GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

WCS Live - Harsteem vs Polt. Polta dawno nie widzialem, to juz pewnie nie ten ogien co kiedys...

Nie przypadł mi do gustu Fallout Shelter. Pomieszanie Simsów z biednejszą mechaniką "This War of Mine", do tego to robienie dzieci :lol: @Shajs

Skusiłem się w końcu na Bloodborne. Jak dla mnie mistrzowska gierka. Jako, że nie gram za dużo to zirytował mnie na początku brak wyboru poziomu trudności bo gierka dla mnie bardzo trudna, ale się uparłem i przeszedłem. U mnie Bloodborne to numer 2 zaraz po TLoU.

Jak ja bym chciał przejść Bloodborne... I w sumie wiele innych tytułów, nie tylko na konsole. Niestety od premiery Dzikiego Gonu udało mi się znaleźć czas na przejście tylko tego tytułu i strasznie mnie frustruje fakt, że tyle dobrych gier mi ucieka, a najgorsze jest to, że zanim uda mi się ukończyć jakąś fajną grę, to zdążą zrobić dwie kolejne :confused:
Właśnie sobie zdałem sprawę, że dla mnie wypuszczają zbyt dużo i zbyt szybko dobre gry.

Skusiłem się w końcu na Bloodborne. Jak dla mnie mistrzowska gierka. Jako, że nie gram za dużo to zirytował mnie na początku brak wyboru poziomu trudności bo gierka dla mnie bardzo trudna, ale się uparłem i przeszedłem. U mnie Bloodborne to numer 2 zaraz po TLoU.
Polecam zacząć NG+, dopiero jest frajda :)
Będzie również dodatek do tego arcydzieła!

Dopiero za tydzień :(
Btw
tak pół żartem, pół serio, ale opierajac sie na moich doświadczeniach z DS1, to Bloodborne powinien być grą stworzoną dla mnie :D
Powiem Ci tak, uwielbiam DS1 i 2, ale bloodborne jest lepszy :]

Powiem Ci tak, uwielbiam DS1 i 2, ale bloodborne jest lepszy :]
Mnie idzie o predkosc gry. Z tego co widze na gameplayach z BB to dynamiczna gra, z szybkimi przeciwnikami, nastawiona na szybka gre. W soulsach bylo duzo powolnych mobow i bossow, przez co grajac postacia z mid-rollami gra byla w miare latwa. Jeszcze latwiejsza byla gra z postacia akrobatyczna. Dlatego BB to gra dla mnie :D

Mnie idzie o predkosc gry. Z tego co widze na gameplayach z BB to dynamiczna gra, z szybkimi przeciwnikami, nastawiona na szybka gre. W soulsach bylo duzo powolnych mobow i bossow, przez co grajac postacia z mid-rollami gra byla w miare latwa. Jeszcze latwiejsza byla gra z postacia akrobatyczna. Dlatego BB to gra dla mnie :D
W bloodbornie jesteś znacznie mniej nastawiony na defensywę, bo nie można blokować :)
Także atakuj albo giń.

Na PC można grać w DS, tylko trzeba ściągnąć i wgrać plik "DS Fix" + najlepiej podłączyć pada (jak nie oryginalny xboxowy to można przez emulator x360ce). Ja tak grałem i było ok, a po fixie grafa chyba ładniejsza niż na konsoli.

Back