Fame MMA gala youtuberów

Święta to piękny czas....

gracek.jpg

Rozumiem, że chłop może być zabawny, ale wrzucanie pedofila, który sprzedaje małolaty swoim kolegom?

Tak szczerze to cały świat freak fightu jest nieźle umoczony.

Czym ten Chic różni się od jakieś Kasix co mówi do szarej kobiety bez wstydu, że za pieniądze reklamuje gry hazardowe dzieciom.

Dlatego ciągle pisze, że pospolite sebki byłyby lepsze, bo wielu z nich byłoby mniej umoczone od tych całych influ.

Rozumiem, że chłop może być zabawny, ale wrzucanie pedofila, który sprzedaje małolaty swoim kolegom?
Większość lasek tak myśli, bo nie została zaproszona na wyspę Epsteina. Za 10k zrobiłyby wszystko.
Screenshot_2025-12-20-18-11-07-890-edit_com.android.chrome.jpg

No ale masz rację, Chic to mógłby co najwyżej zostać złapany przez strażników parkingu z ECPU :mamed:

Borowicz ujawnia obecną sprzedaż frikow i historyczny rekord.

Jestem daleko od świata freakowego, ale mam bardzo precyzyjne informacje dotyczące wyników PPV sprzedawanych na te gale. Rekordy historyczne to około 570 tysięcy, obecne wyniki krajowego lidera są niemal 4 razy mniejsze – około 150 tysięcy. Prime Show MMA sprzedaje 70-100 tysięcy. To imponujące wyniki, ale również dochodzę do wniosku, że 5 lat temu 13-letni chłopacy oglądali te formaty częściej, bo to był moment ich życia, aby na to przeznaczać swój czas oraz pieniądze, a dziś wolą pójść na obiad z dziewczyną lub weekendami pracują, by mieć na swoje wydatki. Nowe pokolenia oczywiście dochodzą do grupy odbiorców, ale odpływ jest zdecydowanie bardziej zauważalny. Wciąż ci sami adresaci są konsumentami, ale nowych zainteresowanych brakuje, a co za tym idzie – rynek się kurczy.

To imponujące wyniki, ale również dochodzę do wniosku, że 5 lat temu 13-letni chłopacy oglądali te formaty częściej, bo to był moment ich życia, aby na to przeznaczać swój czas oraz pieniądze, a dziś wolą pójść na obiad z dziewczyną

Ech ten mit 13 letnich dzieci :DC:

Polecam sprawdzać profile na Facebooku, Instagramie i na X ile dorosłych śledzi freak fighty.

Już nie wspomnę, że jak piraty działały na luzie to na cohones gale robiły na luzie 1-2 tysiące postów.

Załęcki napada z maczetą na Szachtę, zleca nastraszenie Szalonego i na luzie sobie chodzi na wolności. Piękny kraj.

Ciekawe jakby ta historia się skończyła gdyby on wtedy był w mieszkaniu z żoną. Jestem ciekawy co by te 2 karki zrobiły.

Last edited:
Załęcki napada z maczetą na Szachtę, zleca nastraszenie Szalonego i na luzie sobie chodzi na wolności. Piękny kraj.

Ciekawe jakby ta historia się skończyła gdyby on wtedy był w mieszkaniu z żoną. Jestem ciekawy co by te 2 karki zrobiły.
Wygrzmociłbyś sandre od denisa?

Borowicz ujawnia obecną sprzedaż frikow i historyczny rekord.

Jestem daleko od świata freakowego, ale mam bardzo precyzyjne informacje dotyczące wyników PPV sprzedawanych na te gale. Rekordy historyczne to około 570 tysięcy, obecne wyniki krajowego lidera są niemal 4 razy mniejsze – około 150 tysięcy. Prime Show MMA sprzedaje 70-100 tysięcy. To imponujące wyniki, ale również dochodzę do wniosku, że 5 lat temu 13-letni chłopacy oglądali te formaty częściej, bo to był moment ich życia, aby na to przeznaczać swój czas oraz pieniądze, a dziś wolą pójść na obiad z dziewczyną lub weekendami pracują, by mieć na swoje wydatki. Nowe pokolenia oczywiście dochodzą do grupy odbiorców, ale odpływ jest zdecydowanie bardziej zauważalny. Wciąż ci sami adresaci są konsumentami, ale nowych zainteresowanych brakuje, a co za tym idzie – rynek się kurczy.

a skąd ten pan ma to wiedzieć i dlaczego ktoś miałby się z nim dzielić tymi informacjami?

jeszcze wracając do tych 13 letnich dzieci, Wy serio myślicie, ze freak show u Turskiego robiacy ponad 100 tysiecy wyswietlen po galach Fame i Prime robia 13 letnie Macki i Julki, pokolenia Alfa, które ma wrodzone ADHD przez tik tokizacje spoleczenstwa i słucha flegmatyka Pasternaka i ciotke Msciwujewskiergo 2 godziny. :beczka:

PS- dziwie się i dorosłym chłopom co ich słuchają.

Back