Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nadejdzie wielka chwila prawdy, pytanie tylko kiedy.O kurwulus tyle lat czekania i CP2077 wygląda jak GÓWNO ...
O kurwulus tyle lat czekania i CP2077 wygląda jak GÓWNO ...
przestań pierdolić, pokazaliby więcej nocy i gry świateł i każdy włącznie z tobą by się spuszczałNie no, ten trailer w niczym nie przypomina tego co sobie wyobraziłem 5 lat temu czyli stylistyki mocno noir, dark and gritty w stylu Blade Runnera. To wygląda jak jakiś ... Watch Dogs 3. WTF?! CDPR???
przestań pierdolić, pokazaliby więcej nocy i gry świateł i każdy włącznie z tobą by się spuszczał

Rano to możesz co najwyżej trzepnąć gruchę do Fallouta.Spuszczał będę się rano nad TLoU![]()
Rano to możesz co najwyżej trzepnąć gruchę do Fallouta.
Sony konfe ma 12 czerwca o 3 nad ranem.
Na razie szału nie ma z niczym. CP w ogóle mi nie robi klimatem, nowy DMC nadal w stylu filmów dla nastolatków - podziękuję. Jedynie ta japońszczyzna od FS wygląda dobrze i jeśli tylko zrobią konkretną mechanikę walki a nie machanie patykiem, to będzie można rozważyć zakup.
TLoU. Czekam.
Jaram się Anthemem. Naprawdę fajnie to wygląda i wpasowuje się w klimaty, które lubię. A tu jeszcze Andromeda leży nieograna...
Na Cyberpunk też bardzo czekam.

). Klimatem będzie to zbliżone do papierowego pierwowzoru i stanowiącego dla niego podstawę Neuromancera.- Jest sporo „cyber” gier, ale nie ma w nich zbyt dużo „punku” - przyznał Kanik. - W naszym pomyśle będzie więcej punku, nie chcemy wykreować mrocznego i rozpaczliwego świata. Nie robimy „Blade Runnera”. Będzie dużo rock'n'rolla.
- To bardziej podejście w stylu Tarantino - dodaje
Poważnie? mnie ten Anthem odrzuca od początku, jedynie Muse daje radę ... jak zawsze zresztą :) Co do Andromedy, to pograłem trochę ostatnio i nie przypominam sobie gry, na którą żałowałem wydanych 30 złotych. Brawo BioWare - kiedyś studio, które wyznaczało nową epokę w cRPG, obecnie, twór, który boi się kreatywności w obawie o porażkę i zamknięcie przez EA.
Co do CP2077, to wiadomo, nie tego się spodziewałem, ale przecież cyberpunk nie musi być klimatycznie ciężki i smutny jak pipa Deux Ex (KOCHAM). Klimatem będzie to zbliżone do papierowego pierwowzoru i stanowiącego dla niego podstawę Neuromancera.
Zresztą wywiad z 2013 roku wiele wyjaśnia
Redzi po prostu są sobie sami wini - 5 lat temu zrobili tak zajebiste promo, a jeszcze niedawno pojawił się wyjebany w KOSMOS Blade Runner i teraz mnóstwo osób reaguje tak negatywnie na ten trailer ... w tym ja.
No ale o to, że będzie brudno, ciężko, noir raczej bym się nie martwił - bladerunnerowe klimaty też będą:. Taka była oryginalna wizja Cyberpunka i nadal mocno wieżę w Mike'a Pondsmitha.
![]()

Bardzo mi się podoba kierunek, który obrało Ubi. Nowy AC ma być jeszcze bardziej rpgowy od Origins. Do tego bitwy nie tylko morskie, ale i na lądzie.
I przede wszystkim Starożytna Grecja
Jak gra odniesie sukces, to jeszcze sobie dorobi przy dwójce albo innym projekcie od netfliksa czy HBO. I tak jest delikatniejszy niż nasz AS, ale hej to tylko moja opinia.Opinia Williama Gibsona nt. trailera Cyberpunk 2077

To powinno być DLC!
Jest też gameplay: