Fame MMA gala youtuberów

Nie. Już kiedyś pisałem, że nie oglądam gal na żywo i obecnie oglądam tylko Prime i Fame.
Czyli nie jara cię ani Sport, ani Polacy, bo tam miałeś i sport i Polaków i połamane nosy i lejącą się krew, ciebie właśnie jarają takie najmany.

Czyli jarasz się youtuberkami.

Kulturalnie no ale nie powiem, wyjaśniłem cię od A do Z. Jest czarno na białym, albo białe na czarnym, zależy jaki masz motyw forumka :lol:

No właśnie nie, właśnie przez takie osoby jak ty, bo to ty wolisz oglądać pseudo sport w wykonaniu takich najmanow zamiast walk jakichś paralitów, to przecież ciebie jara sport we frikach, co nie @p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda ?

Dlaczego Fame i Prime jest atakowany za walki pseudo sportowe gdzie walczy chociażby Pasternak i mistrz Gromdy, a jak jest gala Gromdy gdzie 90 procent ziomkow ma 4 zawodowe walki to wszystko okej i nie czytam czemu nie wybieracie UFC?

Dlaczego Fame i Prime jest atakowany za walki pseudo sportowe gdzie walczy chociażby Pasternak i mistrz Gromdy, a jak jest gala Gromdy gdzie 90 procent ziomkow ma 4 zawodowe walki to wszystko okej i nie czytam czemu nie wybieracie UFC?
Bo oglądamy Gromde dla mordobicia, tak samo jak na przykład Kots. Takie rzeczy się ogląda.

Dlatego właśnie że to są walki pseudo sportowe a na takiej gromdzie masz walki SPORTOWe w innej, lekko dziwnej otoczce.

Gdyby na Gromde przenieść całą kartę z Fame a z Fame na Gromde to uwierz mi że Gromda byłaby atakowana a nad fejmem by się spuszczali że wchodzą w Sport i za chwilę wciągną nosem KSW, bo wtedy byłby tam Sport, a nie pseudo sport za który są krytykowani.

Ja tam walki np Miklasz vs Naruszczka i juzwiak nie krytykuje, chce to zobaczyć i mam nadzieję że juzwiak zdąży zebrać w pysk od Kacpra, ale właśnie tylko i wyłącznie z tego powodu chce to zobaczyć, a nie dlatego że to będzie dobre widowisko sportowe w wykonaniu Naruszczki, czaisz?

No właśnie nie, właśnie przez takie osoby jak ty, bo to ty wolisz oglądać pseudo sport w wykonaniu takich najmanow zamiast walk jakichś paralitów, to przecież ciebie jara sport we frikach, co nie @p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda ?
Ale Najman nie był sportowcem. Jego walki miały ładunek emocjonalny w większości do starcia z Muranem. Ja też nie lubię walk ciot typu jowko, czy olejnik.

Tylko żeby jasne było, ja wolę walki ciot ale jak cioty się biją a nie że tak jak robalini kiedyś kopnął i sobie bark wyłamał i po walce.

Zdecydowanie bardziej wolę walkę ciot typu Dalton vs Jowko niż pseudo sportowców jak Najman vs Lizak.

Czyli nie jara cię ani Sport, ani Polacy, bo tam miałeś i sport i Polaków i połamane nosy i lejącą się krew, ciebie właśnie jarają takie najmany.

Czyli jarasz się youtuberkami.

Kulturalnie no ale nie powiem, wyjaśniłem cię od A do Z. Jest czarno na białym, albo białe na czarnym, zależy jaki masz motyw forumka :lol:

Ziomek ja wywodzę się ze sportu. Po prostu znudziły mi się zapasy, tyle i aż tyle. Mam za sobą gale prime KSW, prime UFC, czy czasy Tysona,Kliczków, Haye. Obecna kadra w MMA i boksie przestała mnie grzać i rzuciłem. Podobnie miałem z piłką, rok temu pierwszy raz w życiu nawet nie odpalalem skrótów na YT z pilki nożnej aż taka blokada mnie złapała, ale w tym roku wróciłem. Do SW wrócę gdy będzie duża ryba typu Jones Jons prime, obecnie ta kadra jest dla mnie za biedna.
PS- jak zobaczyłem poruszanie się Tysona Fury to nie mogłem ze śmiechu i mówię koniec.

Nie wiem co ty masz z tymi youtuberkami gdzie ja już 12 raz pisze, że FF oglądam dla bitki, mixow zawodowca vs amator i dopiero gdzieś na 72 miejscu jest walka jakiegoś youtubera Jowko z Olejkiem.

Ziomek ja wywodzę się ze sportu. Po prostu znudziły mi się zapasy, tyle i aż tyle. Mam za sobą gale prime KSW, prime UFC, czy czasy Tysona,Kliczków, Haye. Obecna kadra w MMA i boksie przestała mnie grzać i rzuciłem. Podobnie miałem z piłką, rok temu pierwszy raz w życiu nawet nie odpalalem skrótów na YT z pilki nożnej aż taka blokada mnie złapała, ale w tym roku wróciłem. Do SW wrócę gdy będzie duża ryba typu Jones Jons prime, obecnie ta kadra jest dla mnie za biedna.
PS- jak zobaczyłem poruszanie się Tysona Fury to nie mogłem ze śmiechu i mówię koniec.

Nie wiem co ty masz z tymi youtuberkami gdzie ja już 12 raz pisze, że FF oglądam dla bitki, mixow zawodowca vs amator i dopiero gdzieś na 72 miejscu jest walka jakiegoś youtubera Jowko z Olejkiem.
Ty to oglądasz dla najmanów.

