GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

1000011181.png

Obejrzałem wczoraj recenzje Shadows NRGeeka i podobno gameplay Japonką jest całkiem spoko i wymusza ciche podejście.
Natomiast murzyn jakby wrzucony na siłe, nawet wspinać się nie potrafi co w serii o asasynach jest niedorzeczne. Granie nim to tępa siekanka - widać, że wzorowali się na Cuszimie, ale kompletnie nie wyszło, bo SP potrafili zrobić sensowny system walki.
Ciekawe czy koncept na tę grę nie był kompletnie inny, a smoluch jest jedynie efektem sweet baby inc czy innych tęczowych kurew?

Obejrzałem wczoraj recenzje Shadows NRGeeka i podobno gameplay Japonką jest całkiem spoko i wymusza ciche podejście.
Natomiast murzyn jakby wrzucony na siłe, nawet wspinać się nie potrafi co w serii o asasynach jest niedorzeczne. Granie nim to tępa siekanka - widać, że wzorowali się na Cuszimie, ale kompletnie nie wyszło, bo SP potrafili zrobić sensowny system walki.
Ciekawe czy koncept na tę grę nie był kompletnie inny, a smoluch jest jedynie efektem sweet baby inc czy innych tęczowych kurew?
Trochę dziwne, niby małpa a na drzewo nie umi wejść...

Serio to wygląda jakby tego murzyna dodali w połowie produkcji wiec z wrażenia pewnie zapomnieli.
bo tak było, pisałem wcześniej (jakiś jutuber doszedł do źródeł), pierwotnie miał to być normalny japoniec, ale po "tragicznej" śmierci ćpuna floyda, jakiś lewak number one w ekipie zaproponował takie rozwiązanie
:awesome:

to może być dobre

Tęsknicie za klimatem pierwszych survival horrorów? Jeśli tak, to zainteresować Was powinna zapowiedziana właśnie gra Phase Zero.

1. To debiutancki projekt polskiego studia SPINA, założonego przez weteranów takich zespołów, jak CD Projekt RED czy Techland. W wydaniu pomoże ekipa SUPERHOT Presents.
  2. Gra zmierza na razie wyłącznie na PC i sprzedawana będzie na Steamie. Twórcy mają jednak w planach także wersje na inne platformy sprzętowe.
  3. Na razie twórcy nie są gotowi podać planowanej daty premiery. Wkrótce ma zostać jednak udostępnione demo.
Autorzy wzorują się na survival horrorach z lat 90. ubiegłego wieku. Dlatego Phase Zero zaoferuje prerenderowane tła i pokryte rozpikselowanymi teksturami trójwymiarowe modele postaci przypominające te z pierwszego PlayStation. Oldskulowa stylistyka ma zostać jednak połączona z ulepszeniami rozgrywki typowymi dla bardziej współczesnych produkcji.

Akcja Phase Zero osadzona będzie w 1994 roku w amerykańskiej mieścinie Flint Peak. Na miejscu tajemnicza zaraza przeobraża ludzi w zmutowane potwory i powoli pokrywa kolejne struktury pulsującą mięsną tkanką. My pokierujemy dwójką ocalałych – reporterką Mary oraz inżynierem imieniem Guy, którzy spróbują przetrwać i wydostać się z miasta.

Gra postawi na klasyczną dla tego gatunku rozgrywkę. Gracze będą zatem musieli oszczędnie gospodarować amunicją i starannie przeszukiwać lokacje.

Ostatnio raz jak grałem w Cyberpunka było zbugowanym gównem a AI było komicznie ograniczone

Dałem mu drugą szansę i bawię się dobrze. Akt 1 nadal dla mnie marny ale co poradzić :fjedzia:

Skończyłem Robochłopa. Bardzo spoko tytuł i mimo narracji w necie nie natrafiłem na jakieś większe bugi.
W tej cenie warto ograć zwłaszcza, że dlc niedługo.

Zainstalowałem dzieciakom Raymana. Kiedyś potrafili w dobre gry. W obecnej postaci mam nadzieję że ta firma zostanie przejęta i zapanuje nadzór nad jakością oraz usunięcie tęczowej agendy. Na upadek nie ma szans niestety bo im większe gówno tym bardziej skutecznie trzyma się powierzchni. Dodatkowo swego czasu w ubi zainwestował ostro rząd francuski.

Zainstalowałem dzieciakom Raymana. Kiedyś potrafili w dobre gry. W obecnej postaci mam nadzieję że ta firma zostanie przejęta i zapanuje nadzór nad jakością oraz usunięcie tęczowej agendy. Na upadek nie ma szans niestety bo im większe gówno tym bardziej skutecznie trzyma się powierzchni. Dodatkowo swego czasu w ubi zainwestował ostro rząd francuski.
Ja właśnie pogrywam w Prince of Persia: The Lost Crown i jak ubi chce to umie jeszcze w gry.

Ja właśnie pogrywam w Prince of Persia: The Lost Crown i jak ubi chce to umie jeszcze w gry.
Gra jest niezła ale lekki upgrade wokenesu musiał wjechać, dlaczego prince of iran jest czarnuchem z dredami to ja nie potrafię zrozumieć...
A powinien być bladym księciem perskim.
prince-of-persia-blogroll-1686251067660.jpg

OIP.OpekB6e9QcXoa8ViYGSReAHaFT

:juanlaugh:

:tellmemore:
@Ludwiczek Ale to był przeskok z tych pierwszych quake i unreal'i i innych

Gra jest niezła ale lekki upgrade wokenesu musiał wjechać, dlaczego prince of iran jest czarnuchem z dredami to ja nie potrafię zrozumieć...
A powinien być bladym księciem perskim.
prince-of-persia-blogroll-1686251067660.jpg

OIP.OpekB6e9QcXoa8ViYGSReAHaFT

:juanlaugh:

:tellmemore:
@Ludwiczek Ale to był przeskok z tych pierwszych quake i unreal'i i innych

I te odbicia wody,coś wspaniałego

Back