Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Polecam sprawdzić Arc Riders, aktualnie trwa beta:

i z doskoku nowe pokemony 

Przeczytałem "dalej pukasz"

ponoć chujnia widziałem recenzję, walka dobra reszta dno, zmieniony bohater i tak dalej, nudne przejścia od areny do arenyNa gamepass jest już Ninja Gaiden 4. No cóż chyba tej serii nie trzeba nikomu przedstawiać.
Chujowy dizajn to był już wcześniej. Na Sigmę dałem się nabrać do oporu i odinstalowałem po napotkaniu japońskich duchów na motocyklach.ponoć chujnia widziałem recenzję, walka dobra reszta dno, zmieniony bohater i tak dalej, nudne przejścia od areny do areny
Ale jaja,
@PIR pa tu
Hello Citizens,
Have you ever wondered what it would be like to experience Frostpunk 2 in real life?
This February 12–15, 2026, our friends at Larp Venture will take over a historical fort in Poland to host an official live L.A.R.P. experience created in partnership with us.
The Last Recon puts you in one of Frostpunk’s remote outposts. Food is scarce, the cold is merciless, and tensions rise as survival becomes uncertain. You’ll negotiate, lead, build, and sacrifice because not everyone can be saved. The city depends on you.
You can buy tickets and use code CITYMUSTLIVE to receive a 10% discount here:
https://larpventure.com/frostpunk

jak tam @AndJusticeForAll
dalej pykasz?
View attachment 132085
ten wariatuńcio od sarumajów ocenił ghost of wokei gorzej niż...
Africans Creed da Shadow
bamburaj Yabube Yamakumba Yababuke
![]()
![]()
mistrz
Fabularnie bez szału ale gameplay spoko. No i jak ktoś ma wybór to lepiej jeszcze raz pograć Jinem, tutaj nic odkrywczego nie ma.ponoć chujnia widziałem recenzję, walka dobra reszta dno, zmieniony bohater i tak dalej, nudne przejścia od areny do areny
Kurde, to mnie zmartwiło. Pamiętam jak kiedyś ogrywałem starsze gaideny i było zacne. Chociaż dobrze, że walka na dobrym poziomie bo jednak w tym gatunku to podstawa. Osobiści pamiętam jak kiedyś zrobili DmC i pomimo innego bohatera grało mi się naprawdę przyjemnie. Gra miała swoje minusy fabularne, ale sam gameplay był dobry.Chujowy dizajn to był już wcześniej. Na Sigmę dałem się nabrać do oporu i odinstalowałem po napotkaniu japońskich duchów na motocyklach.
DMC to bardzo solidny slasher. Ta gra była jechana, bo banda spłakanych psychofanów Dantego nie była w stanie znieść nowej stylistyki.DmC i pomimo innego bohatera grało mi się naprawdę przyjemnie. Gra miała swoje minusy fabularne, ale sam gameplay był dobry.

Disco elysium rewelacja. Na androida to jakaś okrojona wersja czy normalna? Polecam wszystkim zagrać, jedna z najbardziej oryginalnych gier w jakie grałem. Świat jaki stworzyli w tej grze jest mega ciekawy.Disco Elysium wjechało na androida... Ale to ma gesty klimat, już mię wchłonęlo.
Całość muzycznie sztos, trochę UI przerobiony żeby klikania mniej Było, ale... Co to jest kurwa za gierka.
Aż mi się dekady alkoholizmu przypomniały
View attachment 132702View attachment 132703View attachment 132704View attachment 132705View attachment 132706View attachment 132707
I ten styl... Ja pierdolę... Ale kosmos, arcydzieło.
Hehe, w sumie nie wiem, nie grałem w wersję pc.Disco elysium rewelacja. Na androida to jakaś okrojona wersja czy normalna? Polecam wszystkim zagrać, jedna z najbardziej oryginalnych gier w jakie grałem. Świat jaki stworzyli w tej grze jest mega ciekawy.
Pieluchomajtki na labirynt gotowe?Myślałem, że szpital w Silent Hill 2 jest pojebaną lokacją, ale nie, Więzienie Toluca - "Potrzymaj mi piwo".
Jestę Żulicjantę?! WHY???
PS. To chyba pełna wersja (tzn po wykupieniu całości)![]()