Fame MMA gala youtuberów

Tak szczerze to cały świat freak fightu jest nieźle umoczony.

Czym ten Chic różni się od jakieś Kasix co mówi do szarej kobiety bez wstydu, że za pieniądze reklamuje gry hazardowe dzieciom.

Dlatego ciągle pisze, że pospolite sebki byłyby lepsze, bo wielu z nich byłoby mniej umoczone od tych całych influ.
Kolejny raz pokazujesz, że chuja się znasz chociaż tak bardzo byś chciał żeby ktoś gdzieś cie docenił, stary kompleksiarzu.
- dziwie się i dorosłym chłopom co ich słuchają
ja się dziwię tobie czubku, który wraca z kolejnym multikontem i tym swoim udawanym dystansem do tego gówno kontentu.

Chłopie ja mam konto na X gdzie moje wpisy robią 10-30 tysiecy, a mimo wszystko wrzucam tam z 2 posty na 3 dni, a ty mi piszesz, ze ja strasznie łaknę atencji.:beczka:

,,Udawany dystans do tego gowno contentu'' , a czy ja kiedys FF brałem strasznie na poważnie, tym bardziej ze te uniwersum to jakieś chude youtuberki :DC: Co ja mam tu pisać z powaga? Sami tworzycie mity, które sami potem zwalczacie.

Jaką 2 wywalasz z obecnie ogłoszonych Muradov,Kubiszyn,Silva,Izu?
Wszystkich, ewentualnie zostawiam Diego.

Obstawiam że dołożą jeszcze Glebe, Normana, Minde, plastusia albo Sianosa jak wielki Plastuś stwierdzi że się nie będzie bił w turnieju.

Ogólnie chujnia. Już lepszy byłby turniej kalek typu jowko, ufoludek, robalini, dalton,Olejnik, Wardęga, lasik, i jeszcze jakiś jeden kaleka albo żeby były jaja to tego transa nolif dorzucić bo pewnie też się bić nie umie.

Ogólnie chujnia. Już lepszy byłby turniej kalek typu jowko, ufoludek, robalini, dalton,Olejnik, Wardęga, lasik, i jeszcze jakiś jeden kaleka albo żeby były jaja to tego transa nolif dorzucić bo pewnie też się bić nie umie.

A widzisz FF to kocioł gdzie każdy ma inne oczekiwania. Mnie na przykład walki taki kalek jak Olejnik w ogóle nie grzeją, bo ja chcę dobre bitki jak taki AJ co Ci nosy łamie kolanami w każdej walce.

A widzisz FF to kocioł gdzie każdy ma inne oczekiwania. Mnie na przykład walki taki kalek jak Olejnik w ogóle nie grzeją, bo ja chcę dobre bitki jak taki AJ co Ci nosy łamie kolanami w każdej walce.
Ten AJ się bić nie umie.

A mnie w ff nic nie grzeje, ale jak już mam oglądać pseudo sportowy turniej zawodników z wyrównanymi pro rekordami to jednak wolę zobaczyć turniej kalek bo jest chociaż szansa że się zaśmieje.

Nie neguje, ale da Ci lepszy fun niż Olejnik
No właśnie nie, bo on nie ma nawet poziomu almmy a jakoś almma nie oglądam więc jaki fun da mi gość który nie umie się bić ale coś tam próbuje naśladować zawodowców? To już wolę jak kaleki robią piruety i to mi da fun a nie walki pseudo sportowców albo ludzi na poziomie godnym połowy karty Babilon MMA typu Sianosy czy inne Mindy.

A mnie w ff nic nie grzeje, ale jak już mam oglądać pseudo sportowy turniej zawodników z wyrównanymi pro rekordami to jednak wolę zobaczyć turniej kalek bo jest chociaż szansa że się zaśmieje.

U mnie FF ma jeden duży plus. Już nawet 90 procent pojedynków to K-1 gdzie nigdzie tego nie zobaczę. Umówmy się Strike King zaraz upadnie, ale nawet jeśli nie to jakośc kamerowania tam jest na poziomie strasznym. Różnica jak Premier League przy lidze polskiej przez co nie ma funu w śledzeniu pojedynku.

