Rododendron
UFC Light Heavyweight
Kurwa, odpaliłem wczoraj Hades, ale to jest sztos 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

pograłem 15 minut i mnie nie porwało.Kurwa, odpaliłem wczoraj Hades, ale to jest sztos![]()
A dla mnie świetne, świeże spojrzenie na mitologię. Gameplay typowo pod hns, bardzo mi to siada, no i ta grafika jest obłędnapograłem 15 minut i mnie nie porwało.
właśnie grafika była jedny z czynników, które mnie odrzuciły, nie lubię takich kreskówkowych klimatów w grach. ale co kto lubi. czekam na diablo immortal w czwartek, ale szału się nie spodziewam.A dla mnie świetne, świeże spojrzenie na mitologię. Gameplay typowo pod hns, bardzo mi to siada, no i ta grafika jest obłędna
To nie zobaczyłeś niczego, co gra ma do zaoferowania.pograłem 15 minut i mnie nie porwało.
Następnym razem zagraj z kidnaperempograłem 15 minut i mnie nie porwało.

Osobiście to tylko zbieram te gry z Epica. Niby fajnie, że dają gry za darmo, ale jak to jest potwierdzone jeśli dostało się coś za darmo to człowiek rzadko to docenia. Jeśli nie grałeś w Bioshocka to polecam ograć, gra jest świetna. New order z tego co słyszałem to również kawał fajnego strzelania idealne na odstresowanie po ciężkim dniu.Dobrałem dzisiaj darmowego Wolfensteina, oblukajcie moje staty na EPICu:
![]()
XD
Frostpunka przeorałem wzdłuż i wszerz, wszystkie tryby gryDobrałem dzisiaj darmowego Wolfensteina, oblukajcie moje staty na EPICu:
![]()
XD

Niby tak, ale w przypadku Głosu dam się wydoić ND.
Niby tak, ale w przypadku Głosu dam się wydoić ND.
O ch*j ... To jednak wolę pół baku zatankować.ale nie za 339 zeta, gra którą można kupić za 10 razy (!) taniej i wygląda też całkiem ok.
O ch*j ... To jednak wolę pół baku zatankować.

Starfield rozjebie głowę, kolejny wymiar RPGów się szykujeSTARFIELD i nowa forza motorsport, mega jaranko![]()

byle na premierę był w lepszym stanie niż F76Starfield rozjebie głowę, kolejny wymiar RPGów się szykuje![]()

STARFIELD mega jaranko![]()
Chujowo to wygląda, ale co kto lubi. Jeśli na pokazie gry RPG pada info, że możesz sobie zbudować bazę czy zmienić wygląd statku, zamiast pokazać drzewko umięjętności, opowiedzieć o rozwoju postaci, możliwych wyborach i jak one wpływają na grę czy chociażby że daną misję możesz zrobić na kilka sposobów to wg mnie dużo to mówi o grze. Do tego info, że będzie ponad 1000 planet? Oni ciągle tam myślą, że więcej znaczy lepiej. Niegdyś Bethe$eda stawiała na eksploracje i narrację teraz to wszystko poszło się je#ac i dostaniemy jakie losowo generowane miejscówki i generyczne questy. Czyli kwintesencja tego studia.Starfield rozjebie głowę, kolejny wymiar RPGów się szykuje![]()