Wielkopolski87
Jungle Fight Welterweight
Nie system walki jest łatwiejszy niz soulslikeMyślałem nad tym Roninem. System walki to coś jak soulslike? Że w pizdziec trudne? Bo jeśli tak to nie dla mnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie system walki jest łatwiejszy niz soulslikeMyślałem nad tym Roninem. System walki to coś jak soulslike? Że w pizdziec trudne? Bo jeśli tak to nie dla mnie.
U mnie to raczej koniec, gier do ogrania jest od groma a dodatki o których mówisz na konsoli są płatne a ceny w ps store są tak zawyżane że np: Ancient of Gods kosztuje raptem 89 zł i to chyba 1 część a za grę w formie pudełkowej (nówkę w folii) dałem ok 50-60 zł.Osoby ustalające ceny gier i dodatków w ps store są ostro popierdolone.To tylko pierwsza kampania!
Ancient Gods, Horde Mode, Master Levels!
Tyle wyzwań i nagród do odblokowania.
Wszystkie inne gry straciły sens, w nic innego mi się nawet nie chce grać
Aha, to lipa faktycznie. Ja na Steamie kupiłem całość w jakiejś promocji to mam wszystko.U mnie to raczej koniec, gier do ogrania jest od groma a dodatki o których mówisz na konsoli są płatne a ceny w ps store są tak zawyżane że np: Ancient of Gods kosztuje raptem 89 zł i to chyba 1 część a za grę w formie pudełkowej (nówkę w folii) dałem ok 50-60 zł.Osoby ustalające ceny gier i dodatków w ps store są ostro popierdolone.
DLC do Bloodborne latało tam za jakieś 80zł,a edycja GOTY czyli dodatek i podstawka nowa w folii nieco ponad 60 złU mnie to raczej koniec, gier do ogrania jest od groma a dodatki o których mówisz na konsoli są płatne a ceny w ps store są tak zawyżane że np: Ancient of Gods kosztuje raptem 89 zł i to chyba 1 część a za grę w formie pudełkowej (nówkę w folii) dałem ok 50-60 zł.Osoby ustalające ceny gier i dodatków w ps store są ostro popierdolone.
Na konsoli też najlepiej kupować gry w wersji GOTY ze wszystkimi dodatkami, ale powiem szczerze że nie spodziewałem się że ten leciwy tytuł będzie taki miodny i dobry. Swoją drogą to sam się z siebie śmieję bo w miejscu w którym mnie przyblokowało zapomniałem że na podorędziu mam miecz a ja jak głupi tych wszystkich wrogów spluwami chciałem wybićAha, to lipa faktycznie. Ja na Steamie kupiłem całość w jakiejś promocji to mam wszystko.
Jeden z lepszych dubbingowych aktorów - świetny jako Vernon Roche,a jako Cole McGrath w Infamous przebił oryginalnego aktora.
Odeszła legenda polskiego dubbingu. Krzysztof Banaszyk zmarł w wieku 54 lat
Związek Zawodowy Aktorów Polskich przekazał wyjątkowo smutną wiadomość. Zmarł Krzysztof Banaszyk - aktor i prawdziwa legenda polskiego dubbingu. Gracze znają go m.in. z roli Vernona Roche'a oraz Joela.www.ppe.pl
Co do Wiedźmina, to moim zdaniem jeszcze świetnie wypadł jako Geralt w słuchowiskach. Kurde, szkodaJeden z lepszych dubbingowych aktorów - świetny jako Vernon Roche,a jako Cole McGrath w Infamous przebił oryginalnego aktora.
Odeszła legenda polskiego dubbingu. Krzysztof Banaszyk zmarł w wieku 54 lat
Związek Zawodowy Aktorów Polskich przekazał wyjątkowo smutną wiadomość. Zmarł Krzysztof Banaszyk - aktor i prawdziwa legenda polskiego dubbingu. Gracze znają go m.in. z roli Vernona Roche'a oraz Joela.www.ppe.pl
Rezydent 4 piękna sprawa. Moja ulubiona część tej serii. Zarówno oryginał jak i remake.A ja sobie teraz pykam w Children of Morta z polecenia @Gambit i powiem że bardzo przyjemna gierka w odbiorze.
Ostatnio udało mi się też nabyć dwa tytuły z mojej listy do ogrania , ale to już temat bardziej na jesień
A ja do tej pory czekam az 8 do PLUSa wrzuca, a te burżuje już w czwórkę pykają. Daję tym cięcia z SONY czas do września, inaczej wchodzę na rynekA ja sobie teraz pykam w Children of Morta z polecenia @Gambit i powiem że bardzo przyjemna gierka w odbiorze.
Ostatnio udało mi się też nabyć dwa tytuły z mojej listy do ogrania , ale to już temat bardziej na jesień
Zacznij dodatek jak będziesz miał mocną,rozwiniętą postać - tak bliżej końcówki gry, ale przed finałową misją.@Risky @vitas Was kiedyś chyba pytałem. Cisnę Cyberpunka od początku, ale już chyba odblokowała mi się misja z dodatku, przynajmniej tak mi się wydaję, bo mam jakąś misję Terra Incognita i udaj się na granicę Dogtown, a Dogtown chyba tylko właśnie w dodatku była? To lepiej skończyć sobie podstawkę jeszcze do końca, czy w między czasie przeplatać jedno z drugim?
Dziękuje przyjacielu!Tak, właśnie wtedy, zrób dodatek zanim zaczniesz misje Komu bije dzwon, bo ma to fabularnie najwięcej sensu