Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Schacht to po Niemiecku studnia znam to doskonale robię to teraz codziennie.

Wchodzę w linka mam po angielsku, ale siedzę na niemieckim necie to chuj jeden wie jak to działa.

A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
masz tam konto na IMDB?
Może tam w ustawieniach konta masz szwabski
Screenshot_2025-02-04-20-50-53-48_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Strange darling
Spoko thriller, ma pare fajnych scen. Plot twist, na który w dużej mierze pracuje mieszana chronologia zdarzeń trochę łatwy do przewidzenia. Ogólnie polecam sprawdzić fanom gatunku.
7/10

Najsłabszy super bowl z reklamami kinowymi w historii. Widać, że Hollywood się kończy od dłuższego czasu.

tyle ciapy, dokretek i potezny stolec... :beczka:
W środę mam zamiar się wybrać na to "cudo" w sumie bardziej z ciekawości jak duży poziom żenady uda im się osiągnąć :werdum:

Nosferatu dojebane. Jednak chyba dobrze, że nie oglądałem w kinie, bo dalej nie potrafię zachować do końca powagi w trakcie horroru. Bym komuś seans spierdolił. Był też taki jeden moment w trakcie filmu, gdzie myślę, że granice zostały niepotrzebnie przekroczone. Dziwi mnie również brak nominacji dla córki Deppa. Wszystko to co było w filmie - było przez nią zagrane - all real 0 CGI. Z drugiej strony to córka Deppa właśnie, a wiemy wszyscy, że staruszek to teraz persona non grata, więc i ona pośrednio może liczyć na podobne traktowanie. Kadry, ujęcia, praca kamery i muzyka miód malina. Czekam na więcej od tego pana.

Dzięki @dziubek_1991 za polecenie pena, zdaje egzamin elegancko

Back