vitas
KSW Heavyweight
I tak nowych gier nie ma by przesiadka miała większy sens.Dla mnie będzie różnica jak PS4 PS4 pro. Jedyna różnica jaką zaobserwowałem to ładowanie gier ale to była zasługa dysku który wymieniłem na szybszy a nie samej konsoli. Jak dla mnie wyrzucone pieniądze.
Cyfrowych gier mam dość dużo ale kupuje je na równi z pudełkami. Na zasadzie które akurat tańsze.
Pod koniec 2025 wyjdzie Death Stranding 2, które mnie osobiście nie grzeje, a Wolverine będzie pewnie crossgenem jak Miles Morales.
Jedynie GTA 6 może pokazać pazur na prosiaku, ale w 2026 ma wyjść kolejny Xbox, więc tam sobie ogram.

), więc moje życie gamingowe się mocno ukróci. Zelde też mam na liście, ale jak na razie części z WiiU, oraz 3dsa.
Chociaż samych chęci do grania też już tak nie ma. Nie zasiadam na długie sesje grania bo zwyczajnie nie mam na to czasu/chęci i wolę pooglądać coś z żoną albo poczytać dobrą książkę. Dlatego tutaj idealnie się sprawdzają konsole przenośne bo zawsze coś odpalisz na 15-30 minut a nawet się nie skapniesz i Ci wpadnie 100h jak w zeldzie