GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Wyslalem godzine temu, ale zapomnialem napisac na cohones :wink:
Spoko. Mam gmail'a na andku, więc widziałem, że parę sekund po napisaniu komenta otrzymałem wiadomość. Aż się zdziwiłem, że tak szybko.
Jutro/pojutrze pewnie pójdzie.

Virtus.pro - polska ekipa w CS:GO wygrała swoje pierwsze dwa mecze w grupie na turnieju z pulą nagród 250 000$ (tak to ci sami którzy wygrali w Katowicach 100 000$)

http://www.hltv.org/?pageid=216&eventid=1666

Jak kogoś zaciekawi to następne mecze będą grane w kolejne dni tutaj:
Jak nie zapomnę to przypomnę.

Panowie, kupiłem pełną wersję EA UFC z PS Store, ale mam tylko dwie walki, jak w demówce i pokazuje mi ciągle 5% installing. O co chodzi? Jak to naprawić?

P.S. Parter w tej grze to naprawdę porażka.

Panowie, kupiłem pełną wersję EA UFC z PS Store, ale mam tylko dwie walki, jak w demówce i pokazuje mi ciągle 5% installing. O co chodzi? Jak to naprawić?

P.S. Parter w tej grze to naprawdę porażka.
Ja się parteru wyuczyłem na tyle, że jak wejdę w dosiad, to już nie zejdę :lol:
A co do tego installing. Po prostu gra Ci się jeszcze nie ściągnęła. Najlepiej w nic nie graj, ani w ogóle nie używaj PS4, ale pozostaw włączone, żeby się ściągało bo jak grasz (nie wiem jak w przypadku aplikacji takich jak YT) to praktycznie nic nie idzie. Mi się ściągnęło 100% w trochę ponad godzinę.

Ale mi pokazuje,że pobrano w pełni i zainstalowano..
Najedź na ikonkę tej gry naciśnij OPTIONS, wybierz INFORMACJE i tam znajdziesz takie coś jak STAN POBIERANIA.
A jeśli chodzi o tą grę to nie jest warta swoich pieniędzy... EA < THQ

Wg mnie jedyne co jest wyraźnie gorsze w EA UFC niż UFC U3 to ilość trybów rozgrywki, przynajmniej offline. Straszna bieda w tym temacie.
Z kolei system walki mi się podoba, nawet bardziej niż poprzednio, o grafice nie wspominam. Mniejszy roster niż w UFC U3 mi nie przeszkadza, bo przynajmniej jest aktualny :)

Jak przejdę Wieśka to pewnie trochę więcej pogram w UFC i wreszcie spróbuję multiplayera.

Ja nawalam w H3 z dodatkami + wake of god + horn of abyss ze wszystkimi patchami i modem HD z bratem i dziewczyną :p
Zacny zestaw, też kiedyś pomykałem na wake of gods.
Zastanawiam się nad tym bundlem, bo pograłbym w heroes 6. Pewnie to już nie ten klimat, ale i tak mnie jakoś ciągnie.

Inferno to najmocniejsza mapa NIP, jeszcze od czasów cs 1.6 także jak nasi wygrają to będzie COŚ.

GG, pozamiatane. półfinał będą grali najprawdopodobniej z fantic -> najlepsza ekipa na świecie teraz.

Back