Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taki to pożyje. A mówiła mi mama: "ucz się"W piątek udało mi się namówić żonę i córkę na godzinną wędrówkę ( w jedna stronę )przez górskie lasy i potoki do wodospadu z pięknymi widokami.Kobiety zostały przy wodospadzie a mi udało się wejść wyżej (20 minut dosyć trudnego stromego wejścia ) , gdzie rzeczka stworzyła piękny kanion.
PS
Przeglądając teraz zdjęcia zorientowałem się, że nie zrobiłem zdjęć z wodospadu, jeśli znajdę na telefonie żony to wstawię później w odpowiedzi.
View attachment 56451View attachment 56452View attachment 56458View attachment 56459View attachment 56454View attachment 56457
A jednak wydało się, że jestem tumanem bez szkoły .Taki to pożyje. A mówiła mi mama: "ucz się"![]()
Jakbyś takim był, to byś tu siedział obok mnie, a nie wędrował po najpiękniejszych zakątkach świataA jednak wydało się, że jestem tumanem bez szkoły .
40 minutowy szlak w dół rzeki do wodospadu Santa Clara
View attachment 60708View attachment 60709View attachment 60711View attachment 60712
Jeśli czaszka to olbrzyma. Tutaj zdjęcia gdzie łatwiej porównać skale rozmiarów
Niestety nie spadł, a szkoda, może z głową by mu się poprawiło
Znalazłem zdjęcie w necie z tego miejsca z „lotu ptaka” .Co ciekawe lecz czego na tym zdjęciu nie widać, takie metalowe kable/liny, które są mocowane przy stromych zejściach na szlakach znajdują się również w przy wodospadach (poza tym ostatnim na dole), tak że jeśli ktoś ma fantazje i czuje się na siłach można się po nich chodzić40 minutowy szlak w dół rzeki do wodospadu Santa Clara
View attachment 60708View attachment 60709View attachment 60711View attachment 60712
Rok temu wyszło mi 7h10minPanowie Palenica-Rysy-Palenica w 9 godzin to przyzwoite tempo?
Bardzo ładnie, musiales ladnie zasuwacRok temu wyszło mi 7h10min
Tempo żwawe, na asfalcie delikatny trucht na powrocieBardzo ładnie, musiales ladnie zasuwac![]()
Duzo chodzisz po gorach?Tempo żwawe, na asfalcie delikatny trucht na powrocie![]()
Raczej nie, w tym roku byłem w Tatrach 6 razy i to głównie od czerwca do września, bo wcześniej miałem mniej czasu. Jest plan, żeby wrócić do chodzenia zimą, bo dwa sezony odpuściłemDuzo chodzisz po gorach?
Panowie Palenica-Rysy-Palenica w 9 godzin to przyzwoite tempo?
Drewno się chwalił ze w 5h zrobił…Rok temu wyszło mi 7h10min