Tar-Ellendil
NoLife FC
Dla graczy na PC to jest świetna wiadomość bo w końcu będzie można pograć jak się pojawi na torrentach.jak można wydawać tę samą grę z ciut lepszą grafiką na 3. kolejną generację konsol i śpiewać jak za nowy tytuł AAA?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla graczy na PC to jest świetna wiadomość bo w końcu będzie można pograć jak się pojawi na torrentach.jak można wydawać tę samą grę z ciut lepszą grafiką na 3. kolejną generację konsol i śpiewać jak za nowy tytuł AAA?

Nie widzę żadnych gier wartych uwagi na PS, które by nie były dostępne na PC.Warto zainwestować w PS5 na te chwile? Jest tam w co grać? I czy Dualsense jest lepszym padem od DS4?
Całe PC master race czeka, w tym ja ;)To już inna sprawa. Ale gra zajebista i jak wyjdzie na PC to od razu ściągam.
Jak miałeś PS4 i ograłeś co chciałeś, to nie. Chyba, że robi cię Ratchet i Clank.Warto zainwestować w PS5 na te chwile? Jest tam w co grać? I czy Dualsense jest lepszym padem od DS4?
Demons Souls jedynie widzę dla siebie na chwilę obecną.Jak miałeś PS4 i ograłeś co chciałeś, to nie. Chyba, że robi cię Ratchet i Clank.
Ja mam od ponad roku i nie żałuję zakupu. Pady są zajebiste, wciągają nosem te od PS4.Warto zainwestować w PS5 na te chwile? Jest tam w co grać? I czy Dualsense jest lepszym padem od DS4?
Ja czekam na listopad jak będą dorzucać Ragnaroka do konsoli. Niestety konsole będą drożeć i obecne ceny nie utrzymają się raczej długo.Warto zainwestować w PS5 na te chwile? Jest tam w co grać? I czy Dualsense jest lepszym padem od DS4?
Na Media Expert widziałem ostatnio za 2800 z Spiderman Miles Morales i Horizon 2,wiec jeszcze przyzwoicie.Ja czekam na listopad jak będą dorzucać Ragnaroka do konsoli. Niestety konsole będą drożeć i obecne ceny nie utrzymają się raczej długo.
![]()
PS5 bÄdzie jeszcze droższe; Sony podnosi cenÄ w odpowiedzi na inflacjÄ - GRYOnline.pl
Sony poinformowaÅo o podwyżce rekomendowanej ceny PS5. Możemy siÄ spodziewaÄ, że wkrótce wzroÅnie ona również w lokalnych sklepach.www.gry-online.pl
Nie myslales nad xss? Wiadomix ze bebechy slabsze, ale cena duzo mniejsza. Jak jestes casualowych graczem to bierz xssPosiada ktoś Xbox series X i mógłby się podzielić wrażeniami? Zacząłem się nad nim zastanawiać,bo ma kompatybilność wsteczną do dwóch generacji i chyba lepsze pady niż PS. Ragnaroka ogram chyba jeszcze na PS4
Pytanie na ile ten sprzęt wystarczy na tej generacji? Bo podejrzewam,że za dwa lata może mieć już ta konsolka problem przy mocniejszych grach.Ale cenowo faktycznie kusi.Nie myslales nad xss? Wiadomix ze bebechy slabsze, ale cena duzo mniejsza. Jak jestes casualowych graczem to bierz xss
Nic oficjalnego jeszcze nie ma, ale wydaje mi się, że we wszystkich większych sieciówkach jak MM, Media Expert czy Euro. To generalnie dość popularny zabieg, to samo było ostatnio z nowym Horizonem, GT7 czy Ratchet and Clank, które dorzucają obecniePytanie na ile ten sprzęt wystarczy na tej generacji? Bo podejrzewam,że za dwa lata może mieć już ta konsolka problem przy mocniejszych grach.Ale cenowo faktycznie kusi.
@Rododendron w jakim sklepie będą dodawać Ragnaroka do PS5?
Mam ps4 pro i chce teraz kupić xboxa x albo s, ps4 do exów, a xbox będzie głównie do Fify 23(jako nałogowy gracz musze się przesiąść na next gena, bo już jest inna wersja) i Forzy.Nie myslales nad xss? Wiadomix ze bebechy slabsze, ale cena duzo mniejsza. Jak jestes casualowych graczem to bierz xss
Posiada ktoś Xbox series X i mógłby się podzielić wrażeniami? Zacząłem się nad nim zastanawiać,bo ma kompatybilność wsteczną do dwóch generacji i chyba lepsze pady niż PS. Ragnaroka ogram chyba jeszcze na PS4
Mam XSX prawie od premiery. Konsola jest ok a game pass jest naprawdę zajebistą opcją dla takiego niedzielnego gracza jak ja. Preferuję płynność ponad rozdziałkę czy jakieś ray traycingi no i większość produkcji, w które grałem nawet nieźle trzyma te 50-60 fps w trybie wydajności. Oczywiście pod warunkiem, że gra jest już w pełni spatchowana pod nextgeny. Sporo starszych gier też dostało łatki czy fps boost (np. moje ukochane sekiro czy dark souls 3).Pytanie na ile ten sprzęt wystarczy na tej generacji? Bo podejrzewam,że za dwa lata może mieć już ta konsolka problem przy mocniejszych grach.Ale cenowo faktycznie kusi.
@Rododendron w jakim sklepie będą dodawać Ragnaroka do PS5?

