Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakie wątki oni tam chcą pociągnąć jak wszystkich zastrzelili?

Zamiast Heat, wrzucą kilku murzynów i zrobią SHeeeeaaaaat![]()

Heat 2 Cotton Plantation
![]()
z tego co pamiętam mają oprzeć się na noweli, którą napisał Mann. Jednocześnie będzie to prequel i sequel. Akcja będzie się działa, jak Hanna był młodym gliną, a ekipa McCauley "działała" w Chicago. Jednocześnie mają być sceny dziejące się kilka lat po wydarzeniach z Heat i będzie to wątek Chrisa. Obsada jest dość mocna, ale wątpię żeby przebili jedynkę, która jest w chuj kultowa.Może zrobią prequel.
![]()
28 lat później - CzÄÅÄ 2: ÅwiÄtynia koÅci | Film | 2026
28 lat później - CzÄÅÄ 2: ÅwiÄtynia koÅci (2026) 28 Years Later: The Bone Temple - Kelson staje wobec katastrofy mogÄcej odmieniÄ Åwiat, a Spike wpada w puÅapkÄ Jimmy’ego. W ÅwiÄtyni...www.filmweb.pl
Sam film spoko pod wieloma wzgledami. Jako kontynuacja 2 pierwszych czesci to jakis zart

Mam na mysli kontynuacje serii filmowej. W koncu nazywa sie 28 ... Pozniej!Przecież już 3 część nie jest kontynuacją 2 pierwszych części..
Mam na mysli kontynuacje serii filmowej. W koncu nazywa sie 28 ... Pozniej!
To niech sobie inne filmy robia z zombie w tleA moim zdaniem dobrze zrobili, bo ciągle to samo nudzi.
Tak samo jak w serialu Dexter uważam, że powinni zrobić serie gdzie 10 odcinków goni go policja.
To niech sobie inne filmy robia z zombie w tle
Tak chcialbym. Najlepiej akcja w Sosnowcu. Jestem fanem 2 pierwszych czesci. 3 i 4 nie maja praktycznie nic wspólnego z seria.Czyli nie jesteś fanem? Znów chciałbyś poraz 15 film jak 5 osób ucieka przed zombiakami w Nowym Jorku?
jeszcze na koniec. Dlaczego te filmy nie są powiązane? dlaczego w tym swiecie po 28 latach epidemii nie moze byc garstki ludzi na odludziu?Tak chcialbym. Najlepiej akcja w Sosnowcu. Jestem fanem 2 pierwszych czesci. 3 i 4 nie maja praktycznie nic wspólnego z seria.
Daj mi link do serialu "fala zbrodni" bo chciałbym sobie obejrzeć a ty jesteś dobry komputerowiec więc jestem pewien że znajdziesz to znacznie szybciej niż jajeszcze na koniec. Dlaczego te filmy nie są powiązane? dlaczego w tym swiecie po 28 latach epidemii nie moze byc garstki ludzi na odludziu?
To jest bardzo logiczne. Taka koncepcje miała planeta małp, gdzie ludzie to już był wymierający gatunek. Tu masz to samo.
Nie. Ja juz skonczylem post wyzejjeszcze na koniec. Dlaczego te filmy nie są powiązane? dlaczego w tym swiecie po 28 latach epidemii nie moze byc garstki ludzi na odludziu?
To jest bardzo logiczne. Taka koncepcje miała planeta małp, gdzie ludzie to już był wymierający gatunek. Tu masz to samo.
Dobrze, jak mu się jakieś zjeby zaczną wcinać i wymyślać durne wątki, jak ta cipa od Wiedźmina, to powie im nara.
Mocne 3/10. Gdyby nie znane mordy taki typowy film klasy b![]()
Dobra obsada, nie ma murzynów, tylko jedna murzynka, a to Netflix, nie ma tęczy i całego tego gówna. Pomysł był niezły, taki mroczniejszy klimat i ogólnie dobrze się ogląda, jest trochę ducha starych policyjnych sensacyjniaków.
Niestety praktycznie przez cały film łatwo się domyślić co się zaraz stanie, bardzo słaby scenariusz, niczym nie zaskakuje, intryga po linii najmniejszego oporu. Każda zagrywka typa, którego gra Damon łatwa do odczytania, przez co film nie trzyma w napięciu. Miał potencjał, ale scenarzyści nie dowieźli. 5/10.
Batistuta będzie grać nieśmiertelnego? W sumie pasuje z jego włosami.Słabiutka ta obsada Heat 2.
Tutaj nie ma zbytnio nikt charyzmy.
Właśnie się dowiedziałem, że remake Nieśmiertelnego to
Henry Cavil i były wrestler Batisuta, też cieniutko.
Batistuta będzie grać nieśmiertelnego? W sumie pasuje z jego włosami.
były wrestler Batisuta
Batistuta będzie grać nieśmiertelnego? W sumie pasuje z jego włosami.