mmag
PRIDE FC Welterweight
Jak wrażenia?
Dopiero zauważyłem i instaluję, jutro pogram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak wrażenia?
Bardzo łatwa gra. Polecam casualom!na humblebundle dark souls prepare to die jak jeszcze ktos nie gral
I nie trzeba pada. Na samej klawiaturze przeszedłem.Bardzo łatwa gra. Polecam casualom!

Polecam zacząć NG+, dopiero jest frajda :)Skusiłem się w końcu na Bloodborne. Jak dla mnie mistrzowska gierka. Jako, że nie gram za dużo to zirytował mnie na początku brak wyboru poziomu trudności bo gierka dla mnie bardzo trudna, ale się uparłem i przeszedłem. U mnie Bloodborne to numer 2 zaraz po TLoU.
Miszon kupuj, bo DS3 już się robiPanowie, nie kuscie Bloodborne, ja jeszcze PS4 nie mam, a tam czeka Wiedźmin i Dark Souls 2 :(

Dopiero za tydzień :(Miszon kupuj, bo DS3 już się robi![]()
Powiem Ci tak, uwielbiam DS1 i 2, ale bloodborne jest lepszy :]Dopiero za tydzień :(
Btw
tak pół żartem, pół serio, ale opierajac sie na moich doświadczeniach z DS1, to Bloodborne powinien być grą stworzoną dla mnie :D
Mnie idzie o predkosc gry. Z tego co widze na gameplayach z BB to dynamiczna gra, z szybkimi przeciwnikami, nastawiona na szybka gre. W soulsach bylo duzo powolnych mobow i bossow, przez co grajac postacia z mid-rollami gra byla w miare latwa. Jeszcze latwiejsza byla gra z postacia akrobatyczna. Dlatego BB to gra dla mnie :DPowiem Ci tak, uwielbiam DS1 i 2, ale bloodborne jest lepszy :]
W bloodbornie jesteś znacznie mniej nastawiony na defensywę, bo nie można blokować :)Mnie idzie o predkosc gry. Z tego co widze na gameplayach z BB to dynamiczna gra, z szybkimi przeciwnikami, nastawiona na szybka gre. W soulsach bylo duzo powolnych mobow i bossow, przez co grajac postacia z mid-rollami gra byla w miare latwa. Jeszcze latwiejsza byla gra z postacia akrobatyczna. Dlatego BB to gra dla mnie :D
Dlatego mówię: NIE KUSIĆ!!!W bloodbornie jesteś znacznie mniej nastawiony na defensywę, bo nie można blokować :)
Także atakuj albo giń.
ohoho, a pada posiadasz? :DHumble z ds kupiony. Znając mojego nonrpgskilla, będzie wesoło![]()
ohoho, a pada posiadasz? :D
Będzie ciężko. Gra opiera się na refleksie i świetnym wyczuciu, dlatego dobry pad jest BARDZO wskazany.Mam jakiegoś. To bez pada gry nie przejdę?
+ należy dodać złą optymalizację na PC, która nawet nie wiem, czy jest poprawiona od premiery. Ta optymalizacja zgarniała tytuły najgorszej optymalizacji ever, przebiła GTA IVMam jakiegoś. To bez pada gry nie przejdę?
nie nastawiaj sie na rpg przy dsieHumble z ds kupiony. Znając mojego nonrpgskilla, będzie wesoło![]()
Chodzi, ale trzeba instalować specjalny emulator.a pad od ps3 nie chodzi na piecu?