teraz gram w days gone i jakoś mnie wciągnęło. Też w zasadzie nie za skomplikowana rozgrywka, ale może klimat postapo mi leży plus fajny pomysł z tym motorem. Coś innego. Wersja z ps4, ale i tak wygląda nieźle. 100 cali robi robotę![]()

Jedna przypadkowo napotkana horda w Days Gone daje więcej frajdy niż kolejnych pięciu mongołów na krzyż tylko z innym skinem niż kilka godzin wcześniej.![]()
Ci, którzy podjęli decyzję o niekontynuowaniu Days Gone powinni trafić za kraty- najgłupsza decyzja gamingowego świata. Przez tą grę zrobiłem prawko na moto i kupiłłem GS-a. Tak mi się spodobała jazda po bezdrożachKupiłem sobie nowe słuchawki i rzeczywiście jak ta horda wyskakuje to czasami zasrany uciekam. Plus ci psychopaci wieczyści. Lubię też ten klimat jak się jedzie motorem przez ciemny tunel. Fajna gierka

Klimat i świat bardzo ok. Szkoda tylko że fabuła to takie dno. Zawsze można przewinąć przerywniki filmowe.Ci, którzy podjęli decyzję o niekontynuowaniu Days Gone powinni trafić za kraty- najgłupsza decyzja gamingowego świata. Przez tą grę zrobiłem prawko na moto i kupiłłem GS-a. Tak mi się spodobała jazda po bezdrożach![]()
I ja naczytałem się zachwytów nad tą grą, pobiegałem kilka godzin. Na początku było super, ale po kilku godzinach pomyślałem, że w sumie po co ja w to gram. Bieganie bez sensu, wszystko to samo. Chociaż teraz gram w days gone i jakoś mnie wciągnęło. Też w zasadzie nie za skomplikowana rozgrywka, ale może klimat postapo mi leży plus fajny pomysł z tym motorem. Coś innego. Wersja z ps4, ale i tak wygląda nieźle. 100 cali robi robotę![]()
I chyba za niedługo 3 raz ukończę DG. Moja ulubiona gra z PS4Kupiłem sobie nowe słuchawki i rzeczywiście jak ta horda wyskakuje to czasami zasrany uciekam. Plus ci psychopaci wieczyści. Lubię też ten klimat jak się jedzie motorem przez ciemny tunel. Fajna gierka

tę grętą grę
tę grę
ToTa miskatonic czy ten miskatonic?
Bardzo progresywnie.
Najbardziej jak się da!Bardzo progresywnie.
Za darmo to uczciwa cena:
wygląda jak kolejne generyczne gówno.
A propos generycznego gówna to wyglądają tak pokemony Z-A. Za to Digimony wyglądają dojebanie. Oglądało się za dzieciaka <3
Wiadomo że technologicznie gówno jak zawsze, ale chociaż trzyma kaltkaż przynajmniej... no ale człowiek włączy na 5 minut by sprawdzić a tu pyk i pół dniówki w robocie nie ma 
wygląda jak kolejne generyczne gówno.
A propos generycznego gówna to wyglądają tak pokemony Z-A. Za to Digimony wyglądają dojebanie. Oglądało się za dzieciaka <3

Bo tu działa bardzo prosty mechanizm, trochę podobny do filmów superbohaterskich. Pokemony nie muszą być dobrą grą, jedyne co muszą to odpowiednio uderzyć w nostalgiczne tony, być przystępne dla najmłodszych i pchać do przodu całą machinę związaną z tym na czym tak naprawdę zarabiają czyli sprzedażą kart i akcesoriów. Wydają nową grę, po chwili cyk nowy set kart do zbierania za grube pieniądze, nowe maskotki/figurki i do następnego. Dlatego te gry muszą być dewelopowane w jak najkrótszym czasie, nie mogą być bardzo rewolucyjne by nie oderwać się od nostalgii starych graczy i najlepiej jak będą robione za półdarmo bo po co pompować w to więcej siana.Podobno nowe pokemony to .... Biorąc pod uwagę, że miała to być jedna z exów na nowego switcha, to wyglada to lipnie. Ja rozumiem, że chcą być bezpieczni, ale kur... przy takich budżetach przy takiej marce aż wstyd, że większość pokemonów to odgrzewane kotlety.