B.I.G Makumba
UFC Middleweight
wie ktoś ile dostają siana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie o to mi chodziło i to nadal wystarczyło na Wilder'a...Ale to już nie jest ten Parker, któremu AJ i Whyte zabrali masę zdrowia, a Joyce prawie go zabił. Chłop jest naruszony i to widać, a to idealne podsumowanie, gdzie jest dzisiaj Alabama
Szmatowgłowi pewnie jeszcze koncert wypierdolą przedBędą lecieć od razu czy studio, bo spać mi się już chce jak sam chuj?
![]()
Piedolnij energola i oglądaj jak Antek na dziurę zbiera od szwedzkiego studenta Politechniki z Malmoe.Będą lecieć od razu czy studio, bo spać mi się już chce jak sam chuj?
![]()
Na kill'em allWilder się skończył
ale bez takich herezjiPiedolnij energola i oglądaj jak Antek na dziurę zbiera od szwedzkiego studenta Politechniki z Malmoe.

Pewnie z przyzwyczajeniaWilder podnoszący ręce podczas ogłaszania werdyktu.
![]()

Dawaj, na Wilder'a na pewno wystarczyParkera trochę ćwiczę. Salto mogę wam pokazać.
DawajParkera trochę ćwiczę. Salto mogę wam pokazać.
Jak Antek przejebie i to przez KO to furiatowi pękną jaja ze szczęścia a ego tabor rozjebiePiedolnij energola i oglądaj jak Antek na dziurę zbiera od szwedzkiego studenta Politechniki z Malmoe.
Szmatowgłowi pewnie jeszcze koncert wypierdolą przed
Odpinam lapka od tv i idę do wyra najwyżej skończę jak zawsze.Piedolnij energola i oglądaj jak Antek na dziurę zbiera od szwedzkiego studenta Politechniki z Malmoe.

Odpinam lapka od tv i idę do wyra najwyżej skończę jak zawsze.
![]()

Parkera trochę ćwiczę. Salto mogę wam pokazać.
Brooklyn kurwa Brooklyn!Dawaj

Szkoda, że dalej mu nie urosną na tyle, żeby wyskoczyć do ukraJak Antek przejebie i to przez KO to furiatowi pękną jaja ze szczęścia a ego tabor rozjebie

Właśnie po trylogii z Tyson'em powinien się już jednak odzwyczaić.Pewnie z przyzwyczajenia![]()
![]()
Na parkingu z prostytutką?Odpinam lapka od tv i idę do wyra najwyżej skończę jak zawsze.
![]()
I turbany odwołują galę, bo panie Otto, panie Józku, wielka gala to jest dla zarządu, a dla was to się nie opłaca.Teraz Szwed wali na łeb AJ-a i mamy 2-ch pretendentów do wpierdolu od wyżartego prezesa PFL Afryka.
Nie no Brooklyn dziś nie porządził.Parkera trochę ćwiczę. Salto mogę wam pokazać.
Albo waleczki wygrani Wallin-Parker i przegrani AJ - Wilder...Teraz Szwed wali na łeb AJ-a i mamy 2-ch pretendentów do wpierdolu od wyżartego prezesa PFL Afryka.