kokaina
Maximum FC Welterweight
testowal ktoś nowego pes?
Bardzo dobry. Chyba najlepszy od PES 6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
testowal ktoś nowego pes?
Bardzo dobry. Chyba najlepszy od PES 6.
Przypominam, że wersja PC jest gówniana w stosunku do PS4/X1.
1. Silnik zastosowany w FM jest lata świetle przed tym z Fify. Tam wyraźnie widać, obserwując mecz, jak piłkarze realizują twoją przedmeczową taktykę, przydzielone role, itd.; Opcja natychmiastowej symulacji również bierze te zmienne pod uwagę wypluwając wynik.1. W football managerze tez tak masz. Jakby pilka bazowala na statach bylaby nudna
2. Symulowac mecze w fifie? To po chuj fife kupiles? :D
Skoro grasz w Fifę, to dla mnie nie ma nic dziwnego w rozgrywaniu tych meczy - wtedy aspekt menedżerski polega na robieniu transferów, trenowaniu zawodników i wyborze ustawienia/składu.2. No a jak mam niby grać w trybie MENADŻERSKIM ? Grając drużyną osobiście ? :-D Po to chyba dali opcję symulacji, żeby nie napierdalać meczów samemu, tylko jak człowiek powołać kadrę, ustawić formację, taktykę i przekonać się, czy ta okazała się skuteczna - dając AI grać.

No dobra, można i tak, ale mnie osobiście, niestety, taka rozgrywka nie odpowiada i nie satysfakcjonuje.Skoro grasz w Fifę, to dla mnie nie ma nic dziwnego w rozgrywaniu tych meczy - wtedy aspekt menedżerski polega na robieniu transferów, trenowaniu zawodników i wyborze ustawienia/składu.
Sądziłem, że symulacja w Fifie działa na podobnej zasadzie jak w FM, gdzie nasze wybory taktyczne faktycznie wpływają na przebieg symulowanego meczu.Natomiast jeśli masz chęć pobawić się głównie taktyką, bez sterowania zawodnikami, to po co w ogóle spoglądać na Fifę, skoro jest na rynku FM?![]()
czyli chcesz po prostu zagrac w chuj biednego managera. proponuje ci odpalic fma i obarczyc wszystkim, oprocz ustalania skladu i taktyki, swojego asystenta. wtedy nie musisz sobie zawracac dupy kontraktami i treningamiNo dobra, można i tak, ale mnie osobiście, niestety, taka rozgrywka nie odpowiada i nie satysfakcjonuje.
Sądziłem, że symulacja w Fifie działa na podobnej zasadzie jak w FM, gdzie nasze wybory taktyczne faktycznie wpływają na przebieg symulowanego meczu.
W FM, z kolei, nużą i irytują mnie zaawansowane w stosunku do Fify obowiązki "około meczowe". Mam tutaj na myśli m.in. robotę papierkową, czyli negocjacje kontraktów, treningi, itp.
Tak, wiem o uproszczonym trybie klasycznym, ale i On jest pełny irytujących rzeczy i zbędnych opcji.
Nie słyszeliście o jakimś modzie do Fify usprawniającym ten element rozgrywki ?
a jak ze składami ?Bardzo dobry. Chyba najlepszy od PES 6.
chujnia z grzybnia jak to mowiaa jak ze składami ?
o wersji na xboxa, ale jak będą patche to spokochujnia z grzybnia jak to mowia
ale mody wszystko zalatwia, na ps4 tez maja byc
pamietaj, ze jak mowimy o wersji pc to nawet nie ma co kupowac, bo to gowno jest
taka sama jak na plejkeo wersji na xboxa, ale jak będą pacze to spoko
No właśnie jak zaczęliście temat to doczytałem, że n PS4 też da się ogarnąć składy. W tej sytuacji muszę przetestować demo. Niby nie planowałem kupować w tym roku nowej piłki, ale kto wie, może się na którąś skuszę :)chujnia z grzybnia jak to mowia
ale mody wszystko zalatwia, na ps4 tez maja byc
pamietaj, ze jak mowimy o wersji pc to nawet nie ma co kupowac, bo to gowno jest
fifa jest kalowata, wczoraj mieszalemA ja pierdole, kupuję PES i Fifa.
#jebacbiede
Wersja gry taka sama, ale na xone chyba modów nie będzietaka sama jak na plejke
Ja kupuję fifę, bo największą wadę czyli nienaturalnie szybkie tempo usunęli, a multikiem jednak fifa niszczy.No właśnie jak zaczęliście temat to doczytałem, że n PS4 też da się ogarnąć składy. W tej sytuacji muszę przetestować demo. Niby nie planowałem kupować w tym roku nowej piłki, ale kto wie, może się na którąś skuszę :)
Tylko pamiętaj kupić jeszcze UFC 2Ja kupuję fifę, bo największą wadę czyli nienaturalnie szybkie tempo usunęli, a multikiem jednak fifa niszczy.

