Masta
Vale Tudo Championship
Że co?Nie chcesz prowokować sztucznej inteligencji takimi słabymi wymogami... Mam nadzieję![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że co?Nie chcesz prowokować sztucznej inteligencji takimi słabymi wymogami... Mam nadzieję![]()

I takich kolesi w lateksie to ja szanuje. Wyobraźcie sobie, że Blade tańczy do Backstreet Boys?
No właśnie

To w takim razie teraz przepraszasz, a zamiast filmu będzie lektura, skoro swojego języka nie znasz

To w takim razie teraz przepraszasz, a zamiast filmu będzie lektura, skoro swojego języka nie znasz
A nuż coś się przydarzy - to trochę inna część polszczyzny niż nóż w wodzie...
Wygląda na błąd, ale błąd to robią wszyscy, którzy napiszą "a nóż widelec"...
A nóż będzie padać?
A nuż będzie padać!!!![]()

Dobra, bo widzę że z książkami to się nie zaprzyjaźniliście i chyba tak już zostanie... Łap skrót żebyś był ciut mądrzejszy dziś od reszty kurierów
Mordo, zachęciłes i właśnie lecę z pierwszą częścią.Dziś oglądana jest kolejna część, tego pięknego klasyka
View attachment 105611
Po wszystkich częściach Blade, chyba polecą wszystkie Predatory, Obcy czy Koszmar z ulicy wiązów. Ewentualnie zabójcza broń![]()
Wspaniałe jest to kino. Ja praktycznie tylko siedzę w filmach z lat 80,90 i wczesnych 00.Mordo, zachęciłes i właśnie lecę z pierwszą częścią.
Ja jakiś czas temu zrobiłem rewatch wszystkich części Friday the 13th.
Już jest. Można oglądać.
Całkowicie mi umknął ten film, człowiek ma coraz mniej czasu by to wszystko śledzićAlien Romulus od 15 sierpnia, wybiera sie ktos? smierdzi mi to Scottem![]()
Pewnie z sentymentu się wybiorę chociaż obasada nie zachęcaCzarny ginie pierwszy..Całkowicie mi umknął ten film, człowiek ma coraz mniej czasu by to wszystko śledzićPewnie z sentymentu się wybiorę chociaż obasada nie zachęca

Jak giną na końcu wszyscy, to jestem kupionyCzarny ginie pierwszy..![]()
Johnny na koksie

Johnny na koksie![]()
ciekawe czy bylo szturchane![]()

O ja pierdole, ja go nawet nie zauważyłem na tym zdjęciu

Mistrz drugiego planu...

Ogólnie polecam też Deadpool i Wolverine. Sporo nawiązań do filmów, komiksów. Kto wychował się na starek kinematografii i filmach xmen avengers blade oraz innych wyłapie sporo easter eggow. Dobry humor idealnie oddający postać Deadpoola. Do tego pewnie ostatnia rola Hugejackmana. Widać, że wszyscy dobrze bawili się tworząc ten film.