Ludwiczek
UFC Middleweight
Kumpel mówił że podliczyli romanse i jest kilkanaście gejowych dlaFloydaYasuke I JEDEN hetero oraz same lesbijskie dla tej laski![]()
Priorytety

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kumpel mówił że podliczyli romanse i jest kilkanaście gejowych dlaFloydaYasuke I JEDEN hetero oraz same lesbijskie dla tej laski![]()

Pedały w redakcji opierdalajace czarne kabany na kolację, to ocena nie dziwi
Trochę dziwne, niby małpa a na drzewo nie umi wejść...Obejrzałem wczoraj recenzje Shadows NRGeeka i podobno gameplay Japonką jest całkiem spoko i wymusza ciche podejście.
Natomiast murzyn jakby wrzucony na siłe, nawet wspinać się nie potrafi co w serii o asasynach jest niedorzeczne. Granie nim to tępa siekanka - widać, że wzorowali się na Cuszimie, ale kompletnie nie wyszło, bo SP potrafili zrobić sensowny system walki.
Ciekawe czy koncept na tę grę nie był kompletnie inny, a smoluch jest jedynie efektem sweet baby inc czy innych tęczowych kurew?
Serio to wygląda jakby tego murzyna dodali w połowie produkcji wiec z wrażenia pewnie zapomnieli.Trochę dziwne, niby małpa a na drzewo nie umi wejść...
bo tak było, pisałem wcześniej (jakiś jutuber doszedł do źródeł), pierwotnie miał to być normalny japoniec, ale po "tragicznej" śmierci ćpuna floyda, jakiś lewak number one w ekipie zaproponował takie rozwiązanieSerio to wygląda jakby tego murzyna dodali w połowie produkcji wiec z wrażenia pewnie zapomnieli.

Brotherhood był moim zdaniem lepszy - taka dwójka na sterydach, Revelations był już kotletem.Ostatni dobry assassin to część nr 2 i Ezio, koniec kropka
Ubisoft

Ubisoft

Do spodu z nimi.

Zainstalowałem dzieciakom Raymana. Kiedyś potrafili w dobre gry. W obecnej postaci mam nadzieję że ta firma zostanie przejęta i zapanuje nadzór nad jakością oraz usunięcie tęczowej agendy. Na upadek nie ma szans niestety bo im większe gówno tym bardziej skutecznie trzyma się powierzchni. Dodatkowo swego czasu w ubi zainwestował ostro rząd francuski.
Ja właśnie pogrywam w Prince of Persia: The Lost Crown i jak ubi chce to umie jeszcze w gry.Zainstalowałem dzieciakom Raymana. Kiedyś potrafili w dobre gry. W obecnej postaci mam nadzieję że ta firma zostanie przejęta i zapanuje nadzór nad jakością oraz usunięcie tęczowej agendy. Na upadek nie ma szans niestety bo im większe gówno tym bardziej skutecznie trzyma się powierzchni. Dodatkowo swego czasu w ubi zainwestował ostro rząd francuski.
Tak gra to wypadek przy pracy, anomalia w przypadku ubisoftu. Zresztą sami zdali sobie sprawę że jak to tak robić dobre gry bo postanowili zamknąć studio które zrobiło nowego księciaJa właśnie pogrywam w Prince of Persia: The Lost Crown i jak ubi chce to umie jeszcze w gry.

Gra jest niezła ale lekki upgrade wokenesu musiał wjechać, dlaczego prince of iran jest czarnuchem z dredami to ja nie potrafię zrozumieć...Ja właśnie pogrywam w Prince of Persia: The Lost Crown i jak ubi chce to umie jeszcze w gry.

Gra jest niezła ale lekki upgrade wokenesu musiał wjechać, dlaczego prince of iran jest czarnuchem z dredami to ja nie potrafię zrozumieć...
A powinien być bladym księciem perskim.
![]()
![]()
@Ludwiczek Ale to był przeskok z tych pierwszych quake i unreal'i i innych