czemu ma nie być?Wersja gry taka sama, ale na xone chyba modów nie będzie
temuczemu ma nie być?
Gram w tym uproszczonym trybie klasycznym i tam chyba domyślnie treningi są przekazane asystentowi. Jak mam mu zwalić na łeb całą resztę ? Nie widzę tam opcji odnośnie, chociażby, kontraktów.czyli chcesz po prostu zagrac w chuj biednego managera. proponuje ci odpalic fma i obarczyc wszystkim, oprocz ustalania skladu i taktyki, swojego asystenta. wtedy nie musisz sobie zawracac dupy kontraktami i treningami

klub moze sobie zaspiewac ile chce. jak gosc jest zawodnikiem waznym dla druzyny, to gegaja wchuj za niego. wejdz w swoj sztab i sprawdz gdzies na asystencie czy jest opcja kontraktow, chociaz to troche bez sensu, bo podpisujesz je na lata, a gra sie ciagnie dlugoGram w tym uproszczonym trybie klasycznym i tam chyba domyślnie treningi są przekazane asystentowi. Jak mam mu zwalić na łeb całą resztę ? Nie widzę tam opcji odnośnie, chociażby, kontraktów.
Tak na marginesie...
O co chodzi z tymi transferami w FM ? Próbowałem kupić Linetty'ego z Lecha. Wartość piłkarza to niecałe 3 mln, a Oni zaśpiewali sobie 30.![]()
Nie widzę takiej opcji.klub moze sobie zaspiewac ile chce. jak gosc jest zawodnikiem waznym dla druzyny, to gegaja wchuj za niego. wejdz w swoj sztab i sprawdz gdzies na asystencie czy jest opcja kontraktow, chociaz to troche bez sensu, bo podpisujesz je na lata, a gra sie ciagnie dlugo

ja gram teraz w cman 03/04 i tam po lewej jak klikne w swoje imie, wyskakuja rozne opcje, w tym "opcje menadzerskie", tam moge zaznaczyc, ze za kontrakty, sparingi i trening, odpowiedzialny jest asystentNie widzę takiej opcji.
A szkoda, bo głównie te kontrakty "odbierają mi smak życia". Tak bardzo nie chce mi się z tym pierdolić, babrać się w tych klauzulach i innym gównie...
Chcę tylko klepać transfery i korzystać z zaawansowanej symulacji meczowej, mając przy tym do dyspozycji maksymalnie uproszczone (a'la Fifa) inne aspekty rozgrywki. Czy naprawdę wymagam aż tak wiele ?
Gaara, Kurwiu. Zaradź coś.
jesli stan jest naprawde bdb, to sie oplacahttp://allegro.pl/playstation-4-500gb-2-pady-3-gry-i6510375670.html#thumb/1
Myślicie, że warto? Mógłby ktoś doradzić?
Fifę i Tearaway mam w chuju, jakby co :}
Nie widzę takiej opcji.
A szkoda, bo głównie te kontrakty "odbierają mi smak życia". Tak bardzo nie chce mi się z tym pierdolić, babrać się w tych klauzulach i innym gównie...
Chcę tylko klepać transfery i korzystać z zaawansowanej symulacji meczowej, mając przy tym do dyspozycji maksymalnie uproszczone (a'la Fifa) inne aspekty rozgrywki. Czy naprawdę wymagam aż tak wiele ?
Gaara, Kurwiu. Zaradź coś.
Jak to kupić?na PSN US The Lest of Us na PS4 za trzy dyszki.