Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Heat 2 Cotton Plantation

:suchykarol:
giphy.gif

Może zrobią prequel.
z tego co pamiętam mają oprzeć się na noweli, którą napisał Mann. Jednocześnie będzie to prequel i sequel. Akcja będzie się działa, jak Hanna był młodym gliną, a ekipa McCauley "działała" w Chicago. Jednocześnie mają być sceny dziejące się kilka lat po wydarzeniach z Heat i będzie to wątek Chrisa. Obsada jest dość mocna, ale wątpię żeby przebili jedynkę, która jest w chuj kultowa.
1769627602110.png

Sam film spoko pod wieloma wzgledami. Jako kontynuacja 2 pierwszych czesci to jakis zart

Przecież już 3 część nie jest kontynuacją 2 pierwszych części..

Każdy ma takie filmy w życiu,z którymi się minął.

Dopiero wczoraj 1 raz zobaczyłem Highlandera/ Nieśmiertelny.

Sam nie wiem jak ocenić ten film, ale już wiem, że wróg z tego filmu chyba był jednym z najbardziej bezczelnych w historii kina :lol:

Widzę, że reszta części lata na poziomie ocen 5-6 na 10, więc odpuszczam sobie dalsze przygody w tym świecie.

Tak chcialbym. Najlepiej akcja w Sosnowcu. Jestem fanem 2 pierwszych czesci. 3 i 4 nie maja praktycznie nic wspólnego z seria.
jeszcze na koniec. Dlaczego te filmy nie są powiązane? dlaczego w tym swiecie po 28 latach epidemii nie moze byc garstki ludzi na odludziu?

To jest bardzo logiczne. Taka koncepcje miała planeta małp, gdzie ludzie to już był wymierający gatunek. Tu masz to samo.

jeszcze na koniec. Dlaczego te filmy nie są powiązane? dlaczego w tym swiecie po 28 latach epidemii nie moze byc garstki ludzi na odludziu?

To jest bardzo logiczne. Taka koncepcje miała planeta małp, gdzie ludzie to już był wymierający gatunek. Tu masz to samo.
Daj mi link do serialu "fala zbrodni" bo chciałbym sobie obejrzeć a ty jesteś dobry komputerowiec więc jestem pewien że znajdziesz to znacznie szybciej niż ja

Nie. Ja juz skonczylem post wyzej

Dobra obsada, nie ma murzynów, tylko jedna murzynka, a to Netflix, nie ma tęczy i całego tego gówna. Pomysł był niezły, taki mroczniejszy klimat i ogólnie dobrze się ogląda, jest trochę ducha starych policyjnych sensacyjniaków.
Niestety praktycznie przez cały film łatwo się domyślić co się zaraz stanie, bardzo słaby scenariusz, niczym nie zaskakuje, intryga po linii najmniejszego oporu. Każda zagrywka typa, którego gra Damon łatwa do odczytania, przez co film nie trzyma w napięciu. Miał potencjał, ale scenarzyści nie dowieźli. 5/10.

Dobra obsada, nie ma murzynów, tylko jedna murzynka, a to Netflix, nie ma tęczy i całego tego gówna. Pomysł był niezły, taki mroczniejszy klimat i ogólnie dobrze się ogląda, jest trochę ducha starych policyjnych sensacyjniaków.
Niestety praktycznie przez cały film łatwo się domyślić co się zaraz stanie, bardzo słaby scenariusz, niczym nie zaskakuje, intryga po linii najmniejszego oporu. Każda zagrywka typa, którego gra Damon łatwa do odczytania, przez co film nie trzyma w napięciu. Miał potencjał, ale scenarzyści nie dowieźli. 5/10.
Mocne 3/10. Gdyby nie znane mordy taki typowy film klasy b

Back