Vvallachia
UFC Heavyweight
Nadal chłopia jebią
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, nie jestem marvelowcem ale oprócz tych pawianich ruchów zadem to ta "walka" mnie rozbawiła.Co to kurła jest?![]()

Peak na steamie 68 tysięcy. W tej chwili 19 tysięcy. Sukces i rekord w jednym.no idzie im ta sprzedaż małpuke
idzie
View attachment 124703
3mln, taki chuj, może z 1,2mln reszta abonament

No właśnie dlatego mówią że zagrało 3miliony a nie że zakupiło 3mno idzie im ta sprzedaż małpuke
idzie
View attachment 124703
3mln, taki chuj, może z 1,2mln reszta abonament

Ja czekam jak ruszą preordery na drugiego switcha i lutuje
A tak naprawdę to gra została dopiero tylko 3mln razy odpalona. Czytaj drobnym druczkiem.No właśnie dlatego mówią że zagrało 3miliony a nie że zakupiło 3m
Aby się liczby zgadzały![]()

Jaka gra, wariacie?
Dobry avek mordoJaka gra, wariacie?

Moja pierwsza, poważna gra za gnoja. Od tego zaczął się u mnie poważniejszy gaming, więc sentyment został do dzis.Dobry avek mordo![]()
kocham gierkęMoja pierwsza, poważna gra za gnoja. Od tego zaczął się u mnie poważniejszy gaming, więc sentyment został do dzis.
Swoją drogą kiedyś Ubi potrafiło w gry..
kocham gierkę
Oglądałem Direct i mam mieszane uczucia. Sporo fajnych zapowiedzi chociaż jestem pewien że to nie wszystko na ten rok. Duskbloods od fromsoftware robi wrażenie chociaż nie jestem fanem symulatorów turlania się. Zabrakło mi potwierdzenia czy będzie No Man Sky w wersji na drugiego switcha. Cyberpunk też spoko. Reszta gier dewelopowanych przez Nintendo wiadomo że będzie na najwyższym poziomie.Dziś premiera nowego Switcha. Czujecie ten rosnący temperament?
Mario kart wycenili na 79€ a Donkey Konga na 69€ więc tak typowo nintendowo. Plus taki że gry od nich praktycznie nie tracą na wartości i zawsze można je odsprzedać.Nie premiera a zapowiedź,w czerwcu wychodzi a słyszałem że gry od Nintendo po 90 euro xd
A co sądzisz o prezentacji konsoli?Mario kart wycenili na 79€ a Donkey Konga na 69€ więc tak typowo nintendowo. Plus taki że gry od nich praktycznie nie tracą na wartości i zawsze można je odsprzedać.
Tak jak wcześniej pisałem, takie 6/10. Sam pewnie kupię odrazu z racji mojej słabości do gier Nintendo ale wątpię by ten pokaz przekonał nieprzekonanychA co sądzisz o prezentacji konsoli?

Jak zawszeFizyczne kopie gry będą droższe od cyfrowych![]()