Fame MMA gala youtuberów

Korczakowski już na 100 procent nie będzie rywalem Czarneckiego. Powiedzial u Mściwuja, że nie będzie prał publicznie brudów.

Ciekawe kto dla juniora Ryśka Czarneckiego.

Gryzą się. Podobno Jarosz przeforsował zapis, że będą ujemne procenty z gazy za obrażanie sędziów :lol:

image-2.webp

Jarosz to szlauf.
Zupelnie tak samo, jak osoby z jego najbliższego otoczenia :fjedzia:
Ty ale zobacz jakie kwity musi na kogoś mieć że federacja się zgadza na takie śmieszne przepisy.

Przecież to powinno skutkować natychmiastowym protestem ze strony wszystkich zawodników bo to jest śmiech na sali. To tak jakby w pracy za przekleństwo mieli ci % z wypłaty upierdalac bo im się nie podoba że ktoś przeklina :juanlaugh:

20% gaży, nie mniej niż 50 000 zł hahahahha
Dla kogo te pieniądze, dla kalosza na otarcie łez?

Chłop jest bezczelny, w wolnym tłumaczeniu.

W każdym innym sporcie za niesportowe zachowanie czy wulgarne, zawodnik zostaje wykluczony z rywalizacji, dlatego jak wy mnie będziecie wyzywać, to zamiast wykluczenia macie mi zapłacić po 50 koła i gra gitara z duchem sportu :juanlaugh:
Screenshot_2026-01-06-13-08-46-879_com.instagram.android.jpg

Otruli młodego Murana.

Pamiętam kiedyś jak po necie krążyło wideo jak młody Muran był totalnie naćpany.... Ale to takie kurwa upodlenie hard, chłop leżał na ziemi, coś stękał, pysk obśliniony. Jakiś chłop nagrywając go wyzywał, tamten chciał wstać ale tylko się przewracał z boku na bok. Widać było że albo lubił polecieć na grubo albo miał takie epizody.... Nie wykluczone że faktycznie dostał jakiegoś syfa i potem pojawiły się problemy zdrowotne i konsekwencję. A teraz stary robi legendę otrucia

Życie bywa przewrotne. Muran walka za walką, był taki etap, że każdy w FF miał w ciulu Tańcule.

Teraz jeden nie żyje, a drugi jak się przyjrzeć po latach jest największym wygranym FF. Jego wszystkie numery muzycznie obecnie latają w karcie na czasie/k...a jak można go słuchać/, duży kanał komentatorski, cały czas w obiegu, wlodarz Prime, ostatnio wywiad u Żurnalisty, gdzie wszyscy pchają się na sloty jak głupi.

Gdyby ktoś mi te 8 lat temu powiedział, że ten drętwy gość będzie największym wygranym FF to bym go wyśmiał.

On się sto razy lepiej ustawił od ,,wielkich" gwiazd jak Natan,Ferrari i Kasjo.

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Tańcula to nie był ten ziomek co zaczynał karierę w FF jako hejter Akopa? On chyba nawet grając w Lombardzie był takim no name, że tak był na początku przedstawiany co? A teraz patrzcie gdzie jest.

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Tańcula to nie był ten ziomek co zaczynał karierę w FF jako hejter Akopa? On chyba nawet grając w Lombardzie był takim no name, że tak był na początku przedstawiany co? A teraz patrzcie gdzie jest.
a gdzie niby jest ten ćpun i degenerat Ćpańcula, co swojej partnerce podawał narkotyki. Wiem, wiem nie dalej niż ty ze swoimi zasięgami na platformie X. W ogóle to ty nie żyjesz tymi frikami przecież dziadek :lesnarhappy:

a gdzie niby jest ten ćpun i degenerat Ćpańcula, co swojej partnerce podawał narkotyki. Wiem, wiem nie dalej niż ty ze swoimi zasięgami na platformie X. W ogóle to ty nie żyjesz tymi frikami przecież dziadek :lesnarhappy:

Nie rozumiem tego wpisu. No gdzie jest? Na szczycie co opisałem wyżej

Narkotyki? Internet szybko zapomina.

Facet dziś nawet na luzie w top 30 muzyki lata jak wypuszcza numer. Takie czasy.
Influ jak zabije człowieka to MOŻE straci zasięgi, ale w tych czasach wcale bym tego nie wykluczył, że polepszy jeszcze.

Pamiętam kiedyś jak po necie krążyło wideo jak młody Muran był totalnie naćpany.... Ale to takie kurwa upodlenie hard, chłop leżał na ziemi, coś stękał, pysk obśliniony. Jakiś chłop nagrywając go wyzywał, tamten chciał wstać ale tylko się przewracał z boku na bok. Widać było że albo lubił polecieć na grubo albo miał takie epizody.... Nie wykluczone że faktycznie dostał jakiegoś syfa i potem pojawiły się problemy zdrowotne i konsekwencję. A teraz stary robi legendę otrucia
Żeby to jedno.

Szkoda, że akurat padło na ziomka, który był chętny walczyć nawet 5-8 razy w roku. On dla mnie był takim eksperymentem biologicznym ile człowiek może się bić rocznie. Ech.

Byłby ostatnim na mojej liście do grobu. To akurat padło na niego. Życie.

:beczka:

Malik robiący odcinki z dresscodem i Brookes. Żabson wrzucający odcinki z Frizem na swój Label.
Teraz Białas jedzie w tour z Bungee.

Świat youtuberków i FF pokazał, że wszyscy są siebie warci. Nie ma już żadnych zasadowców. Nawet w rapie.

1767797070965.png

Back