Póki co mam starą bravie 37 cali,ale pewnie zmienie za jakiś czas.Pewnie się skuszę na XSX,bo mocniejsze bebechy od XSS i lepszą dostępność w sensownej cenie od PS5.Nie wspominając,że gamepass robi robotę.Sony niestety ma chujowa politykę od jakiegos czasu.I mówie to jako fan ich konsol.Dzięki za opinieMam XSX prawie od premiery. Konsola jest ok a game pass jest naprawdę zajebistą opcją dla takiego niedzielnego gracza jak ja. Preferuję płynność ponad rozdziałkę czy jakieś ray traycingi no i większość produkcji, w które grałem nawet nieźle trzyma te 50-60 fps w trybie wydajności. Oczywiście pod warunkiem, że gra jest już w pełni spatchowana pod nextgeny. Sporo starszych gier też dostało łatki czy fps boost (np. moje ukochane sekiro czy dark souls 3).
Co do XSS to podobno też dobry sprzęt z tym, że generuje niższą rozdziałkę, więc jest pytanie do czego będziesz konsolę podłączał. Jak masz jakiś dokurwiony telewizor 32K fchuj hiper hd 800 cali to bierz XSX. Jeżeli wjeżdża stara kineskpowa manta 15" to XSS powinien wystarczyć.![]()

Mam ps4 pro i chce teraz kupić xboxa x albo s, ps4 do exów, a xbox będzie głównie do Fify 23(jako nałogowy gracz musze się przesiąść na next gena, bo już jest inna wersja) i Forzy.
Z początku chciałem X, ale z biegiem czasu stwierdzam, że S zdecydowanie by wystarczył, tym bardziej, że gram na 24` monitorze o dobrych parametrach, ale z X byłoby to niewykorzystane.
Głównie ut, nie ma teraz zgrania, a te diamenciki, zależne od liczby zawodników z danej ligiiGrasz w ultimate team? Jesli tak to co oni odjebali z tym nowym zgraniem w 23? Jakies diamenxiki?
Czekam aż dadzą zestaw z Xboxem X albo S, z tym, że nie wiem jak to jest z S czy mogą dać z cyfrową wersją.@mateusz19191010
Jak jeszcze nie zamawiałeś nowej Fify to chyba najlepsza cena, ja sobie wziąłem na PS5 bo wątpię że znajdę taniej na premiere:
Na PS5 dawali Horizona cyfrowo,więc tu raczej też mogą.Czekam aż dadzą zestaw z Xboxem X albo S, z tym, że nie wiem jak to jest z S czy mogą dać z cyfrową wersją.
Mogliby już coś dodać na stronę, pudełko od Fify niech wsadzą w zestaw, a kod mogą dać na maila.Na PS5 dawali Horizona cyfrowo,więc tu raczej też mogą.