A w sportach walki aktualnie jest bardzo wysoki, wyrównany poziom, ale jest też ktoś kogo na ten moment można nazwać dominatorem czyli Czimajev, a ty jednak wolisz oglądać najmanów i tłumaczysz się że lubisz sport.

Ehh żelazny ty się nigdy nie zmienisz, można tobie coś tłumaczyć jak krowie na rowie a ty i tak dalej swoje.

Tak mówię, że czekam na turniej K-1 i czekam na walkę Najmana. Kończymy to.

Ps- akurat wiem kto Czimajew, ale nie grzeje mnie. Ostatni, który mnie grzał to Ngannu.

Tak mówię, że czekam na turniej K-1 i czekam na walkę Najmana. Kończymy to.

Ps- akurat wiem kto Czimajew, ale nie grzeje mnie. Ostatni, który mnie grzał to Ngannu.
Mnie jak na ten moment Miszel Morales.

Niepokonany a do tego nie wiem ile on zbija ale jest wielkim koniem w 77

@Zawodnik567 przecież era Kliczkow to były nudy w większości. Ostatnio były lepsze czasy, gdzie dzięki Arabom mieliśmy walki Fury vs Wilder, Usyk vs Fury czy AJ vs Usyk.

Dla mnie Usyk to za duże tyś,tyś. Tak era Kliczków nie była porywająca, ale i tak wolałem ją od obecnej. Do dziś żałuję, że kariera Haye potoczyła jak się potoczyła.

Ogólnie nie będę się wypowiadał o obecnych czasach, bo erze Kliczko i Haye widziałem chyba tylko jedna bokserska walkę Fury vs Ngannu.

Dla mnie Usyk to za duże tyś,tyś. Tak era Kliczków nie była porywająca, ale i tak wolałem ją od obecnej. Do dziś żałuję, że kariera Haye potoczyła jak się potoczyła.
Haye nie miał papierów na coś znacznie większego.

Dla mnie szkoda kariery Black Polska czyli Jarrela Millera

Tak z ciekawości, bo ty tam dużo o tym pseudo sporcie i trochę za bardzo cały czas nie wiem o co chodzi.

Kubiszyn vs Muradov
izu vs Silva
Kubiszyn vs Izu

Ten turniej jest pseudo sportem czy sportowym turniejem?

Tak z ciekawości, bo ty tam dużo o tym pseudo sporcie i trochę za bardzo cały czas nie wiem o co chodzi.

Kubiszyn vs Muradov
izu vs Silva
Kubiszyn vs Izu

Ten turniej jest pseudo sportem czy sportowym turniejem?
Sportowym na niskim poziomie, co cały czas próbuje tobie wyjaśnić.

Jest dobry pod formułę gromdy.

Myślę że w bkfc gdzie są rundy i decyzję to już by tak świetnie nie wyglądał.

Ja byłbym blizej opinii, że jest dobry pod formule z chłopakami z rekordem 3-0

Jeszcze na chwilę wracając do tematu Olejnika i jego walk.

Serio taki mega fun dało Ci, że na brzuchu leżał i Paramaxil go ujeżdżał z 7 sekund.

Trochę dziwne dla mnie, ale każdy ma swoje gusta.

Last edited:
Ja byłbym blizej opinii, że jest dobry pod formule z chłopakami z rekordem 3-0
No to też, ale jednak takiego Parobca co ma lepszy rekord rozniósł, Balboa też coś tam boksował czy w kickboxingu na background, powiem tak, na zasadach gromdy mógłby wygrać z każdym z bkfc, ale na zasadach bkfc to raczej by nie miał tam czego szukać moim zdaniem.

No to też, ale jednak takiego Parobca co ma lepszy rekord rozniósł, Balboa też coś tam boksował czy w kickboxingu na background, powiem tak, na zasadach gromdy mógłby wygrać z każdym z bkfc, ale na zasadach bkfc to raczej by nie miał tam czego szukać moim zdaniem.
Nie wiem czy masz świadomość, że dyskutujesz z redaktorem cohones ds. frików.
To nie jest nielegalne, ale jest głupie.
Już pisze w innych tematach a zaraz rozniesie całe forum.

Jeszcze ostatni raz wrócę do tych 13 letnich dzieci Borowicza oglądających freaki. Dlaczego zawsze jak są jakieś shoty z Turskim i telefonami z Freak show to są to dorosłe chłopy na telefonach. Jeszcze ani razu nie słyszałem głosu dziecka.

Z tymi dziećmi jest jak z somalijskimi żłobkami w Minnesocie w USA. Każdy słyszał tylko nikt nie widział.

@Zawodnik567 przecież era Kliczkow to były nudy w większości. Ostatnio były lepsze czasy, gdzie dzięki Arabom mieliśmy walki Fury vs Wilder, Usyk vs Fury czy AJ vs Usyk.

Dokładnie.

Wołodymir dobierał sobie przeciwników, często z niższej wagi i past prime a jego styl po pierwszych porażkach był bólem dla oczu.

Haye nie miał szczęki a Miller był dobry dopóki nie okazało się skąd bierze się jego wydolność przy ilości mięsa jaką wnosił do ringu.

Zawsze wolałem Witka do oglądania. A Włodek że trafił na taki okres w HW w którym nie było lepszego kozaka to dominował tyle czasu.

Dokładnie.

Witek to był twardy skurczybyk, co twardszych przeciwników usuwał bratu z drogi, chociaż też zdarzało mu się brać chłopców do bicia jak nasz Dragon.

Back