GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ps3 i tak samo x-kloc jest obecnie sprzedawany praktycznie ponizej kosztow produkcji dlatego raczej juz nie stanieje.

ale nikt nie mówi tu o modelach sklepowych(chyba ) :)

co do ok 200, to sobie jeszcze poczekasz. za tyle niedawno ps2 sprzedałem :)

Za 200 kupiłem ps'a jedynkę i dwójkę z 6 padami (każdy pies z innej budy praktycznie ale wszystkie sprawne) z "kopletem gier" ps2: Tekken 5, NFS Carbon, jakaś tam część Medal Of Honor (z 2005 roku), jakiś tam Call Of Duty (2003 rok), Grand Turismo 4 , jakiś tam Władca pierścieni (2005 rok strasznie zjebana turówka), plus dwie platformówki wersje Niemieckie więc nawet nazwy za bardzo rozszyfrować nie potrafię.

Psx: Colin McRae 2, Rayman, Tekken 3

PSx Trochę farbą pochlapany, wersja "slim" czy inne dziwadło, Ps2 slim.

duzo widzialem tu wpisow na temat MassEfect3 wiec nie zostaje mi nic innego jak powiadomic ze od 6 marca gra ta jest oferowana w ramach uslugi play station plus;]

w4ar gdzieś czytałem info o cenie w okolicach 300 dolarów. Na szybko znalazłem info o angielskim rynku, zakładam, że 300 funtów może być przeliczone na 300 dolarów na rynku USA. Choć za poniższym źródłem widać, że może być trójka z przodu, jednak ostateczna cena pewnie będzie bliższa 400 funtom.

Brytyjski sklep internetowy ShopTo rozpoczął bowiem przyjmowanie zamówień przedpremierowych na konsolę <strong nodeindex="489" style="margin: 0px; padding: 0px;">PlayStation 4, która została oficjalnie zapowiedziana podczas konferencji <strong nodeindex="490" style="margin: 0px; padding: 0px;">PlayStation Meeting 2013. Na karcie produktu nie mogło zabraknąć ceny urządzenia - wynosi ona niecałe 400 funtów, czyli w przeliczeniu około 1925 złotych.

<strong nodeindex="491" style="margin: 0px; padding: 0px;">The Times na początku tego tygodnia, powołując się na źródła branżowe i informacje zawarte w dokumencie wewnętrznym poinformował nieoficjalnie, że <strong nodeindex="492" style="margin: 0px; padding: 0px;">Sony rozważa wprowadzenie<strong nodeindex="493" style="margin: 0px; padding: 0px;">PlayStation 4 w cenie o 100 funtów niższej od <strong nodeindex="494" style="margin: 0px; padding: 0px;">PlayStation 3 w momencie premiery. Konsola miałaby kosztować zatem około 300 funtów (ok. 1450 złotych)

Za gram.pl

swego czasu byla podana informacja ze watch dogs pojawi sie takze na ps3 i x360 ale od czasu e3 2012 nikt tego tematu juz nie rozwijal, sam ubisoft potwierdza ze wersja na ps4 jest dopiero na etapie tworzenia i dlatego w czasie pokazu grano z pc. Nie mowiac juz o okrojeiu tej gry jesli miala by wyjsc na obecnej generacji. Faktycznie troszke sie zapedzilem piszac ze napewno nie wyjdzie na ps3 co nie zmienia faktu ze jest to bardzo watpliwe.

Nie wiem, jak na razie wszystkie serwisy mają wpisane PS3. Gdzieś tam kiedyś czytałem, że najpierw ma wyjść na PS4, a potem na PS3.

no wlasnie teraz doszukalem sie infa ze gdy mowiono o WD na ps3/x360 dopiero sie zastanawiano czy wyjdzie tez na next-genach. Podczas ps meeting nie padlo ani jedno zdanie ze gra wyjdzie tez na ps3( przy diablo III dodano tą informacje) i zostałą przedstawiona jako produkt stricte next-genowy.

Grałem w mafie 2 na PC i według mnie, gra jest bardzo dobra. W ojca 2 nie grałem. Grałem w jedynke na ps2, ale to nie to samo.:-)

ojciec był według mnie lepszy od mafi (pierwsze częsci) , ale jesli patrze na oceny w necie , to ojciec 2 podobno słaby

Jak pierwsza część ojca była moim zdaniem super, to dwójka była już taka bez polotu. Mafia 2 zdecydowanie ciekawsza.

jesli komus nie chce czytac artykulu z linku powyzej,: SONY nie bedzie blokowalo uzywanych gier w zaden sposob chyba ze zrobia to sami producenci gier a na to sony nie ma wplywu

Grałem w Mafię 2. Nie zastanawiaj się, tym bardziej, że dziś za tą grę zapłacisz śmieszne pieniądzę. Wizualnie można się przyczepiś ale historia i twisty fabularne to małe mistrzoswto świata. Nie pożałujesz.

Mafia I > Mafia II > Ojce Chrzestne.

Nie ma co porównywać - Ojciec to produkcja solidna, ale wciąż typowa gra nawiązująca do słynnego filmu.

Mafia to zupełnie co innego - szczególnie pierwsza część zawiera głęboką historię. W Mafii II widać końcówkę jako małe wzorowanie się na poprzednicce (zmienili tylko miejsce akcji, motywy jednak podobne), lecz sama gra również trzyma wysoki poziom.

@Kid Sony umożliwia producentom blokowanie używek (opatentowali ten system jeszcze w zeszłym roku) , to jest jednak duży wpływ . niestety jeśli do tego dojdzie to microsoft też to wprowadzi.

chociaż może będą to faktycznie tylko onlinepassy czy zabezpieczenia przed piratami.

Od czego jest mozliwość przerabiania konsol panowie :) Z pewnością się przerobi je tak za 100zł,że będzie można grać na używkach do woli.

Biorąc pod uwagę, że konsola jest w architekturze x86 to złamanie jej zabezpieczeń nie będzie jakimś wielkim wyzwaniem. Może się myle, zobaczymy.

Back