Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Nie. Już kiedyś pisałem, że nie oglądam gal na żywo i obecnie oglądam tylko Prime i Fame.@Zawodnik567 oglądałeś może wczoraj oktagon MMA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie. Już kiedyś pisałem, że nie oglądam gal na żywo i obecnie oglądam tylko Prime i Fame.@Zawodnik567 oglądałeś może wczoraj oktagon MMA?
Czyli nie jara cię ani Sport, ani Polacy, bo tam miałeś i sport i Polaków i połamane nosy i lejącą się krew, ciebie właśnie jarają takie najmany.Nie. Już kiedyś pisałem, że nie oglądam gal na żywo i obecnie oglądam tylko Prime i Fame.

No właśnie nie, właśnie przez takie osoby jak ty, bo to ty wolisz oglądać pseudo sport w wykonaniu takich najmanow zamiast walk jakichś paralitów, to przecież ciebie jara sport we frikach, co nie @p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda ?
Bo oglądamy Gromde dla mordobicia, tak samo jak na przykład Kots. Takie rzeczy się ogląda.Dlaczego Fame i Prime jest atakowany za walki pseudo sportowe gdzie walczy chociażby Pasternak i mistrz Gromdy, a jak jest gala Gromdy gdzie 90 procent ziomkow ma 4 zawodowe walki to wszystko okej i nie czytam czemu nie wybieracie UFC?
Ale Najman nie był sportowcem. Jego walki miały ładunek emocjonalny w większości do starcia z Muranem. Ja też nie lubię walk ciot typu jowko, czy olejnik.No właśnie nie, właśnie przez takie osoby jak ty, bo to ty wolisz oglądać pseudo sport w wykonaniu takich najmanow zamiast walk jakichś paralitów, to przecież ciebie jara sport we frikach, co nie @p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda ?
Czyli wolisz walki ciot ze sportową otoczką, czyli pseudo sportAle Najman nie był sportowcem. Jego walki miały ładunek emocjonalny w większości do starcia z Muranem. Ja też nie lubię walk ciot typu jowko, czy olejnik.
Czyli nie jara cię ani Sport, ani Polacy, bo tam miałeś i sport i Polaków i połamane nosy i lejącą się krew, ciebie właśnie jarają takie najmany.
Czyli jarasz się youtuberkami.
Kulturalnie no ale nie powiem, wyjaśniłem cię od A do Z. Jest czarno na białym, albo białe na czarnym, zależy jaki masz motyw forumka![]()
Ty to oglądasz dla najmanów.Ziomek ja wywodzę się ze sportu. Po prostu znudziły mi się zapasy, tyle i aż tyle. Mam za sobą gale prime KSW, prime UFC, czy czasy Tysona,Kliczków, Haye. Obecna kadra w MMA i boksie przestała mnie grzać i rzuciłem. Podobnie miałem z piłką, rok temu pierwszy raz w życiu nawet nie odpalalem skrótów na YT z pilki nożnej aż taka blokada mnie złapała, ale w tym roku wróciłem. Do SW wrócę gdy będzie duża ryba typu Jones Jons prime, obecnie ta kadra jest dla mnie za biedna.
PS- jak zobaczyłem poruszanie się Tysona Fury to nie mogłem ze śmiechu i mówię koniec.
Nie wiem co ty masz z tymi youtuberkami gdzie ja już 12 raz pisze, że FF oglądam dla bitki, mixow zawodowca vs amator i dopiero gdzieś na 72 miejscu jest walka jakiegoś youtubera Jowko z Olejkiem.
Mnie jak na ten moment Miszel Morales.Tak mówię, że czekam na turniej K-1 i czekam na walkę Najmana. Kończymy to.
Ps- akurat wiem kto Czimajew, ale nie grzeje mnie. Ostatni, który mnie grzał to Ngannu.
@Zawodnik567 przecież era Kliczkow to były nudy w większości. Ostatnio były lepsze czasy, gdzie dzięki Arabom mieliśmy walki Fury vs Wilder, Usyk vs Fury czy AJ vs Usyk.
