Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Tylko gruzińskie dramaty i chilisjkie kino drogi!Jaranie się Avengers
Raczej Disney nie zapłacze bo MCU też jest jego częścią :D
U same krytyki na cojones A tak poważnie, można mieć w dupie całe MCU, można czepiać się infantylności, powtarzalności i targetu -masowego widza z brakami szarych komórek. Ale całe to uniwersum dążyło właśnie do tego momentu, do tych dwóch filmów i to wygląda zajebiście. DCEU i Disnej ze swoimi wojnami gwiezdnymi zapłaczą.
DokładnieNowy Pitbull - cholernie dobre, polskie kino sensacyjne. Pasik w formie zaorał kaszalota od Vegi.
tez mi kurwa zaskoczeniePitBull? nie ogladam
Nowy Pitbull - cholernie dobre, polskie kino sensacyjne. Pasik w formie zaorał kaszalota od Vegi.
Dokładnie
A Dorociński to jest Pan aktor
Można oglądać bez znajomości poprzedniej części(Niebezpieczne kobiety)?Nowy Pitbull bardzo dobry. Klimat podobny do starego dobrego Pitbulla. Fajny kontrast do tego gówna od Vegi.
TakMożna oglądać bez znajomości poprzedniej części(Niebezpieczne kobiety)?
No to pięknie, nie muszę marnować czasu na Vegę - a od razu usiąść do dania głównego w wykonaniu Pasikowskiego, tyle wygrać
@lugasek @Cactus @VoRaNeK @lukasz4493
Dałoby radę wrzucić Botoks i Kobiety mafii.
Do tych co już byli na nowym PitBullu Pasikowskiego, ak poziom względem Pitbulla z 2005 roku i serialu? Bo to był kurwa taki sztos, że ja pierdole. Po Ekstradycji i Sforze to kultowe dla mnie dzieło z gatunku kryminalno-sensacyjnego.
Dorociński to jest aktor po szkole teatralnej, grający w teatrze i mający wiele świetnych ról filmowychTe majami strachy itp to mogą buty czyścić dorocińskiemu, Pan Aktor.
wlasnie myslalem, ze to Vega znowu robi i dlatego nie ogladalemNowy Pitbull - cholernie dobre, polskie kino sensacyjne. Pasik w formie zaorał kaszalota od Vegi.
Jest.jest juz nowy star wars w hd?
@lugasek mordo znajdziesz dla mnie?Jest.