Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ani to ani toA frytki czy łódeczki z majonezem Pan preferuje ?
https://tb7.pl/pobierz/b422614a5413...P.2016.PL.SUBBED.720p.BRRip.XViD.AC3.MORS.avi@Cactus Wybawienie z 2016 poproszę jeszcze raz. Wbudowane napisy, dobra jakość i niezbyt duża waga pliku. Dziękuję :)
nie ma polskich napisów.
nie ma polskich napisów.
Zbyt nowe filmy, jeszcze nie ma.Macie może coś z tego w wersji avi lub mp4 z wtopionymi napisami ???
Więzień Labiryntu Lek na Śmierć , Pacific Rim Rebelia lub Pasażer z Liamem Nessonem ?
Bloodline. Początek nie zachęca, ale im dalej tym lepiej.Co jest warte obejrzenia na netflixie?
Chętnie obejrze coś z polecenia,bo co chwila trafiam na jakiś gniot-właśnie widze wrzucili the titan i recenzje ma słabiutke...
Co jest warte obejrzenia na netflixie?
Chętnie obejrze coś z polecenia,bo co chwila trafiam na jakiś gniot-właśnie widze wrzucili the titan i recenzje ma słabiutke...
Tylko napisów nigdzie nie ma ?sierpien-wrzesien.
@Yoshi 1899 Pasazera masz w niezlej jakosci na piratebay.
Do Pasażerów? Od ponad roku sąTylko napisów nigdzie nie ma ?
Ready Player One - historia prosta jak but, z jakimś tam przesłaniem, ale nie ma zbyt dużo cringu, da się przeżyć. Wizualnie film jest dopieszczony do granic możliwości, byłem pod wielkim wrażeniem, spójność i klimat obrazu też świetny. Postacie miałkie i nijakie, sporo fajnych nawiązań do popkultury (scena z The Shining!). Ogólnie przyjemnie się oglądało, nie ziewałem, ale też nie jest to produkcja, która pozostanie w mojej pamięci na dłużej.
7/10
Z opisem się względnie zgadzam, za to dałbym max 5/10. 90% to chamskie do granic możliwości CGI i green room. Fabuła to dno i sto metrów mułu.
Widzę tylko jakąś słabą jakość vodrip, wrzucać?@Cactus podbijam, ogarnalbys ten "najlepszy"
Najlepszy *2017* [720p] [WEB-DL] [AC3] [x264-LPT] jesst jeszcze taka, ale mam ja na torrencie, a polskich filmow, nie chce sciagac z torrenta.Widzę tylko jakąś słabą jakość vodrip, wrzucać?
Ja co roku robię maraton rozszerzonej edycji, następnym razem ściągam wersję 120gb.Odświeżyłem sobie trylogię Władcy Pierścieni. Kurwa ale to jest epickie