Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Kariera muzyczna, czas start.

ktos z uniwersum bezdomych bardziej by sie nadawal?Zrobiłem listę podsumowań i 2 osoby w odkryciu roku napisały Oskar Wierzejski. Czy ja o czymś nie wiem?![]()
Rozumiem, że chłop może być zabawny, ale wrzucanie pedofila, który sprzedaje małolaty swoim kolegom?
Nie no, czik się różni od tych youtuberkówCzym ten Chic różni się od jakieś Kasix

Większość lasek tak myśli, bo nie została zaproszona na wyspę Epsteina. Za 10k zrobiłyby wszystko.Rozumiem, że chłop może być zabawny, ale wrzucanie pedofila, który sprzedaje małolaty swoim kolegom?

I kto go zaatakował?
prostozboku.pl
To imponujące wyniki, ale również dochodzę do wniosku, że 5 lat temu 13-letni chłopacy oglądali te formaty częściej, bo to był moment ich życia, aby na to przeznaczać swój czas oraz pieniądze, a dziś wolą pójść na obiad z dziewczyną

Zleceniodawca- Denis ZaleckiI kto go zaatakował?
Wygrzmociłbyś sandre od denisa?Załęcki napada z maczetą na Szachtę, zleca nastraszenie Szalonego i na luzie sobie chodzi na wolności. Piękny kraj.
Ciekawe jakby ta historia się skończyła gdyby on wtedy był w mieszkaniu z żoną. Jestem ciekawy co by te 2 karki zrobiły.
No ale te cyce...Zbyt silikonowa, ale trzeba przyznać, ze 4 litery ładnie wyrzeźbione.
a skąd ten pan ma to wiedzieć i dlaczego ktoś miałby się z nim dzielić tymi informacjami?Borowicz ujawnia obecną sprzedaż frikow i historyczny rekord.
Jestem daleko od świata freakowego, ale mam bardzo precyzyjne informacje dotyczące wyników PPV sprzedawanych na te gale. Rekordy historyczne to około 570 tysięcy, obecne wyniki krajowego lidera są niemal 4 razy mniejsze – około 150 tysięcy. Prime Show MMA sprzedaje 70-100 tysięcy. To imponujące wyniki, ale również dochodzę do wniosku, że 5 lat temu 13-letni chłopacy oglądali te formaty częściej, bo to był moment ich życia, aby na to przeznaczać swój czas oraz pieniądze, a dziś wolą pójść na obiad z dziewczyną lub weekendami pracują, by mieć na swoje wydatki. Nowe pokolenia oczywiście dochodzą do grupy odbiorców, ale odpływ jest zdecydowanie bardziej zauważalny. Wciąż ci sami adresaci są konsumentami, ale nowych zainteresowanych brakuje, a co za tym idzie – rynek się kurczy.
![]()
Rok przełomu - karty na stole, nasz sport ma swoje problemy - www.prostozboku.pl
Gdybym miał nazwać 2025 rok w polskim MMA jednym słowem, to byłoby to słowo „przełom”. Mam wrażenie, że od kiedy ten sport przeszedł do mainstreamu nie było tak ważnego dla dalszych losów okresu jak ostatnie 12 miesięcy. Mainstream użyłem celowo i delikatnie nad wyrost, bo MMA już dawno nie jest...prostozboku.pl
Jego przełożeni z FEN, to są również właściciele PRIME.a skąd ten pan ma to wiedzieć i dlaczego ktoś miałby się z nim dzielić tymi informacjami?