Dlatego jeśli mam zobaczyć Kubiszyn vs Muradov w K-1 to wolę sto razy bardziej niż Jówko vs Olejnik.

Po prostu za co inne wolimy freak fighty.

Dla mnie tak po prawdzie Famemna moglby się stać federacja sportowa K-1 i bym nie płakał. Przez te coraz większe zapasy na scenie UFC rzuciłem zawodowe MMA.

Przecież to co wymienił @Siedem to jest esencja ff nie rozumiem po co to oglądać jeżeli kogoś coś takiego nie grzeje lub nie śledzi świata polskiego internetu

Przecież to co wymienił @Siedem to jest esencja ff nie rozumiem po co to oglądać jeżeli kogoś coś takiego nie grzeje lub nie śledzi świata polskiego internetu

Sorry seriio będziemy rozmawiać o grzaniu walką Jówko vs Olejnik? :o o:

A kto przy freakach każe Ci śledzić tych ludzi w necie? Mają się lać i tyle. Śledzisz Olejnika poza FF? Dla mnie Ci ludzie poza freakami w ogóle nie istnieją.

Sorry seriionbędziemyb rozmawiać o grzaniu walką Jówko vs Olejnik? :o o:
lepszy turniej odklejeńców który na 100% odda na konfie + jest szansa na pojebane akcje w klatce typu wardęga który przypadkowo zajebał sędziemu niż ci pożal się boże sportowcy od sportowych walk jest UFC

Mówiłem ci żebyś one zaczął oglądać. One przy tym wszystkim co napisałeś to jak Liga mistrzów przy ekstraklasie.

Nie umiem tego wytłumaczyć, ale po prostu z Polakami bardziej się utożsamiam. Te kitajce mnie nie grzeją, zero jakiegokolwiek emocjalnego backgroundu i wyglądają wszyscy tak samo.

Dla mnie walki gości którym wydaje się że umieją się bić, albo są na początku drogi czyli coś tam potrafią to są jak mecze babskiej piłki nożnej, niby wygląda wszystko tak samo, niby takie same zasady, niby coś tam grają, no ale za chuj nie chce ci się tego oglądać bo jest to poprostu bardzo niski poziom, no i po co mam oglądać takie coś jak mogę obejrzeć w lepszym wykonaniu zamiast marnować czas na jakiś badziew.

Z kalek to idzie się pośmiać chociaż no i jest szansa że coś sobie zrobią, no bo co ma mnie jarać jakiś zlamany nos jak leją się byczki, jak co tydzień na UFC widzę rozjebane nosy, twarze i wiadra krwi.

A we frikach to komuś 3 krople polecą i Michalak albo kalosz woła lekarza i przerywa walkę co jest absurdem moim zdaniem bo co mnie to obchodzi że to nie są zawodowcy, skoro biorą za to hajs to tyle ile są w stanie to powinno się bić a nie że komuś łuk pójdzie na półtora centymetra i chuj po walce.

Ale przecież te łamagi jak Olejnik kiedy Wam dały jakieś strasznie pojedynki dla funu.

Te klepanie po 20 sekundach jak Najman?

Ja się ostatnio łapie, że bardziej cieszą mnie same walki w K-1 niż kto tam się bije. Wreszcie mam fedki gdzie leją się w stójce, a nie jakieś Czeczeny leżą 25 minut brzuchem na rywalu.

Nie umiem tego wytłumaczyć, ale po prostu z Polakami bardziej się utożsamiam. Te kitajce mnie nie grzeją, zero jakiegokolwiek emocjalnego backgroundu i wyglądają wszyscy tak samo.
No widocznie nie jara cię sport sam w sobie, więc tym bardziej śmieszne jest jakieś tłumaczenie że we frikach to mają się lać.

