Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Polecam https://www.filmweb.pl/film/Shutter+-+Widmo-2004-104321Ja obejrzałem z tych polecanych Chaser, Chope i I saw the devil. Podoba mnie się to poshizowane kino![]()
to akurat znam :) dobry film

I w premionesDoctor Strange 2 już na Disney+.

Mam podobnie, aczkolwiek obawiam się, że pójdzie to w stronę women power.Zero jarania się
Przed Ragnarokiem też tak miałem i miło mnie zaskoczył. Mam nadzieję że z tą częścią też tak będzie![]()
Bezpośrednia kontynuacja wszystkich filmów i seriali MCU.dr strange 2 to bezposrednia kontynuacja jedynki czy gdzies cos sie jeszcze dzialo w uniwersum, co mi potrebne, zeby zrozumiec dwojke? bo wlaczylem 10 min i kurwa nic nie czaje;)
czyli kiepsko bede czail o co chodzi, jak z uniwersum ogladalem jedynie avengersow i dr strange jedynke.Bezpośrednia kontynuacja wszystkich filmów i seriali MCU.
Bardzo kiepsko.czyli kiepsko bede czail o co chodzi, jak z uniwersum ogladalem jedynie avengersow i dr strange jedynke.
Wandavision do nadrobienia.dr strange 2 to bezposrednia kontynuacja jedynki czy gdzies cos sie jeszcze dzialo w uniwersum, co mi potrebne, zeby zrozumiec dwojke? bo wlaczylem 10 min i kurwa nic nie czaje;)
strescisz co tam sie dzialo?Wandavision do nadrobienia.

strescisz co tam sie dzialo?![]()
Polecam obejrzeć. Jak dobrze pamiętam to odcinki (te na początku zwłaszcza) nie są zbyt długie, a koncepcja jest ciekawa, chociaż pod koniec to się sypie.strescisz co tam sie dzialo?![]()

Wandzie odjebalo, wyczarowała fejkowe miasteczko gdzie żyje się zajebiście, wszystko jest idealne jak to na przedmieściach Ameryki, ożywiła visiona który mógł żyć tylko w tym miasteczku a na końcu wyczarowała też dzieci które na końcu serialu zniknęły bo miasteczko się posypało. Była też tam druga czarownica którą Wanda pokonała i tym samym zabrała jej tajemniczą księgę z której wynikało że może dzieci sprowadzić spowrotem. I wtedy zaczyna się DS2

Obejrzalbym ale lista zaległości jest w chuj długa a czasu brak żeby na spokojnie sobie usiąść do serialu na razie the last kingdom próbuje skończyć.Polecam obejrzeć. Jak dobrze pamiętam to odcinki (te na początku zwłaszcza) nie są zbyt długie, a koncepcja jest ciekawa, chociaż pod koniec to się sypie.
Chociaż dla samej Olsenki warto obejrzeć![]()
A czemu jej odjebalo? Bo po Endgame wszystko wydawało się git.
Obejrzalbym ale lista zaległości jest w chuj długa a czasu brak żeby na spokojnie sobie usiąść do serialu na razie the last kingdom próbuje skończyć.