Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Jedna bitwa po drugiej | Film | 2025
Jedna bitwa po drugiej (2025) One Battle After Another - Gdy po latach powraca ich śmiertelny wróg, grupa byłych rewolucjonistów jednoczy się, aby uratować córkę swego towarzysza.www.filmweb.pl
co to za lewackie rasistowskie gówno, ja pitolę 2/10 maks

Burżuj do kina chodzi![]()
Pomocy | Film | 2026
Pomocy (2026) Send Help - Dwoje współpracowników zostaje uwięzionych na bezludnej wyspie, gdzie są zmuszeni przezwyciężyć dawne animozje i współpracować, aby przetrwać.www.filmweb.pl
Zaskakująco dobry film rozrywkowy. Wyborna scena z dzikiem heuhe

Burżuj do kina chodzi![]()
porwano z subsaharyjskiej wioski córkę wodza, Helenę

Helgę...porwano z subsaharyjskiej wioski córkę wodza, Helenę
![]()

skusilem sie wczoraj, mocny filmBronx na Netflix - dobry, brutalny film.

Ona niby miała być przyczyną wojny? Ni chuja nie uwierzę. Chyba, że to będzie jakaś alternatywna historia i wojny nie będzie, bo nikt się o nią nie będzie bił.
Wojna w nowej wersji jest o to, żeby zmusić drugą stronę do wzięcia tej "piękności" do siebie i załatwienia darmowej obsługi do końca życia, jak to z czarnymi bywaOna niby miała być przyczyną wojny? Ni chuja nie uwierzę. Chyba, że to będzie jakaś alternatywna historia i wojny nie będzie, bo nikt się o nią nie będzie bił.

Ona niby miała być przyczyną wojny? Ni chuja nie uwierzę. Chyba, że to będzie jakaś alternatywna historia i wojny nie będzie, bo nikt się o nią nie będzie bił.

Szczerze - żal mi jest tych wmontowanych w ten propagandowy szit aktorek ( pamiętacie ostatnią Kleopatrę albo szekspirowską Julię?). Raz, że dostaną ekstremalną młóckę na socjalach, dwa, że konkretnie przeprano im głowy, że swoją urodą pasują do tych ról i pewnie same w to już uwierzyły.

I bez happy endu jak to w zawsze jest w Hollywoodskusilem sie wczoraj, mocny film
Mi rowniez sie podobal, momentami kozacki czarny humorDołączam się do zachwytów nad "Ostatni Wiking". Komediodramat z garścią skandynawskiego humoru znanego z chociażby z "Elling", którego tu kiedyś bardzo polecałem. I to element komedii czyni z tego filmu smaczne danie dla znudzonego typa czekającego na sobotnią galę w środku nocy, choć poważne elementy fabuły (trauma z dzieciństwa, kryminalny klimat) nie są wcale banalne. Mads Mikkelsen świetny jakoManfredJohn. To był naprawdę dobrze spędzony czas. 8/10
View attachment 138801

Czemu żal? Chciały to mają. Moim zdaniem to bardzo dobrze, czas zacząć jazdy po wszystkich lewicowych aktorach, bez żadnej taryfy ulgowej.Szczerze - żal mi jest tych wmontowanych w ten propagandowy szit aktorek ( pamiętacie ostatnią Kleopatrę albo szekspirowską Julię?). Raz, że dostaną ekstremalną młóckę na socjalach, dwa, że konkretnie przeprano im głowy, że swoją urodą pasują do tych ról i pewnie same w to już uwierzyły.
Jak ma mieć inne poglądy skoro to typka z konfy?Babka ma ciekawe zdjęcie na profilu... Iw sumie słuszne poglądy. View attachment 139549
W polityce większość ludzi ma poglądy z innej beczki, bo to spadochroniarze z innych partiiJak ma mieć inne poglądy skoro to typka z konfy?

Tak żem przeczuwał

Ja myślałem, że to jest fake jakiś puszczony, a okazuje się, że to prawda...Tak żem przeczuwał![]()
Helena Trojańska, córka Zeusa i Ledy, była uważana za najpiękniejszą kobietę antycznego świata, której uroda stała się przyczyną wojny trojańskiej. Choć w sztuce przedstawiana różnie, często przypisuje się jej egzotyczne piękno, takie jak długie, kręcone włosy (blond lub rude) oraz jasną karnację, co kontrastowało z ciemnowłosymi