Tam poziomu sportowego nigdy nie będzie na poważnym poziomie na dłuższą metę więc ty to oglądasz wszystko dla tych youtuberków bo gdyby chodziło o Polaków i sport miałby jakiekolwiek znaczenie to byś oglądał almmy i międzynarodowe amatorskie zawody na których zawsze występują Polacy, a ty oglądasz jakieś friki które nie umieją się bić ale tłumaczysz sobie że chociaż lepiej się biją od kalek typu jowko.

Bezsensowna logika.

Tam poziomu sportowego nigdy nie będzie na poważnym poziomie na dłuższą metę więc ty to oglądasz wszystko dla tych youtuberków bo gdyby chodziło o Polaków i sport miałby jakiekolwiek znaczenie to byś oglądał almmy i międzynarodowe amatorskie zawody na których zawsze występują Polacy, a ty oglądasz jakieś friki które nie umieją się bić ale tłumaczysz sobie że chociaż lepiej się biją od kalek typu jowko.

Bezsensowna logika.

Ale jak dla youtuberkow? Jak od 10 minut pisze wprost, że jarają mnie sportowe turnieje K-1 w Famemma.

Dlaczego ja mam śledzić Almme? Te uniwersum pewnie w całej Polsce śledzi 358 osób.

Ale przecież te łamagi jak Olejnik kiedy Wam dały jakieś strasznie pojedynki dla funu.

Te klepanie po 20 sekundach jak Najman?

Ja się ostatnio łapie, że bardziej cieszą mnie same walki w K-1 niż kto tam się bije. Wreszcie mam fedki gdzie leją się w stójce, a nie jakieś Czeczeny leżą 25 minut brzuchem na rywalu.
No paramaxil wyruchał olejnika w pysk, a do tego olejnik dał w chuj kontentu swoją galą z kaloryferami na ścianach zamiast lin, no i ogólnie że jest pizdą.

No i teraz porównaj sobie takiego olejnika albo Filipka który by mu najebal jedną reką mimo że nie ma podjazdu do amatorów co normalnie trenują, który daje więcej kontentu, kogo wolisz zobaczyć, olejnika z którego może się posmiejesz, czy Filipka który da pseudo sportową walkę na poziomie godnym adeptów pięściarstwa z 4 miesięcznym stażem?
No który da ci więcej kontentu?

Ale jak dla youtuberkow? Jak od 10 minut pisze wprost, że jarają mnie sportowe turnieje K-1 w Famemma.

Dlaczego ja mam śledzić Almme? Te uniwersum pewnie w całej Polsce śledzi 358 osób.
Ja już ci wyjaśniłem, gdyby interesował cię sport to byś oglądał One, a gdyby interesowali cię Polacy to byś oglądał almmy Babilony i wszystkie inne galę.

A ty oglądasz friki tłumacząc sobie że oglądasz to kurwa dla poziomu sportowego?

Właśnie ci w poprzednich postach wyjaśniłem, że oglądasz to dla tych youtuberków.

No i właśnie przez takie osoby jak Wy Najman miał 20 letnią karierę w FF.

Mamy inne spojrzenie i tyle. Wałki Filipka czy Olejnika. Słaby wybór, bo malec jest nudny sportowo, ale mimo wszystko Filipek, bo może komuś połamać nos lub szczękę, a Olejnik wywali się po 5 sekundach.

No i właśnie przez takie osoby jak Wy Najman miał 20 letnią karierę w FF.

Mamy inne spojrzenie i tyle. Wałki Filipka czy Olejnika. Słaby wybór, bo malec jest nudny sportowo, ale mimo wszystko Filipek, bo może komuś połamać nos lub szczękę, a Olejnik wywali się po 5 sekundach.
No właśnie nie, właśnie przez takie osoby jak ty, bo to ty wolisz oglądać pseudo sport w wykonaniu takich najmanow zamiast walk jakichś paralitów, to przecież ciebie jara sport we frikach, co nie @p0l0lolo @Dawid _Ozdoba-Legenda ?

Back