Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Grałem chwilę w "0", ogólnie spoko ale jednak nie na moje umiejętności angielskiego jeżeli chciałbym się wczuć w historię.Ogrywał ktoś serie Yakuza?
Ja miałem styczność z tą częścią która swego czasu była w plusie (Kiwami) i wspominam całkiem przyjemnie.Ogrywał ktoś serie Yakuza?

dzieci?Ja prdle, ceremonialne spalenie w piecu będzie![]()

Gierkę, dzieciom kupię jakieś inne bez pedalstwa w pelerynach czy bezdzieci?![]()

widzisz tam na tej liście Dooma? Nie? No właśnieGierkę, dzieciom kupię jakieś inne bez pedalstwa w pelerynach czy bez![]()

Polecam w chuj jeżeli lubisz klimaty mafijne i ogólnie klimat tokio i ostre napierdalanie po ryju, świetny główny bohater ja przeszedłem 0,1,2,3 i cut scenki czasem trwają po 20 minut hahahaOgrywał ktoś serie Yakuza?
O diablo 4 już nikt nie pamięta po za grupą zawiedzionych fanów.Witam,
PoE2 wyrucha diablo 4 bez gumy i porzuci tuż przed porodem.
Pozdrawiam
Jest. Ja też leciałem japońskie audio plus napisy bo to robi klimat.Jestem po czterech godzinach Ghost of Tsushima.
Błagam, powiedzcie że później ta gra jest nadal tak samo zajebista. Pierwszy raz od czasów Wiedźmina mam tak, że nie musze dawać czasu grze na rozkręcenie, zostawiłem wersję z napisami i japońskim głosem i już podczas pierwszej misji poczułem ten klimat. Póki co magia, świetnie się gra.

Jest jeszcze lepsza.Jestem po czterech godzinach Ghost of Tsushima.
Błagam, powiedzcie że później ta gra jest nadal tak samo zajebista. Pierwszy raz od czasów Wiedźmina mam tak, że nie musze dawać czasu grze na rozkręcenie, zostawiłem wersję z napisami i japońskim głosem i już podczas pierwszej misji poczułem ten klimat. Póki co magia, świetnie się gra.
Jest jeszcze lepsza.
Spokojnie, przyjdzie moment, że zacznie nudzićJa narazie lecę wszystkie misje od Senseia Ishikawy, bo nie chce mi się podróżować po całej mapie w tą i z powrotem, ale chyba warto trochę porobić innych głównych zadań żeby zdobyć punkty rozwoju bo pewnie będzie ciężko pokonać Tomoe słabą postacią.

Stary, sam miód. Aż do końca. Dodatek również.Jestem po czterech godzinach Ghost of Tsushima.
W pewnym momencie możliwość kontynuacji zadań pobocznych zostanie zablokowana i będziesz mógł je dalej robić dopiero wraz z postępem głównej fabułyJa narazie lecę wszystkie misje od Senseia Ishikawy, bo nie chce mi się podróżować po całej mapie w tą i z powrotem, ale chyba warto trochę porobić innych głównych zadań żeby zdobyć punkty rozwoju bo pewnie będzie ciężko pokonać Tomoe słabą postacią.

Jestem po czterech godzinach Ghost of Tsushima.
Błagam, powiedzcie że później ta gra jest nadal tak samo zajebista.
Spokojnie, przyjdzie moment, że zacznie nudzić![]()
Stary, sam miód. Aż do końca. Dodatek również.

W pewnym momencie możliwość kontynuacji zadań pobocznych zostanie zablokowana i będziesz mógł je dalej robić dopiero wraz z postępem głównej fabuły
Inna sprawa, że misje Masako imho lepszy storyline niż Ishikawy
Ta gra jest przeciętna w każdym aspekcie ale mimo to ma "to coś". Jednak do wiedźmina jej daleko. Ja kończę gry po kilka razy a Tsushime skończyłem drugi raz trochę na siłę. Problemem są generyczne zadania poboczne oraz trzy na krzyż modele przeciwników.Pierwszy raz od dawna mam tak, że chciałbym zachorować, żeby iść na L4 ( a nigdy nie chodzę, nawet po operacjach skracałem czas, bo się niemiłosiernie nudziłem nie mogąc trenować) i po prostu napierdalać w tę grę. Póki co jestem zajarany każdym jej aspektem. Nie potrafię wskazać co jest w niej takiego wybitnego, ale dobrze we mnie trafia. Takiej wczuty od samego początku doświadczyłem chyba tylko dwa razy w życiu, w GTA San Andreas jak miałem 10 lat i jak odpaliłem Wiedźmina 3 w 2015. Także to przychodzi chyba raz na dekadę, bo póki co jedyna gra która wzbudziła we mnie taką szybką zajawkę. RDR2 dopiero na przełomie 2/3 aktu spowodowało wczutę po jakichś 20 godzinach gry.

Taka dobra? Pobierać?![]()
Metal Slug: Awakening - Apps on Google Play
Immerse yourself in the side-scrolling shooter on your mobile device !play.google.com
![]()
Nie wiem, siedzę na zadupiu i nie mam WiFi, a waży 2 GB.Taka dobra? Pobierać?
Nie wiem, siedzę na zadupiu i nie mam WiFi, a waży 2 GB.

To jaki Ty masz pakiet danych mobilnych![]()