Haye nie miał papierów na coś znacznie większego.Dla mnie Usyk to za duże tyś,tyś. Tak era Kliczków nie była porywająca, ale i tak wolałem ją od obecnej. Do dziś żałuję, że kariera Haye potoczyła jak się potoczyła.
Tak w ogóle wczorajsza gala trwała ponad 6 godzin, masz odpowiedź czemu nie śledzę gal na żywo.@Zawodnik567 oglądałeś może wczoraj oktagon MMA?
Haye nie miał papierów na coś znacznie większego.
Dla mnie szkoda kariery Black Polska czyli Jarrela Millera
Sportowym na niskim poziomie, co cały czas próbuje tobie wyjaśnić.Tak z ciekawości, bo ty tam dużo o tym pseudo sporcie i trochę za bardzo cały czas nie wiem o co chodzi.
Kubiszyn vs Muradov
izu vs Silva
Kubiszyn vs Izu
Ten turniej jest pseudo sportem czy sportowym turniejem?
Kubiszyn i Muradov już tak niziutko?Sportowym na niskim poziomie, co cały czas próbuje tobie wyjaśnić.
Jest dobry pod formułę gromdy.Kubiszyn i Muradov już tak niziutko?
Ps- nigdy nie cenilem Kubiszyna, ale tu ochy i achy przy nim latają dość często.
Jest dobry pod formułę gromdy.
Myślę że w bkfc gdzie są rundy i decyzję to już by tak świetnie nie wyglądał.
No to też, ale jednak takiego Parobca co ma lepszy rekord rozniósł, Balboa też coś tam boksował czy w kickboxingu na background, powiem tak, na zasadach gromdy mógłby wygrać z każdym z bkfc, ale na zasadach bkfc to raczej by nie miał tam czego szukać moim zdaniem.Ja byłbym blizej opinii, że jest dobry pod formule z chłopakami z rekordem 3-0
Nie wiem czy masz świadomość, że dyskutujesz z redaktorem cohones ds. frików.No to też, ale jednak takiego Parobca co ma lepszy rekord rozniósł, Balboa też coś tam boksował czy w kickboxingu na background, powiem tak, na zasadach gromdy mógłby wygrać z każdym z bkfc, ale na zasadach bkfc to raczej by nie miał tam czego szukać moim zdaniem.
Nie wiem co tu się odpierdalaNie wiem czy masz świadomość, że dyskutujesz z redaktorem cohones ds. frików.
To nie jest nielegalne, ale jest głupie.
Już pisze w innych tematach a zaraz rozniesie całe forum.
Przygłup najebał w miesiąc 800 postów a taki był juz spokój. No ale krecik go lubi a Ozdoba nie od dzis to chyba sie w nim podkochuje i jest jak jest.Nie wiem czy masz świadomość, że dyskutujesz z redaktorem cohones ds. frików.
To nie jest nielegalne, ale jest głupie.
Już pisze w innych tematach a zaraz rozniesie całe forum.
Będą dobre walki w K-1. No i Izu wraca po kilku latach do walk, a w stójce będzie dużo groźniejszy.Sportowym na niskim poziomie, co cały czas próbuje tobie wyjaśnić.
@Zawodnik567 przecież era Kliczkow to były nudy w większości. Ostatnio były lepsze czasy, gdzie dzięki Arabom mieliśmy walki Fury vs Wilder, Usyk vs Fury czy AJ vs Usyk.
Haye nie miał papierów na coś znacznie większego.
Dla mnie szkoda kariery Black Polska czyli Jarrela Millera
Zawsze wolałem Witka do oglądania. A Włodek że trafił na taki okres w HW w którym nie było lepszego kozaka to dominował tyle czasu.Dokładnie.
Wołodymir dobierał sobie przeciwników, często z niższej wagi i past prime a jego styl po pierwszych porażkach był bólem dla oczu.
Zawsze wolałem Witka do oglądania. A Włodek że trafił na taki okres w HW w którym nie było lepszego kozaka to dominował tyle czasu.