Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taki to pożyje. A mówiła mi mama: "ucz się"W piątek udało mi się namówić żonę i córkę na godzinną wędrówkę ( w jedna stronę )przez górskie lasy i potoki do wodospadu z pięknymi widokami.Kobiety zostały przy wodospadzie a mi udało się wejść wyżej (20 minut dosyć trudnego stromego wejścia ) , gdzie rzeczka stworzyła piękny kanion.
PS
Przeglądając teraz zdjęcia zorientowałem się, że nie zrobiłem zdjęć z wodospadu, jeśli znajdę na telefonie żony to wstawię później w odpowiedzi.
View attachment 56451View attachment 56452View attachment 56458View attachment 56459View attachment 56454View attachment 56457
A jednak wydało się, że jestem tumanem bez szkoły .Taki to pożyje. A mówiła mi mama: "ucz się"
Jakbyś takim był, to byś tu siedział obok mnie, a nie wędrował po najpiękniejszych zakątkach świataA jednak wydało się, że jestem tumanem bez szkoły .
40 minutowy szlak w dół rzeki do wodospadu Santa Clara
View attachment 60708View attachment 60709View attachment 60711View attachment 60712
Jeśli czaszka to olbrzyma. Tutaj zdjęcia gdzie łatwiej porównać skale rozmiarów
Niestety nie spadł, a szkoda, może z głową by mu się poprawiło
Padłem
Znalazłem zdjęcie w necie z tego miejsca z „lotu ptaka” .Co ciekawe lecz czego na tym zdjęciu nie widać, takie metalowe kable/liny, które są mocowane przy stromych zejściach na szlakach znajdują się również w przy wodospadach (poza tym ostatnim na dole), tak że jeśli ktoś ma fantazje i czuje się na siłach można się po nich chodzić40 minutowy szlak w dół rzeki do wodospadu Santa Clara
View attachment 60708View attachment 60709View attachment 60711View attachment 60712
Rok temu wyszło mi 7h10minPanowie Palenica-Rysy-Palenica w 9 godzin to przyzwoite tempo?
Bardzo ładnie, musiales ladnie zasuwacRok temu wyszło mi 7h10min
Tempo żwawe, na asfalcie delikatny trucht na powrocieBardzo ładnie, musiales ladnie zasuwac
Duzo chodzisz po gorach?Tempo żwawe, na asfalcie delikatny trucht na powrocie
Raczej nie, w tym roku byłem w Tatrach 6 razy i to głównie od czerwca do września, bo wcześniej miałem mniej czasu. Jest plan, żeby wrócić do chodzenia zimą, bo dwa sezony odpuściłemDuzo chodzisz po gorach?
Panowie Palenica-Rysy-Palenica w 9 godzin to przyzwoite tempo?
Drewno się chwalił ze w 5h zrobił…Rok temu wyszło mi 7h10min