Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja pierdole, GGG to jebane giga chady w swiecie gamingu.
Stary, odpal i usiądź, bo jest gruboNie miałem czasu obejrzeć, duże zmiany są?
Jak pod konsolę to imho bez sensu, soundbar to bieda zastępstwo kina domowego, a te fajniejsze i tak zaczynają się od 1k. Stricte pod gry wziąłem Pulse 3D i jestem bardzo zadowolonyPany czy jest sens kupowanie soundbara pod kątem gier?
Czy i tak nie ma to podjazdu do dobrych słuchawek?
Moim zdaniem lepiej kupić głośniki nawet 2.0.Pany czy jest sens kupowanie soundbara pod kątem gier?
Czy i tak nie ma to podjazdu do dobrych słuchawek?
Też mam te Pulsy i trochę mnie w łeb cisną jak dłuzej pogram.Jak pod konsolę to imho bez sensu, soundbar to bieda zastępstwo kina domowego, a te fajniejsze i tak zaczynają się od 1k. Stricte pod gry wziąłem Pulse 3D i jestem bardzo zadowolony
Ja gram w gry skradankowe i fps, musisz mieć pole walki czytelne jak książki Stiwena Kinga.Mam Astro A40 i bardzo sobie chwalę
To tylko pierwsza kampania!Ikona Grzechu pokonana = Doom Eternal zaliczony
W oryginale właśnie w tych dodatkowych walkach zdobywało się materię. Nie wiem czy teraz to zmienili ale były bardzo skomplikowane możliwości ich łączenia/mutowania. Poszukaj jakiś opis do tego bo jeśli nadal tak jest to można zmarnować setki godzin na doświadczenia.Grasslands wymaksowane, zajęło mi to +/- 11h, piękna gra
@Risky czy w późniejszych etapach materie będą łatwiejsze do znalezienia? Było ich mega mało w pierwszej lokacji, większość to zyskałem głównie za combat Intel
No właśnie kojarzę, że tak było w pierwotnej wersji + do kupna u sklepikarzy. W Remake podróżując po Midgarze było jej od cholery do znalezienia, tutaj natomiast zupełne przeciwieństwo - nie ma porozrzucanej po świecie i za zabicie przeciwników praktycznie w ogóle.W oryginale właśnie w tych dodatkowych walkach zdobywało się materię. Nie wiem czy teraz to zmienili ale były bardzo skomplikowane możliwości ich łączenia/mutowania. Poszukaj jakiś opis do tego bo jeśli nadal tak jest to można zmarnować setki godzin na doświadczenia.
Kusisz przyjacielu ;)No właśnie kojarzę, że tak było w pierwotnej wersji + do kupna u sklepikarzy. W Remake podróżując po Midgarze było jej od cholery do znalezienia, tutaj natomiast zupełne przeciwieństwo - nie ma porozrzucanej po świecie i za zabicie przeciwników praktycznie w ogóle.
Anyway, piękna gierka
Lutuj, nie pożałujeszKusisz przyjacielu ;)
Już mam ściągnięte ale jeszcze z miesiąc mi zejdzie na Elden Ring. Może nawet dłużej. Musi poczekać w kolejce.No właśnie kojarzę, że tak było w pierwotnej wersji + do kupna u sklepikarzy. W Remake podróżując po Midgarze było jej od cholery do znalezienia, tutaj natomiast zupełne przeciwieństwo - nie ma porozrzucanej po świecie i za zabicie przeciwników praktycznie w ogóle.
Anyway, piękna gierka
Myślałem nad tym Roninem. System walki to coś jak soulslike? Że w pizdziec trudne? Bo jeśli tak to nie dla mnie.Cisnę tego Rise of the Ronin na plecaku do końca później robię przerwę z olejem wracam na xboxa czekają Avatar i stalker
Nie sprawdzałem bo już samo to gra wygląda jak gówno mnie odrzuciło. Nie ten produkt nie za te pieniądze.Myślałem nad tym Roninem. System walki to coś jak soulslike? Że w pizdziec trudne? Bo jeśli tak to nie dla mnie.
Twoja rekomendacja namówiła mnie na zakup Crisis CoreLutuj, nie pożałujesz
No ja w Crisis Core nie grałem na PSP, więc zakupiłem, żeby mieć full story ogarnięte, za chuj się nie spodziewałem, że dwa miesiące później wpadnie do plusaTwoja rekomendacja namówiła mnie na zakup Crisis Core
Ale będzie musiał poczekać bo wkręciłem się w uniwersum Yakuzy/Judgement.