Gambit
UFC Middleweight
Dla mnie epa.Nie widziałem. Zajebisty?
Jak podejdziesz na luzie i zaakceptujesz konwencję, to powinieneś świetnie się bawić.Ja dzisiaj się zabieram za Wicka, dobre to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie epa.Nie widziałem. Zajebisty?
Jak podejdziesz na luzie i zaakceptujesz konwencję, to powinieneś świetnie się bawić.Ja dzisiaj się zabieram za Wicka, dobre to?
Usunąłem, bo i tak nie będę oglądałDla mnie epa.
https://tb7.pl/pobierz/fa3577d98977...Dead.II.1987.PL.480p.BDRip.XviD.AC3.ELiTE.avi
Tylko wersja kinowa, bardzo słabej jakości.Pany hula już gdzieś po necie Black Panther ?
nie wiem czy podobny, dla mnie tak: mr nobody, ale koniecznie ogladaj wersje rozszerzona.Elo mordki, szukam filmu podobnego do Zrodla (The Fountain) z Huge Jackmanem, ktos lubi podobne klimaty i polecilby cos ciekawego? Samo "Zrodlo" polecam oczywiscie kazdemu, jeden z dwoch moich ulubionych filmow poki co, obok "American History X".
Tomb Raider 4/10 btw.
Ogladalem, jednak nie zapadl w pamiec jak te powyzej, ale cos tam kojarze ze nawet ciekawe bylonie wiem czy podobny, dla mnie tak: mr nobody, ale koniecznie ogladaj wersje rozszerzona.
Zgadzam się, że film bez szału. Oceniłbym go odrobinę wyżej niż Ty, ale też nie szalałbym jak większość recenzentów.Czarna Pantera (2018) - film MCU bez zbytniego polotu. Nie wróżyłem mu w sumie większego sukcesu wiedząc, że za kilka miesięcy wchodzi Infinity War. Taki typowy zapychacz czasu, dla wielbicieli murzynek 5/10.
Potrzebujesz jeszcze?@Cactus, masz może jakąś spoko jakość filmu "3 billboardy za Ebbing, Missouri"?
ten film zarobił już 1,2 miliarda dolców, tak tylko mówię.Nie wróżyłem mu w sumie większego sukcesu
"Samsara"Elo mordki, szukam filmu podobnego do Zrodla (The Fountain) z Huge Jackmanem, ktos lubi podobne klimaty i polecilby cos ciekawego? Samo "Zrodlo" polecam oczywiscie kazdemu, jeden z dwoch moich ulubionych filmow poki co, obok "American History X".
Tomb Raider 4/10 btw.
Obejrze na pewno, wielkie dzieki :)"Samsara"
"Wiosna,lato , jesień , zima"
"Drzewo życia" Malicka
"2001: OdysejaKosmiczna " Kubricka
Poza tym inne filmy tych twórców też mogą Ci się spodobać, jak również pozostałe filmy Aronofosky'ego.
Jasne!Potrzebujesz jeszcze?
Ekhm... Poprawność polityczna zrobiła swoje. :-Pten film zarobił już 1,2 miliarda dolców, tak tylko mówię.
miejmy nadzieję, że nie :/Ekhm... Poprawność polityczna zrobiła swoje. :-P
jak samsara to i baraka.Obejrze na pewno, wielkie dzieki :)
https://tb7.pl/pobierz/731e038ba0be....2017.PL.SUBBED.1080p.BRRip.x264.AC3.R3TK.mkv
Pacific Rim: Rebelia - nie widziałem pierwszej części, ale druga wydawała się całkiem znośna (tylko 2-3 infantylne momenty to rzadkość w filmie tego typu). Wydaje mi się, że będzie trzecia część i chętnie się skuszę. Dobry film na wieczorny relaks, obowiązkowo w zestawie z piwem i chipsami... 7/10.