Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Pracownik Fame? Jeśli tak to jesteście zbyt nudni bym Was śledził na programachbo jesteś zjebany. Nie pozdrawiam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pracownik Fame? Jeśli tak to jesteście zbyt nudni bym Was śledził na programachbo jesteś zjebany. Nie pozdrawiam.
NieA to znam, a on nie siedzi teraz w więzieniu przypadkiem?
Kto weźmie walkę z Marcinem?

Wyciągnął mieszkanie od niepełnosprawnego, ale nie startował na prezydenta, to musiał odsiedzieć swojeCiekawe czy Paweł Scarface Bomba ma jakieś powiązania z mafią skoro wcześniej wyrwał Zusje, a teraz podobno jest z Olą Ciupą, która w biednych nie przebiera.
Bez przyczyny nie siedział. Musi mieć dobrą gotówkę nawet po odsiadce.

Wkręcił jej, że jest Tonym Montana. Serio, działa.Ciekawe czy Paweł Scarface Bomba ma jakieś powiązania z mafią skoro wcześniej wyrwał Zusje, a teraz podobno jest z Olą Ciupą, która w biednych nie przebiera.
Bez przyczyny nie siedział. Musi mieć dobrą gotówkę nawet po odsiadce.

Jose Kolekcjoner jakiś ziomek na YT od samochodów. Wypłynął na aferze Buddy dosyć mocno. Po tym shocie pierwszy raz go słucham, bo to nie moje klimaty. Labryga chętny obić jego 2 wrogów jakiegoś Kamila z Ameryki i Rambo z Rzeszowa.Nie wiem co to za pędzel nawet.

Kto to kurwa jest Tytus Kiszka![]()
No i ty się nie interesujesz tymi youtuberkami co ostatnio pisałem, co nie @Dawid _Ozdoba-LegendaJose Kolekcjoner jakiś ziomek na YT od samochodów. Wypłynął na aferze Buddy dosyć mocno. Po tym shocie pierwszy raz go słucham, bo to nie moje klimaty. Labryga chętny obić jego 2 wrogów jakiegoś Kamila z Ameryki i Rambo z Rzeszowa.
No i ty się nie interesujesz tymi youtuberkami co ostatnio pisałem, co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda

No właśnie a Ty to dalej drążysz i dajesz mu atencje.Już to zrobił wiele razy

Już to zrobił wiele razy
Koles zobacz moje obserwacje na X jeśli myślisz, że ja żyje jakimiś Youtuberkami.
O tej budzie całej, to usłyszałem przy okazji frikow. Gdyby robił jakiś kontent sportowy, to pewnie bym go kojarzył.No i ty się nie interesujesz tymi youtuberkami co ostatnio pisałem, co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda