Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

co to za lewackie rasistowskie gówno, ja pitolę 2/10 maks

Nawet mało ważne czy polityczny. Ten film po prostu jest mega słaby. Kompletnie nie rozumiem tego giga hype na niego :lol:

Zaskakująco dobry film rozrywkowy. Wyborna scena z dzikiem heuhe

The Wrecking Crew zajebiście się ogląda, jak komuś brakuje kina akcji klasy B z lat 80/90 będzie miał niezły fun. Jak Momoa zaczął robić helikopter to widziałem, że będzie dobre :beczka:

1000002075.jpg

Ona niby miała być przyczyną wojny? Ni chuja nie uwierzę. Chyba, że to będzie jakaś alternatywna historia i wojny nie będzie, bo nikt się o nią nie będzie bił.
Wojna w nowej wersji jest o to, żeby zmusić drugą stronę do wzięcia tej "piękności" do siebie i załatwienia darmowej obsługi do końca życia, jak to z czarnymi bywa:lesnarhappy:

Szczerze - żal mi jest tych wmontowanych w ten propagandowy szit aktorek ( pamiętacie ostatnią Kleopatrę albo szekspirowską Julię?). Raz, że dostaną ekstremalną młóckę na socjalach, dwa, że konkretnie przeprano im głowy, że swoją urodą pasują do tych ról i pewnie same w to już uwierzyły.

Szczerze - żal mi jest tych wmontowanych w ten propagandowy szit aktorek ( pamiętacie ostatnią Kleopatrę albo szekspirowską Julię?). Raz, że dostaną ekstremalną młóckę na socjalach, dwa, że konkretnie przeprano im głowy, że swoją urodą pasują do tych ról i pewnie same w to już uwierzyły.

Za 10 mln dolarów to ja mogę uwierzyć, że nadaje się zagrać chomika w małej klatce :lol:

To zagranie dla murzynki białej kobiety to pikuś.

Dołączam się do zachwytów nad "Ostatni Wiking". Komediodramat z garścią skandynawskiego humoru znanego z chociażby z "Elling", którego tu kiedyś bardzo polecałem. I to element komedii czyni z tego filmu smaczne danie dla znudzonego typa czekającego na sobotnią galę w środku nocy, choć poważne elementy fabuły (trauma z dzieciństwa, kryminalny klimat) nie są wcale banalne. Mads Mikkelsen świetny jako Manfred John. To był naprawdę dobrze spędzony czas. 8/10

View attachment 138801
Mi rowniez sie podobal, momentami kozacki czarny humor :beczka:

Czemu żal? Chciały to mają. Moim zdaniem to bardzo dobrze, czas zacząć jazdy po wszystkich lewicowych aktorach, bez żadnej taryfy ulgowej.

Jak ktoś jest kurwą to należy go stosownie do tego zawodu traktować.

Już pomijam, że "chcącemu nie dzieje się krzywda".

Helena Trojańska, córka Zeusa i Ledy, była uważana za najpiękniejszą kobietę antycznego świata, której uroda stała się przyczyną wojny trojańskiej. Choć w sztuce przedstawiana różnie, często przypisuje się jej egzotyczne piękno, takie jak długie, kręcone włosy (blond lub rude) oraz jasną karnację, co kontrastowało z ciemnowłosymi
20260126_224431.gif
A chuj damy jakieś czarnidło :DC:

Back