Wielkopolski87
Jungle Fight Welterweight
Odstawiłem plejke, wracam do ixa i zacząłem Avatara nawet ładne to jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla całości historii warto zagrać natomiast jeśli chodzi o wersję to grałem remake po premierze na PS4 i warto jednak mieć wersję na nowszą generację.Wart ogrania jest ten epizod Yuffie do Final Fantasy 7 Remake?
I czy sama gra na PS4 i PS5 się jakoś znacząco różni?
Nie mam porównania, ale graficznie Remake na PS5 wygląda super.Wart ogrania jest ten epizod Yuffie do Final Fantasy 7 Remake?
I czy sama gra na PS4 i PS5 się jakoś znacząco różni?
Zakończenie akurat przewidywalne do bólu i raczej inne nie za bardzo mozliwe. Gra bardzo dobra ale na raz.Przeszedłem Ghost of Tsushima. Gra dobra, ale z czasem jednak traci ten urok. Może dlatego, że grałem mało i rozwlekło się w czasie, ale jakoś nie miałem weny i czasu.
Polecam, ale zakończenie wkurwiające.
Zakończenie akurat przewidywalne do bólu i raczej inne nie za bardzo mozliwe. Gra bardzo dobra ale na raz.
To jest podbudówka pod drugą część jak dla mnieW sumie w grze niestety nie mamy kompletnie wyboru jak się potoczą losy Jina i spółki.
Mogli dać więcej opcji, oczekiwałem, że np. będzie można wybrać, że Duch popełni honorowo Seppuku. To już by było jakieś urozmaicenie.
Też uważam że będzie druga część ale raczej inne postacie inne story.To jest podbudówka pod drugą część jak dla mnie
A wg mnie dalej bohaterem będzie Jin, cesarz wydał na niego wyrok, więc może przeniosą akcję na którąś z większych wyspTeż uważam że będzie druga część ale raczej inne postacie inne story.
Też tak uważam.A wg mnie dalej bohaterem będzie Jin, cesarz wydał na niego wyrok, więc może przeniosą akcję na którąś z większych wysp
Chyba wezmę.Niestety nie ma już możliwości pobrania ulepszenia i kupienia samego DLC,więc będzie trzeba zakupić całość.Nie mam porównania, ale graficznie Remake na PS5 wygląda super.
Intermission ogrywaj, choćby dla kompletu historii jak przewinął @Risky i fajnych bossów (Nero zajebisty)
Na bank.Były w końcu dwie inwazje Mongołów.A wg mnie dalej bohaterem będzie Jin, cesarz wydał na niego wyrok, więc może przeniosą akcję na którąś z większych wysp
W plusie z tego co kojarzę był full zestaw od razuChyba wezmę.Niestety nie ma już możliwości pobrania ulepszenia i kupienia samego DLC,więc będzie trzeba zakupić całość.
Wersja dedykowana PS4 była nierówna graficznie - można było na niektórych rzeczach zawiesić oko, a inne straszyły jak np tekstury ścian czy drzwi.
Na bank.Były w końcu dwie inwazje Mongołów.
I pewnie antagonistą będzie kuzyn Khotuna,który był kilka razy wspomniany.
Na pewno jest Kakarot i Lost Judgement, które chwalili sobie gracze, ale nie ogrywałem jeszcze. Ponadto na bank Uncharted 4 wraz z dlc, Kena, Ratchet&Clank, strażnicy galaktyki, no i oczywiście FF7Też tak uważam.
Ogólnie to wyrobiłem się w miesiąc, więc zdążyłem anulować subskrybcję PS Plus :stonks:
Są jeszcze jakieś ciekawe gry do ogrania na tej subskrybcji? Bo nic mi nie wpadło w oko, mam wrażenie, że kiedyś ta biblioteka wyglądała bardziej okazale.
Bardzo fajne,ale lepiej zacząć od pierwszego Judgement.Lost Judgement
Racja, miałem na myśli obie części i obie są w plusie.Bardzo fajne,ale lepiej zacząć od pierwszego Judgement.
Ostatnio ograłem i polecam.
Obczaje kiedyś.Racja, miałem na myśli obie części i obie są w plusie.
Mogę Ci polecić Scarlett Nexus jeszcze jeśli nie grałeś, też przyjemne jrpg, ale z walką w czasie rzeczywistym
Jak lubisz hardcore to jeszcze Returnal z obłędną grafiką i Demon Souls, ale tu jest dużo wkurwiania się xD
Mój syn kończy właśnie wbijać platynę na blood borne. Chyba nie jest normalny. Ale trzeba przyznać że jest w tym dobry.Nie lubię, widze że jest Bloodborne które odesłałem po Waszych opiniach xD
Jak wlecą tam interesujące mnie tytuły to znów kupię.
Ta gra wbrew pozorom nie jest aż tak trudna.Mój syn kończy właśnie wbijać platynę na blood borne. Chyba nie jest normalny. Ale trzeba przyznać że jest w tym dobry.
Wjechał dłuższy gameplay wraz z opisami niektórych mechanik. Czuje że to będzie pierwszy tytuł od lat który wciągnie mnie na dłuższe granie
Napisze to jeszcze raz ale jak masz w miarę nowy sprzęt lepiej wydaj te kaskę + trochę górką na polskiego Cyberpunka 2077! Obie gry reprezentuja genre cyberpunk action RPG ALE jest miedzy nimi przepaść kilometrowa!Jak ktoś jeszcze nie ograł Deus Ex Mankind Divided i ma wykupione Prime to jest za darmo do odebrania na PrimeGaming.