Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko od Sheridana a i sporo klasyków się znajdzie.pany co tam jest na skyshowtime oprócz tulsy bo mam opcje za pół ceny prze pół roku z kodem empiku
są jakieś filmy/seriale z nowości?
Może bardziej sprecyzuje - chodzi o dragi![]()
Może Trainspotting?Oglądałem to z 15 lat remu i jakoś tak zawsze jak ktoś wspomina o Las Vegas Parano to przychodzi do głowy mi ten film.![]()
Spun | Film | 2002
Spun (2002) - Film jest historią trzech szalonych dni z życia Rossa (Jason Schwartzman) młodego chłopaka uzależnionego od... amfetaminy. Nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności Ross wplątuje się w aferę...www.filmweb.pl

uwielbiam ten filmTrainspotting jest taki bardziej przyziemny i szary, Spun ma ten element szaleństwa i odlotu jak Las Vegas Parano.Może Trainspotting?
No nie wiem czy nurkowanie w kiblu lub zapadanie się w dywan i wiele wiele innych jazd jest takie „przyziemne”… z pewnoscią klimat bardziej Brytyjski ale nie przyziemny…Trainspotting jest taki bardziej przyziemny i szary, Spun ma ten element szaleństwa i odlotu jak Las Vegas Parano.
No nie wiem czy nurkowanie w kiblu lub zapadanie się w dywan i wiele wiele innych jazd jest takie „przyziemne”… z pewnoscią klimat bardziej Brytyjski ale nie przyziemny…
"Nosferatu" niedosyt i zmarnowany potencjał moim zdaniem. Momentami dobry klimat, dobrze nakręcony i dobra gra aktorska. Fabularnie kiepsko, teatralnie, długi wstęp, który prowadzi właściwie do zakończenia, brakuje rozwinięcia. Klimat horroru w scenach z Karpat i może jednej lub dwóch scenach w pozostałej części filmu. Jak dla mnie takie 5-6/10.

Świetnie, powoli wychodzisz do mainstreamu ;)![]()
Co ja właśnie obejrzałem?
Nie wiedząc nic o tym filmie, włączyłem play... kiedy już myślałem, że wiem o co chodzi i jaki to jest rodzaj filmu, wtedy dzieje się to...
Noo, polecam, nie czytać i nie oglądać zwiastunu![]()
Wcześniej próbowałem to, ale głupie, chyba po 40 minutach wyłączyłemŚwietnie, powoli wychodzisz do mainstreamu ;)
![]()
Nie wiedząc nic o tym filmie, włączyłem play... kiedy już myślałem, że wiem o co chodzi i jaki to jest rodzaj filmu, wtedy dzieje się to...

Niby badziew, ale dobrze się ogląda :-D![]()
Juice, może Straight Outta Comptonmordki, poszukuje filmu w klimacie "Chłopaki z sąsiedztwa". Ktoś coś?
Chyba dziś wjechało. Obejrzałem całość i nie jest tragicznie. Oczywiście mogło być dużo lepiej ale i tak zaskoczyłem się na plus, bo spodziewałem się gniotu totalnego. A może mam lekki sentyment do polskich produkcji.![]()
Kibic | Serial | 2025
Kibic (2025) - Siedemnastoletni Kuba nie potrafi się powstrzymać od pójścia tą samą drogą co jego ojciec-pseudokibic, który wyszedł z więzienia. W końcu wszyscy kibice to jedna rodzina.www.filmweb.pl
Daje 6/10
Główny aktor ma dla mnie potencjał.
O! W jednej scenie przebija się Gracjan Szadziński.
ruchałbym Trzebiakowską
![]()

Nie oglądałem chłopaków z sąsiedztwa ale jak na szybko zerknąłem to może Nienawiść będzie w jakimś stopniu podobna.mordki, poszukuje filmu w klimacie "Chłopaki z sąsiedztwa". Ktoś coś?
Ten serial powinien nazywać się "Diler" lub "Główny bohater to debil" a nie "kibic".Chyba dziś wjechało. Obejrzałem całość i nie jest tragicznie. Oczywiście mogło być dużo lepiej ale i tak zaskoczyłem się na plus, bo spodziewałem się gniotu totalnego. A może mam lekki sentyment do polskich produkcji.![]()
Kibic | Serial | 2025
Kibic (2025) - Siedemnastoletni Kuba nie potrafi się powstrzymać od pójścia tą samą drogą co jego ojciec-pseudokibic, który wyszedł z więzienia. W końcu wszyscy kibice to jedna rodzina.www.filmweb.pl
Daje 6/10
Główny aktor ma dla mnie potencjał.
O! W jednej scenie przebija się Gracjan Szadziński.
ruchałbym Trzebiakowską