Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Dla mnie ten trailer „Winetou vs Predator 5” nie wyglada źle. Mnie się nawet podoba. Tak po prawdzie m ainstrim mejnstrimem ale gdybym byl calkiem uszpecony do silnych niezaleznych kobiet to bym napszyquad nie pograł w takie Głąb Rajdery albo właśnie na Alieny nie paczył fcale. Dla mnie to (predatorskie) uniwersum skończyło się już na miszmaszach z Alienem. Jak film dobry to i baba jako guwny bohater nie przeszkadza weśmy napszykquad tako Gozille:) (ale skośnooko jeno!!!)

Tak pacze na te filmy o tych babach to se mysle ze to same gnioty. Tyn Bilkil to chyba ostatni do zniesienia.
A i myslita ze jak Kobity ido na takie dzieo do kina to se tak myslo jak baba chopa bije: „taaaak dowal mu ! Za mój okres! Za wpierdoloną paczke lodów. Lej samca”?

Moze marne moje nadzieje ale to musi sie kiedyś skonczyc bo jak pszychody naprawde spadno to żadyn LGBT sie nie ostanie.

:zakręcony:
Wszystkich złych białych predzio wymorduje aż będzie trzeszczało, ale mała indianka z patykiem i szczałkami go przegoni, o masie całkowitej 125lbs.
Nie zdziwie sie jak predzio uratuje jeszcze jakiego mudzina pszet białymi.

Ciekawe czy jakby teraz nakręcili Pulp Fiction to by byla afera, że biały sunie Marcelus’a Wallace’a w dupala? Czy aprobata, że elgiebety i do tego międzyrasowe.
Po prostu by ich zamienili. Czarni posuwaliby bucza, a marcel bylby bohaterem

Obejrzałem wczoraj, zajebiste. Jak ktoś szanuje dobre kryminały bez jebanych czułości to będzie zadowolony.

Muszę sobie zobaczyć co tam jest jeszcze ciekawego z tego co wcześniej wymienialiście, z tych koreańczyków oglądałem tylko Oldboya, Panią Zemstę no i Parasite z tych nowszych.
Właśnie jestem po seansie. Naprawdę mocne kino!

Back