Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no chyba ze postoi jeszcze pare dni
Po Paranormal Activity przez dwie noce miałem ostre schizy i nie był to screamer.
Po Paranormal Activity przez dwie noce miałem ostre schizy i nie był to screamer.
Paranormal zadnego wrazenia na mnie nie zrobił ale moja kobieta strasznie to odcierpiała. Mnie znowu najbardziej straszyły japońskie kudłate dzieci. ''Ring'' i ''Klątwa'' potrząsneły mną dobrze.
Jak ktoś zna dobry horror thriller z wilkami/wilkołakami w roli głównej to dawać.
skrzat który siedział na końcu tęczy
mozesz przybliżyć o jaki film chodzi? pamiętam była seria 'leprechaun', którą za dzieciaka oglądałem na wideo, oraz 'wladca dusz' tez z takim podobnym skrzatem, to jest to o tym mowisz czy cos innego było? ;)
jakieś małe woskowe ludziki
Nie kumam fenomenu tych Japońskich horrorów, dla mnie były nudne jak flaki z olejem.
Popieram. spałem na KAZDYM :((((
tez tak mieliscie, ze jak wchodziliscie do wypozyczalni, to siedzieliscie tam po 2 godziny ?:D 4 zł w kieszeni i co tu wybrac :D
Tez tak mieliscie, ze jak wchodziliscie do wypozyczalni, to siedzieliscie tam po 2 godziny ?:D 4 zł w kieszeni i co tu wybrac :D
Polski tytuł ''Żywy cel'' pamięta ktoś ? MEGA KLASYK