Matszo92
Lazy Motherfucker
Może słabo szukałem, ale nie znalazłem na forum żadnego tematu o górach, a nie wierze że nikt nie lubi czasem wyskoczyć zdobyć jakiś szczyt. Ja żadnym kozakiem nie jestem, najdalej gdzie zaszedłem to Morskie Oko przez Dolinę Pięciu Stawów. Trasa ogólnie zajebista, byłem kilka lat temu i bardzo polecam. Na Morskie każdy chyba chodzi, a nie widzę sensu iść przez las bo nie ma tam widoków żadnych.
Trasę polecam każdemu bo widoki dojebane, a jeśli ja dałem rade to każdy ogarnie. To był 2013 od tego czasu po górach nie chodziłem i stąd ten temat. Mam propozycje wejscia na Babią Góre na wschód słońca, ale troche sie cykam na początek. Możecie polecić coś w miare lajtowego żeby sie rozruszać? Najlepiej okolice Wisły, Ustronia czy Żywca.
Trasę polecam każdemu bo widoki dojebane, a jeśli ja dałem rade to każdy ogarnie. To był 2013 od tego czasu po górach nie chodziłem i stąd ten temat. Mam propozycje wejscia na Babią Góre na wschód słońca, ale troche sie cykam na początek. Możecie polecić coś w miare lajtowego żeby sie rozruszać? Najlepiej okolice Wisły, Ustronia czy Żywca.