Fame MMA gala youtuberów

Natan 750 tysięcy za walkę, Szalony i Tańcula w najnowszym wywiadzie u Żurnalisty mówią o ofercie 800 tysięcy za walkę. Ciekawe czy oni serio wierzą, że ktoś to kupuje, ale nawet na cohones wystarczył 1 news by dużo osób pisało, że AJ wziął 700 tysięcy za walkę na KSW.

:beczka:

Ciekawe czy Paweł Scarface Bomba ma jakieś powiązania z mafią skoro wcześniej wyrwał Zusje, a teraz podobno jest z Olą Ciupą, która w biednych nie przebiera.

Bez przyczyny nie siedział. Musi mieć dobrą gotówkę nawet po odsiadce.

2025- Widzowie kończę z internetem, to syf

2026- Widzowie wchodzę na kick, to mnie napędza :beczka:

Ten post pięknie pokazuje jak Ząłęcki potrzebuje atencji.

Ciekawe co wymyśli Muran po FF, bo on ma podobne uzależnienie.

Szczerze nie sądziłem, że Denis ma takie parcie na szkło, ale wyszło szydło z worka.

1767347144267.jpeg

Last edited:
No i ty się nie interesujesz tymi youtuberkami co ostatnio pisałem, co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda

Przeciez Budda latał nawet po kanałach zero i TVN 24. Z resztą mogę nawet być w tej grupie, że znam Jose Kolekcjonera, chociaż pierwszy raz go słyszę na shocie u Labrygi. Wolę być w tej grupce niż jakieś Czajniki,Bazy,Fazy które zalewają karty top 30 muzyki YT :cool:

Jeszcze odnośnie youtuberkow to zawsze mnie zastanawia jak nimi można żyć jak to Wasza czy moja ciotka może włączyć kamerę pogadać sobie ogólniki i mam to samo co te wszystkie youtubery. Dlatego nigdy nie zrozumiem tej choroby XXI wieku- influencerstwo

Back