PioTRTek
M-1 Global Middleweight
Bo masz takie ustawienia, że masz po niemiecku.A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo masz takie ustawienia, że masz po niemiecku.A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Schacht to po Niemiecku studnia znam to doskonale robię to teraz codziennie.A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Jak pisze z obozu pracy to wiadomo, ze po niemieckuBo masz takie ustawienia, że masz po niemiecku.
To jakieś domyślne bo ja nic takiego nie ustawiałem.Bo masz takie ustawienia, że masz po niemiecku.
masz tam konto na IMDB?A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Jawna opcja Niemiecka. Śmierdzi kolega onuco z aefdeA nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Po niemiecku. Po co komu inne języki, uczyć się nieuki niemieckiego, żeby wasi panowie mogli was zrozumieć jak już odzyskamy nasze ziemie.A nie wiem dlaczego podaje tytuły po niemiecki kiedy wklejam link z IMDB, ale jak wchodzisz to już jest po polsku, nie?
Po niemiecku. Po co komu inne języki, uczyć się nieuki niemieckiego, żeby wasi panowie mogli was zrozumieć jak już odzyskamy nasze ziemie.
Ty się tam lepiej arabskiego ucz żebyś swoich panów zrozumiałPo niemiecku. Po co komu inne języki, uczyć się nieuki niemieckiego, żeby wasi panowie mogli was zrozumieć jak już odzyskamy nasze ziemie.
A na chuj? Nikt do mnie po arabsku nie mówi. Pomyliło ci się coś z RFN.Ty się tam lepiej arabskiego ucz żebyś swoich panów zrozumiał
![]()
potezny stolec sie szykuje.
Po latach lepiej już nie oglądać jak większości filmów z tym panem.![]()
Diamentowa afera | Film | 1999
Diamentowa afera (1999) - Po wyjściu z więzienia złodziej, Miles Logan, przenika do policji, aby odzyskać skradzione przed laty diamenty.www.filmweb.pl
Nie ma czarnych i gejówJak Jude Law gra, to film przeważnie dobry. Tym razem też tak jest.
"The Order: Ciche braterstwo". Warto.
ja nie![]()
byl ktos?
Czy ktoś mógłby sklonować Eggersa?
jak się postawiło stolca w roli głównej![]()
Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat - recenzja filmu
Anthony Mackie nie zawodzi jako Kapitan Ameryka, a Carl Lumbly lśni jako Izajasz Bradley. Niestety, naiwny i leniwy scenariusz niweczy ich wysiłki. To kolejna historia bez stawki.naekranie.pl
tyle ciapy, dokretek i potezny stolec...![]()
W środę mam zamiar się wybrać na to "cudo" w sumie bardziej z ciekawości jak duży poziom żenady uda im się osiągnąć![]()
Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat - recenzja filmu
Anthony Mackie nie zawodzi jako Kapitan Ameryka, a Carl Lumbly lśni jako Izajasz Bradley. Niestety, naiwny i leniwy scenariusz niweczy ich wysiłki. To kolejna historia bez stawki.naekranie.pl
tyle ciapy, dokretek i potezny stolec...![]()
Za tą kasę to lepiej sobie kup barmańską mangoW środę mam zamiar się wybrać na to "cudo" w sumie bardziej z ciekawości jak duży poziom żenady uda im się osiągnąć![]()
Nie no, na szczęście bilety mam za darmoZa tą kasę to lepiej sobie kup barmańską mango
![]()
No i namówiłNie ma czarnych i gejów![]()