Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pany, prywata. Gdyby ktoś chciał/potrzebował. Sprzedam PS3 160 GB plus trzy gry: Uncharted 2, NFS Most Wanted i Driver San Francisco. 400 PLN, zestaw komlpetny, pudło, papiery, okablowanie. Dla userów Cohones mogę dorzucić kabel HDMI;)
"nie boje sie batmana, mam czarny pas w krav madze"
Krav Maga? Czyli jednostrzałowiec. Nawet bandyci dają się nabrać na marketingową papkę o samoobronie, to takie smutne.
Przeszedlem Arkham Knight. Nawet na moim lapku na najnizszych w 720p chodzilo plynnie, a ze najnizsze byly i tak ladne to nie ma tragedii. Pod wzgledem fabuly super. Duzo zadan pobocznych, gra dluga dosc, polecam.
No i maly smaczek, pod koniec gry na nasluchu jeden ze zwyklych bandziorow powiedzial "nie boje sie batmana, mam czarny pas w krav madze" :D
a nie wiem, ale i tak beka :DEj, bez kitu, w krav madze są pasy?
Journey?Pany kiedyś chyba o to pytałem, ale znów wypadło mi z głowy. Tytuł gry, wyleciał mi z głowy kompletnie. Przygodówka, chodziło się po pustynnych terenach, była tam taka klimatyczna, chillaoutowa muzyczka. Cholera nic więcej nie pamiętam, pamiętam te pustynie, od czasu do czasu coś się zbierało, ale głownie się szło do przodu.
UFC Undisputed 3.Panowie - która gra MMA najlepsza? Na PS 3

Kurde, jestem z wawy, a szukam tej gry w punktach. Chcą 120 zł za używkę...Jak jest ktoś kto jeszcze nie grał w Red Dead Redemption (to wstyd i hańba) i jest z okolic Gdańska, to chętnie oddam w dobre ręce edycje GOTY bo właśnie znalazłem w jakimś pudle. Leży nie używane w stanie bliskim idealnego (może nawet idealny).
Z góry piszę, że nie oddam jakimś tam nowym użytkownikom![]()
Jedna z lepszych gier w jakie grałem, bierz jak masz okazję.Kurde, jestem z wawy, a szukam tej gry w punktach. Chcą 120 zł za używkę...
Wiem że dobra (mimo że zakończenie dostałem w spoilerze przy materiałach o najlepszych grach ever na ps3.... brrr) ale 120 zł za używkę z przed 5 lat? COME ON!Jedna z lepszych gier w jakie grałem, bierz jak masz okazję.
Mogliby takie coś na ps4 zrobić, byłby hicior.
Gruba przesada, sam to kupiłem znacznie taniej i to kilka lat temu.Wiem że dobra (mimo że zakończenie dostałem w spoilerze przy materiałach o najlepszych grach ever na ps3.... brrr) ale 120 zł za używkę z przed 5 lat? COME ON!
Nie wiedziałem, że tak wysoko stoi z ceną, ostatnio jak patrzyłem to było po 30 złKurde, jestem z wawy, a szukam tej gry w punktach. Chcą 120 zł za używkę...

Bardziej pasują do tego temat:pany to jest dobry temat żeby poradzić się w kwestii kamerek typu go pro itp co byście polecili w znośnych cenach ?
1, 2 czy 3?kurwa ale sie wjebalem w tego wiedzmina, caly dzien gralem
od 1 ncieram panie1, 2 czy 3?
Wyslalem godzine temu, ale zapomnialem napisac na cohones@Miszon podaj adres wysyłki na mój e-mail: [email protected] to postaram się wysłać jeszcze w tym tygodniu.