Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też olałem, zamierzam jednak iść na spidera..coraz więcej chujowozny robią albo już za ciezko dobry film wymyślećZ rodziną obejrzyj Wiedźmina.
![]()
Czekałem na Twoja opinie, nie oglądamA mi się podobał nowy Matrix, może nie wszystkie wątki i postacie dały radę, ale tak to 7/10.
Nie no tamte to były solidne podług tego bubla.... Film klasy c, a i tak 2.5/10 w tej klasie. Szczególnie fan gatunku będzie zawiedziony.Taki mocny Resident jak dwie poprzednie czesci ze az usnalem..![]()
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) ⭐ 5.2 | Action, Horror, Sci-Fi
1h 47m | 16www.imdb.com
Odradzam
![]()

ja ściągnąłem tylko po to, by dowiedzieć się jak bardzo się gównowski zeszmaciłWczoraj obejrzalem Wesele (2021) i to kurwa wstyd ze to cos nosi taki tytul, bo jedynka z Wieskiem jest masterpiece!
Szkoda straconego czasu...![]()
Ja już od pierwszego trailera przypuszczałem ze to będzie gowno bo było zbyt kolorowo..ja ściągnąłem tylko po to, by dowiedzieć się jak bardzo się gównowski zeszmacił
Wolyn był zajebisty, a to padło... Szkoda strzepic ryja..ja ściągnąłem tylko po to, by dowiedzieć się jak bardzo się gównowski zeszmacił

Nie oglądałem jeszcze. Panie, nie ma czasu teczek załadować@andrzej_t. jak The Witch?![]()
Oglądałem na dwa razy, straszne gównoWczoraj obejrzalem Wesele (2021) i to kurwa wstyd ze to cos nosi taki tytul, bo jedynka z Wieskiem jest masterpiece!
Szkoda straconego czasu...![]()

Czyli można powiedzieć, że nowy Matrix jest zrobiony bez jaj .Widziałem wczoraj nowego matrixa, wyszedł bardzo słabo..
Czasami miałem wrażenie jakbym oglądał jakaś parodie tej seri..
Jest zbyt kolorowo a fabuła jest dosłownie pojebana momentami.
Nawet sceny walki nie robia jakiegoś wrażenie i mogę śmiało napisać ze te starsze filmy wypadały lepiej pod tym względem.
oj Lana Lana :(
Z donosami?Nie oglądałem jeszcze. Panie, nie ma czasu teczek załadować

Od razu donosy… Andżej zbiera informacje co sąsiedzi (czytaj: złodzieje) na święta dostali ;)Z donosami?![]()
I skąd mieli na to pieniążki!Od razu donosy… Andżej zbiera informacje co sąsiedzi (czytaj: złodzieje) na święta dostali ;)
sygnalista zaraz będzie miał parasolkę ochronną w prawieOd razu donosy… Andżej zbiera informacje co sąsiedzi (czytaj: złodzieje) na święta dostali ;)
Jodko wróci do PL jako bohater?sygnalista zaraz będzie miał parasolkę ochronną w prawie

----------------
Ktos ogladal?![]()
Nie patrz w górÄ | Film | 2021
Nie patrz w górÄ (2021) Don't Look Up - Dwójka astronomów wyrusza w tournée po mediach, aby ostrzec ludzkoÅÄ przed zmierzajÄcÄ w stronÄ Ziemi zabójczÄ kometÄ.www.filmweb.pl
![]()
Wczoraj obejrzałem. Po obsadzie sądziłem że będzie to kolejna głupia amerykańska komedia jadąca na nazwiskach a tu mocne zaskoczenie. Dobry film z zabawnymi momentami pięknie pokazujący debilizm naszych czasów.----------------
Ktos ogladal?![]()
Nie patrz w górÄ | Film | 2021
Nie patrz w górÄ (2021) Don't Look Up - Dwójka astronomów wyrusza w tournée po mediach, aby ostrzec ludzkoÅÄ przed zmierzajÄcÄ w stronÄ Ziemi zabójczÄ kometÄ.www.filmweb.pl
![]()
Vice i Big Short to moje ulubione filmy ostatnich lat, tym razem było trochę gorzej ale i tak nie wystawiłbym Adamowi mniej niż 8 na 10.Wczoraj obejrzałem. Po obsadzie sądziłem że będzie to kolejna głupia amerykańska komedia jadąca na nazwiskach a tu mocne zaskoczenie. Dobry film z zabawnymi momentami pięknie pokazujący debilizm naszych czasów.