GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nadal chłopia jebią

obraz_2025-03-28_173653504.png

Wczoraj odpaliłem Wolfenstein: Youngblood. Co to był za fatalny błąd. Po przejściu wszystkich 3 części stwierdziłem, że teraz wyzwolę Europę. Przeszedłem pierwszy etap, mówię kurde no nie jest takie tragiczne. W czasie grania drugiego etapu, pad latał po salonie, mało brakowało a konsola by też miała podróż kosmiczną. No jakież to jest barachło, ludzie!!! W poprzednich częściach nawet jak nie miałeś odpowiedniej broni, to pokonanie przeciwnika zajmowało chwilę dłużej. Tutaj zapomnij!! Na każdego wroga działa tylko jeden typ broni, możesz ładować magazynek za magazynkiem z innej broni, a chłop dalej będzie żywy. Te siostry to taki cringe, że chcę o tym zapomnieć. A @Risky ostrzegał, żeby tego nie włączać. Co za obrzydliwe cyfrowe bajoro.

Niby człowiek zainteresowany Stalkierem ale póki co sporo roboty I'm zostało z poprawkami I planowanymi aktualnościami

Może za rok :fjedzia:

kocham gierkę :tellmemore:

Godsmack i muzykę tego typu też zacząłem przez tę grę słuchać.
Najlepsza część trylogii i walić marudy, którym się nie podobało odejście od jedynki.

Swoją drogą Dwa Trony pierwotnie miały nazywać się Kindred Blades i miały przypominać bardziej Duszę Wojownika - czyli miały być bardziej mroczne i brutalne, ale niestety zmienili koncepcję.
Zostały tylko trailery, które i tak zostały wykorzystane do promocji.

Dziś premiera nowego Switcha. Czujecie ten rosnący temperament?
Oglądałem Direct i mam mieszane uczucia. Sporo fajnych zapowiedzi chociaż jestem pewien że to nie wszystko na ten rok. Duskbloods od fromsoftware robi wrażenie chociaż nie jestem fanem symulatorów turlania się. Zabrakło mi potwierdzenia czy będzie No Man Sky w wersji na drugiego switcha. Cyberpunk też spoko. Reszta gier dewelopowanych przez Nintendo wiadomo że będzie na najwyższym poziomie.

Zawiodły mnie troche technikalia. Fajna opcja z funkcją myszki w joyconie ale boje się o precyzję. Opcja z funkcją czatu live nie dla mnie.

Ciekawi mnie cena bo w stanach ustalili na 449$ więc sensownie ale już w Włoszech na 470€.

Nie premiera a zapowiedź,w czerwcu wychodzi a słyszałem że gry od Nintendo po 90 euro xd
Mario kart wycenili na 79€ a Donkey Konga na 69€ więc tak typowo nintendowo. Plus taki że gry od nich praktycznie nie tracą na wartości i zawsze można je odsprzedać.

Spodziewałem się więcej po tym pokazie.
Czuje się tak zachęcony do zakupu, że jak się zdecyduje w końcu na Nintendo, to wezmę raczej 1 Oleda za pół ceny.

Back