GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kupiłem Arcania Gothic wraz z dodatkiem w miarę okazyjnej cenie. Chce zobaczyć jak zepsuli taki konkretny tytuł, a przyznam się szczerze, że wcześniej nie próbowałem tego odpalać.
Gothic 3 to już była dla mnie porażka. Arcanii nawet nie śmiałem próbować odpalić.

NO NIECH ONI JUŻ DADZĄ OFICJALKĘ !!!

https://twitter.com/RockstarGames

Cu5AbBHW8AAKgUx.jpg

Gra tu ktoś w eu4? Po zakupie najnowszego dlc gra lubi mi się wywalić lub nie zapisać stanu gry gdy robię to ręcznie....

Co ten posrany PSN odpierdala, to już nie mam siły i normalnie zastanawiam się nad sprzedażą PS4. Co tylko chcę pograć, to kurwa nie może się połączyć. Chuj, że przepada jebany PS+. Najgorsze jest to, że nie mogę w nic pograć offline bo kupuje cyfrowo z kumplem 50/50 i jego konsola jest przypisana jako podstawowa. No normalnie aż się wkurwiłem, a nie zdarza mi się to często.

Ja od rana siedzę i gram na konsoli, bez jakichkolwiek problemów. Podobnie również z działaniem PS Store.
Ze znajomych też nikt się nie skarży.
Dziwne. Wczoraj mój brat normalnie grał. Mi dzisiaj nic nie działa związane z PSN. Żadne konto, przez wifi, kabel, a nawet na telefonie z neta play :confused:
Nie mam pojęcia w czym jest problem.

Dziwne. Wczoraj mój brat normalnie grał. Mi dzisiaj nic nie działa związane z PSN. Żadne konto, przez wifi, kabel, a nawet na telefonie z neta play :confused:
Nie mam pojęcia w czym jest problem.
A kumpel nie udostępnił jeszcze komuś Waszego konta?

@RaphTaba też miałem napisać, że u mnie żadnych problemów nie ma od dłuższego czasu. Na konsoli wszystko działa, PS Store pod windowsem również.

A kumpel nie udostępnił jeszcze komuś Waszego konta?
Jestem pewien w 100%, że nie bo nawet nie zna hasła. Poza tym nawet na PC lub telefonie (z internetu komórkowego) nie mogę się zalogować bo jak tylko próbuje wejść w "zaloguj się" (jeszcze nie wpisując loginu i hasła) to wyskakuje mi "access denied". W dodatku ostatnio często tak się dzieje. Pół dnia nie działa, później działa, następnego dnia nie działa cały czas, później dwa dni działa itp. Rozmawiałem z kuzynem i ma podobny problem, na necie też ludzie się o to skarżą.

@DickNiaz to oficjalny obrazek? (nie ma mnie teraz w domu, nie chce mi się sprawdzać)
Jaram się :yahoo:

Jestem pewien w 100%, że nie bo nawet nie zna hasła. Poza tym nawet na PC lub telefonie (z internetu komórkowego) nie mogę się zalogować bo jak tylko próbuje wejść w "zaloguj się" (jeszcze nie wpisując loginu i hasła) to wyskakuje mi "access denied". W dodatku ostatnio często tak się dzieje. Pół dnia nie działa, później działa, następnego dnia nie działa cały czas, później dwa dni działa itp. Rozmawiałem z kuzynem i ma podobny problem, na necie też ludzie się o to skarżą.

@DickNiaz to oficjalny obrazek? (nie ma mnie teraz w domu, nie chce mi się sprawdzać)
Jaram się :yahoo:
tak, parenascie min temu Rockstar wrzucil na FB.

