GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

To tylko pierwsza kampania!
Ancient Gods, Horde Mode, Master Levels!

Tyle wyzwań i nagród do odblokowania.
Wszystkie inne gry straciły sens, w nic innego mi się nawet nie chce grać :beczka:
U mnie to raczej koniec, gier do ogrania jest od groma a dodatki o których mówisz na konsoli są płatne a ceny w ps store są tak zawyżane że :brainoverload: np: Ancient of Gods kosztuje raptem 89 zł i to chyba 1 część a za grę w formie pudełkowej (nówkę w folii) dałem ok 50-60 zł.Osoby ustalające ceny gier i dodatków w ps store są ostro popierdolone.

U mnie to raczej koniec, gier do ogrania jest od groma a dodatki o których mówisz na konsoli są płatne a ceny w ps store są tak zawyżane że :brainoverload: np: Ancient of Gods kosztuje raptem 89 zł i to chyba 1 część a za grę w formie pudełkowej (nówkę w folii) dałem ok 50-60 zł.Osoby ustalające ceny gier i dodatków w ps store są ostro popierdolone.
Aha, to lipa faktycznie. Ja na Steamie kupiłem całość w jakiejś promocji to mam wszystko.

DLC do Bloodborne latało tam za jakieś 80zł,a edycja GOTY czyli dodatek i podstawka nowa w folii nieco ponad 60 zł :DC:
Niebiescy lubią zdzierać.

Aha, to lipa faktycznie. Ja na Steamie kupiłem całość w jakiejś promocji to mam wszystko.
Na konsoli też najlepiej kupować gry w wersji GOTY ze wszystkimi dodatkami, ale powiem szczerze że nie spodziewałem się że ten leciwy tytuł będzie taki miodny i dobry. Swoją drogą to sam się z siebie śmieję bo w miejscu w którym mnie przyblokowało zapomniałem że na podorędziu mam miecz a ja jak głupi tych wszystkich wrogów spluwami chciałem wybić :facepalm: :beczka:

Jeden z lepszych dubbingowych aktorów - świetny jako Vernon Roche,a jako Cole McGrath w Infamous przebił oryginalnego aktora.

Jeden z lepszych dubbingowych aktorów - świetny jako Vernon Roche,a jako Cole McGrath w Infamous przebił oryginalnego aktora.
Co do Wiedźmina, to moim zdaniem jeszcze świetnie wypadł jako Geralt w słuchowiskach. Kurde, szkoda :sad:

A ja sobie teraz pykam w Children of Morta z polecenia @Gambit i powiem że bardzo przyjemna gierka w odbiorze.
PSX_20240806_153128.jpg
Ostatnio udało mi się też nabyć dwa tytuły z mojej listy do ogrania , ale to już temat bardziej na jesień :frankapprove:
PSX_20240806_153150.jpg

A ja sobie teraz pykam w Children of Morta z polecenia @Gambit i powiem że bardzo przyjemna gierka w odbiorze.
Ostatnio udało mi się też nabyć dwa tytuły z mojej listy do ogrania , ale to już temat bardziej na jesień :frankapprove:
A ja do tej pory czekam az 8 do PLUSa wrzuca, a te burżuje już w czwórkę pykają. Daję tym cięcia z SONY czas do września, inaczej wchodzę na rynek :enterthehorwitch:

@Risky @vitas Was kiedyś chyba pytałem. Cisnę Cyberpunka od początku, ale już chyba odblokowała mi się misja z dodatku, przynajmniej tak mi się wydaję, bo mam jakąś misję Terra Incognita i udaj się na granicę Dogtown, a Dogtown chyba tylko właśnie w dodatku była? To lepiej skończyć sobie podstawkę jeszcze do końca, czy w między czasie przeplatać jedno z drugim?

@Risky @vitas Was kiedyś chyba pytałem. Cisnę Cyberpunka od początku, ale już chyba odblokowała mi się misja z dodatku, przynajmniej tak mi się wydaję, bo mam jakąś misję Terra Incognita i udaj się na granicę Dogtown, a Dogtown chyba tylko właśnie w dodatku była? To lepiej skończyć sobie podstawkę jeszcze do końca, czy w między czasie przeplatać jedno z drugim?
Zacznij dodatek jak będziesz miał mocną,rozwiniętą postać - tak bliżej końcówki gry, ale przed finałową misją.
Zresztą przechodząc dodatek możesz zyskać dostęp do kolejnego zakończenia.

Dokładnie. Po raz szkoda się męczyć na niskim lvl szczególnie jeśli masz ustawiony wysoki poziom trudności. Dwa, dlc to zupełnie inna historia.

Back