GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

1000040637.jpg
1000040638.jpg

1000040639.jpg

Bardzo dobre, lepsze niż oryginał, śmiało lutować :robertmakeup:

To powyżej jakby ktoś pytał to Metal Sług Awakening na androida. Bardzo dobre, lepsze niż oryginał na automatach. Więcej żartów, nadal jazda z arabami i kamelami, ale lepiej, głębiej :star wars:

Żeby nie na pusto - jeszcze dwa dni na pobranie i przetestowanie demo dawno nie widzianego przedstawiciela RTSów, Tempest Rising. Wygląda w chuj dobrze, kto tam w strategie?

@Dzihados @Miskatonic dobrze pamiętam?

Pany czy jest sens kupowanie soundbara pod kątem gier?
Czy i tak nie ma to podjazdu do dobrych słuchawek?

Pany czy jest sens kupowanie soundbara pod kątem gier?
Czy i tak nie ma to podjazdu do dobrych słuchawek?
Jak pod konsolę to imho bez sensu, soundbar to bieda zastępstwo kina domowego, a te fajniejsze i tak zaczynają się od 1k. Stricte pod gry wziąłem Pulse 3D i jestem bardzo zadowolony

Jak pod konsolę to imho bez sensu, soundbar to bieda zastępstwo kina domowego, a te fajniejsze i tak zaczynają się od 1k. Stricte pod gry wziąłem Pulse 3D i jestem bardzo zadowolony
Też mam te Pulsy i trochę mnie w łeb cisną jak dłuzej pogram.
No i akumulator mają taki sobie np w porównaniu do Corsair,które mam do Xboxa.

Mam Astro A40 i bardzo sobie chwalę
Ja gram w gry skradankowe i fps, musisz mieć pole walki czytelne jak książki Stiwena Kinga.

Te są najlepsze i jeszcze ta cena... Btw w chyba żadnych słuchawkach pole walki nie jest zmapowane na tyle punktów.

No i zero opóźnień w porównaniu do bluetootha. Zero, tyle co po dobrym kablu :fjedzia:

Jakiś czas temu kupiłem za psi grosz UFC 5. Pytanie do osób które grały: Też macie obiekcje co do punktacji rund? xD

No Doom eternal to jest gra akcji w najczystszej postaci. Podobną frajdę z rzeźni miałem chyba tylko przy hotline miami. Ogrywam ostatnio drugi raz i zabawa tak samo dobra. Dark ages też pewnie będzie zajebiste nawet jeśli trochę tempo gry będzie mniejsze.

Grasslands wymaksowane, zajęło mi to +/- 11h, piękna gra :antonio:
@Risky czy w późniejszych etapach materie będą łatwiejsze do znalezienia? Było ich mega mało w pierwszej lokacji, większość to zyskałem głównie za combat Intel

Grasslands wymaksowane, zajęło mi to +/- 11h, piękna gra :antonio:
@Risky czy w późniejszych etapach materie będą łatwiejsze do znalezienia? Było ich mega mało w pierwszej lokacji, większość to zyskałem głównie za combat Intel
W oryginale właśnie w tych dodatkowych walkach zdobywało się materię. Nie wiem czy teraz to zmienili ale były bardzo skomplikowane możliwości ich łączenia/mutowania. Poszukaj jakiś opis do tego bo jeśli nadal tak jest to można zmarnować setki godzin na doświadczenia.

W oryginale właśnie w tych dodatkowych walkach zdobywało się materię. Nie wiem czy teraz to zmienili ale były bardzo skomplikowane możliwości ich łączenia/mutowania. Poszukaj jakiś opis do tego bo jeśli nadal tak jest to można zmarnować setki godzin na doświadczenia.
No właśnie kojarzę, że tak było w pierwotnej wersji + do kupna u sklepikarzy. W Remake podróżując po Midgarze było jej od cholery do znalezienia, tutaj natomiast zupełne przeciwieństwo - nie ma porozrzucanej po świecie i za zabicie przeciwników praktycznie w ogóle.

Anyway, piękna gierka :antonio:

No właśnie kojarzę, że tak było w pierwotnej wersji + do kupna u sklepikarzy. W Remake podróżując po Midgarze było jej od cholery do znalezienia, tutaj natomiast zupełne przeciwieństwo - nie ma porozrzucanej po świecie i za zabicie przeciwników praktycznie w ogóle.

Kusisz przyjacielu ;)

Już mam ściągnięte ale jeszcze z miesiąc mi zejdzie na Elden Ring. Może nawet dłużej. Musi poczekać w kolejce.

Myślałem nad tym Roninem. System walki to coś jak soulslike? Że w pizdziec trudne? Bo jeśli tak to nie dla mnie.
Nie sprawdzałem bo już samo to gra wygląda jak gówno mnie odrzuciło. Nie ten produkt nie za te pieniądze.

Twoja rekomendacja namówiła mnie na zakup Crisis Core :beczka:
Ale będzie musiał poczekać bo wkręciłem się w uniwersum Yakuzy/Judgement.
No ja w Crisis Core nie grałem na PSP, więc zakupiłem, żeby mieć full story ogarnięte, za chuj się nie spodziewałem, że dwa miesiące później wpadnie do plusa :siara:
I bardzo dobrze, że ograłem to wcześniej, bo jak odpaliłem Rebirth to pierwszy chapter straszny mindfuck :brainoverload:

Back