Rododendron
UFC Light Heavyweight
Znajdź trzy różnice

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znajdź trzy różnice

Nie Otto tylko Einar Otto Wallin, jak było na wielkim plakacie w szatni SzwedaI turbany odwołują galę, bo panie Otto, panie Józku, wielka gala to jest dla zarządu, a dla was to się nie opłaca.

AJ ogarnieAlbo waleczki wygrani Wallin-Parker i przegrani AJ - Wilder...
Też tak myślę bo jednak nie ma mocnego ciosu...AJ ogarnie
Ale kto, bo teraz nie wiem czy rzeczywiście myślimy tak samo?Też tak myślę bo jednak nie ma mocnego ciosu...

jaki Bellew, to przecież przeciwnik Creeda z filmuOd razu widać, że Bellew też z cyganów
Wallin przecież... 26(14)-1Ale kto, bo teraz nie wiem czy rzeczywiście myślimy tak samo?![]()
PRETTY RICKY CONLANjaki Bellew, to przecież przeciwnik Creeda z filmu

Mordeczko, nie wiem czy wiesz, ale dziewczyny są fajniejsze od matematykiWallin przecież... 26(14)-1
a AJ 26(23)-2(1)

No w końcu nie jakiś ogór i zaczęły się schody od razu nie do przejściaPoza tym ukłąd stylów wybitnie nie dzis nie leżał dzikusowi, bo dostał technicznie boksującego pięściarza który zachował czujność w defensywie i kondycje przez całą walkę.

Tylko że Wilder to miał siłę ciosu wynikającą z dynamiki, tak jak np. David Haye, a nie z samej siły jak np. taki Foreman.U Wildera to bardziej wyszła rdza niż wiek. Bokserzy z warunkami fizycznymi i pierdolnieciem starzeją sie wolniej, bracia Kliczko byli jeszcze starsi a prezentowali sie ciągle dobrze. Poza tym ukłąd stylów wybitnie nie dzis nie leżał dzikusowi, bo dostał technicznie boksującego pięściarza który zachował czujność w defensywie i kondycje przez całą walkę.

Pewnie już najebany od samego powietrza wydychanego przez McProperaCristiano już psycha siadła po tylu godzinach obok króla
Jestem zdania że Wilder ciągle jest w stanie każdego nokautować, tylko musi mieć na przeciwko siebie kogoś mniej śliskiego i z gorszym wyczuciem dystansuTylko że Wilder to miał siłę ciosu wynikającą z dynamiki, tak jak np. David Haye, a nie z samej siły jak np. taki Foreman.![]()
dobra, ale technicznie Kliczkowie a Diontaj to niebo a ziemiaU Wildera to bardziej wyszła rdza niż wiek. Bokserzy z warunkami fizycznymi i pierdolnieciem starzeją sie wolniej, bracia Kliczko byli jeszcze starsi a prezentowali sie ciągle dobrze. Poza tym ukłąd stylów wybitnie nie dzis nie leżał dzikusowi, bo dostał technicznie boksującego pięściarza który zachował czujność w defensywie i kondycje przez całą walkę. Gdyby na przeciw siebie miał jakiegoś drewnianego, dziurawego osiłka to pewnie efektownie by go znokautował
Z tym, że to można powiedzieć o niemal każdym zawodniku z ponadprzeciętnym uderzeniem.Jestem zdania że Wilder ciągle jest w stanie każdego nokautować, tylko musi mieć na przeciwko siebie kogoś mniej śliskiego i z gorszym wyczuciem dystansu