Tez podjara fest, kolejny powód żeby odstawić leciwego klocucha 360 i zainwestować w obecna generacje

Może będzie też na PC. Nie opyla się kupować konsoli dla jednej giery.
Zapowiedziano jedynie na PS4/XBO. I teraz pytanie czy bedzie sytuacja analogiczna do zapowiedzi kazdej czesci GTA, gdzie najpierw o PC cichosza, a potem i tak wychodzi. Czy do poprzednich czesci Red Dead, ktore nigdy nie wyszly na pieca.

Zapowiedziano jedynie na PS4/XBO. I teraz pytanie czy bedzie sytuacja analogiczna do zapowiedzi kazdej czesci GTA, gdzie najpierw o PC cichosza, a potem i tak wychodzi. Czy do poprzednich czesci Red Dead, ktore nigdy nie wyszly na pieca.
Jedno jest pewne. Mimo, że w następnym miesiącu kupuje PC, to jednak zostawiam PS4 :lol:

@Tar-Ellendil albo ktokolwiek inny kto gra w Hearthstone.

Mam pytanko. Po 2 latach chciałbym sobie wrócić. Po tym czasie w HS zaszły gruntowne zmiany.
1. Czy da się robić stare przygody, których standard teraz nie obejmuje? Mam zamiar grać w standardzie, ale chciałbym zrobić Naxxxa, bo nie lubię czegoś zostawiać niedokończonego ;)
2. Czy da się kupować pakiety z dodatków z poza standardu? Np. Goblins & Gnomes?

Mam pytanko. Po 2 latach chciałbym sobie wrócić. Po tym czasie w HS zaszły gruntowne zmiany.
1. Czy da się robić stare przygody, których standard teraz nie obejmuje? Mam zamiar grać w standardzie, ale chciałbym zrobić Naxxxa, bo nie lubię czegoś zostawiać niedokończonego ;)
2. Czy da się kupować pakiety z dodatków z poza standardu? Np. Goblins & Gnomes?
Jestem zbyt dużym świeżakiem żeby odpowiedzieć na Twoje pytania, ale jak coś to zapraszam do znajomych-mój nick to darlord

Z tego co kojarzę to się nie da. Jak potrzebujesz karty z tych zestawów to musisz je zrobić z pyłu. Ale dla nowych graczy to jest korzystne bo mniej kasy trzeba władować.

Nintendo SWITCH

To panowie nowa konsola Nintendo może pozamiatać jeśli naprawde bedzie wsparcie devów takie jak obiecuja to brawo dla nich zajeli najlepsze mozliwe miejsce.
Zastępstwo dla ds-a oraz mozliwosc stacjonarki w jednym. Czekam na cene i liste tytułów startowcyh jak i porownania z multiplatformami.

Tak prezentuje się lista deweloperów, którzy zapowiedzieli wsparcie dla Switch:
  • 505 Games
  • Activision Publishing, Inc.
  • ARC SYSTEM WORKS Co.,Ltd.
  • ATLUS CO.,LTD.
  • Audiokinetic Inc.
  • Autodesk, Inc
  • BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
  • Bethesda
  • CAPCOM CO., LTD.
  • Codemasters®
  • CRI Middleware Co., Ltd.
  • DeNA Co., Ltd
  • Electronic Arts
  • Epic Games Inc.
  • Firelight Technologies
  • FromSoftware, Inc.
  • Frozenbyte
  • GameTrust
  • GRASSHOPPER MANUFACTURE INC.
  • Gungho Online Entertainment, Inc.
  • HAMSTER Corporation
  • Havok
  • INTI CREATES CO., LTD.
  • KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
  • Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
  • LEVEL-5 Inc.
  • Marvelous Inc.
  • Maximum Games, LLC
  • Nippon Ichi Software, Inc.
  • Parity Bit Inc.
  • PlatinumGames Inc.
  • RAD Game Tools, Inc.
  • RecoChoku Co.,Ltd.
  • SEGA Games Co., Ltd.
  • Silicon Studio Corporation
  • Spike Chunsoft Co., Ltd.
  • SQUARE ENIX CO., LTD.