Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
widzial ktos?
widzial ktos?

Też spodziewałem się trochę więcej po tym filmie.Obejrzałem wczoraj ten The RIP... Takie 6.5/10 przeciętny akcyjniak, ale przesłanie jest konkret, bo nikt z nas nie znalazł się w takiej sytuacji. A co ty byś zrobił?

Obejrzałem wczoraj ten The RIP... Takie 6.5/10 przeciętny akcyjniak, ale przesłanie jest konkret, bo nikt z nas nie znalazł się w takiej sytuacji. A co ty byś zrobił?
Akcyjniak dla dużych chłopców co chcą obejrzeć strzelanki do rekreacyjnego obejrzenia. Od pewnego momentu byłem pewien kto w co gra i się nie pomyliłem, więc intryga nie była wybitna, ale powiedzmy, że takie 7/10 w tej kategorii jednakże jest coś co psuje i musiałbym za to kilka punktów odjąć - kompletny brak logiki i racjonalności w poczynaniach. No kurwa nie, nigdy w życiu takie akcje by nie wyglądały w ten sposób i nikt nigdy w życiu by tak życia nie narażał - kartel by grał inaczej, policja by to rozegrała inaczej a i każdy jeden z policjantów by postępował inaczej. I po co to wszystko? Po to by uczynić zadość procedurom, prywatnemu śledztwu i rozterkom, które targają wnętrze każdego psa.Też spodziewałem się trochę więcej po tym filmie.
Dzięki za polecajki. Warto w poście zawierać tytuły, w przeciwnym wypadku nie będzie dało się znaleźć Twoich recenzji przez wyszukiwarkę.
Sci-fi z delikatnym dodatkiem thrillera. Spotkałem się z opiniami, że ten film równie dobrze mógłby być kolejnym odcinkiem Black Mirror i jest w tym dużo prawdy.
6.5/10
Film oparty na faktach. Jednym z trzech reżyserów jest człowiek, któremu przytrafiła się ta historia. Był potencjał, jednak chwilami film bardzo mnie nudził. 5.5/10
To już drugi film biograficzny jaki oglądam w ostatnim czasie i tak jak pierwszy zaskoczył mnie bardzo na plus. Bardzo fajna, wzruszająca opowieść o determinacji w dążeniu do celu.
Lekko naciągane 10/10
Judas and the Black Messiah?Ktoś pamięta jak nazywał się film dosłownie przed kilku lat który chyba opowiadał o ugrupowaniu Czarnych panter? Miałem go obejrzeć kiedyś i kompletnie zapomniałem o jego istnieniu.
Judas and the Black Messiah?
Skopiowalem twoje pytanie do ChataGPTDzięki
ile tylko 41 lat?![]()
Zmienia jej pieluchy?
![]()

W sumie jesteś w podobnym wieku co De Niro czy Pacino, więc pewnie się rozmarzyłeś, jakby to było na ich miejscu ;-)Zawsze mnie ciekawią te spotkania gwiazd Hollywood z pierwszą żoną która. ma 50- 80 lat i piątą co ma 25 lat i spotkanie ich dzieci np 41 i 7 lat
Ostatnio nawet czytałem, że De Niro i Al Pacino mają dzieciaki po 2-3 lata, bo zaciążyli 20![]()
"Milczenie" bardzo niedoceniany i zaskakująco mało znany jak na tak wielkie nazwisko jak Scorsese. Inna sprawa, że film niełatwy w odbiorze -- wcale nie stara się "przypodobać" widzowi -- i tematyka dosyć niszowa. Muszę sobie to przypomnieć, bo bardzo mi się podobał.Po wielu latach obejrzene drugi raz. Pewnie każdy widział. Zajebisty w huj, polecam i kto nie widział niech nadrabia.![]()
Upadek | Film | 2004
Upadek (2004) Der Untergang - Berlin chyli się ku upadkowi. Hitler i jego najbliżsi współpracownicy ukrywają się w podziemiach Kancelarii Rzeszy.www.filmweb.pl
https://www.filmweb.pl/film/Misja-1986-1037
dobry film. Polecam.
https://www.filmweb.pl/film/Milczenie-2016-278033
jeszcze lepszy film. Polecam.
https://www.filmweb.pl/film/Zostaw+świat+za+sobą-2023-10037850
A tego nie polecam. Dla mnie szajs ale czego ja się po netfliksie spodziewałem.

U Rogana był ten temat poruszany ostatnio? Na gałęzi też się do tego odniósł omawiając właśnie the ripdecydenci Netfliksa nie ma zbyt dobrego zdania o użytkownikach swojej platformy streamingowej i naciskają twórców, aby w trakcie filmu "trzy albo cztery razy powtórzyć fabułę w dialogach, bo ludzie siedzą z nosami w telefonach, kiedy oglądają".
To cycat z Matta Damona na temat filmu "Łup", ale pewnie ogólnie też pasuje![]()
U Rogana był ten temat poruszany ostatnio? Na gałęzi też się do tego odniósł omawiając właśnie the rip
decydenci Netfliksa nie ma zbyt dobrego zdania o użytkownikach swojej platformy streamingowej i naciskają twórców, aby w trakcie filmu "trzy albo cztery razy powtórzyć fabułę w dialogach, bo ludzie siedzą z nosami w telefonach, kiedy oglądają".
To cycat z Matta Damona na temat filmu "Łup", ale pewnie ogólnie też pasuje![]()