Mmayhem
UFC Heavyweight
Oczywiście, że może, ja tylko chciałem być złośliwy![]()
Chciałem tylko przedstawić inne opcje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście, że może, ja tylko chciałem być złośliwy![]()

To jest w sumie niemożliwe do oceny. Zależy od miejsca/czasu/ludzi itp.Pewnie
Nie podejmę się takiej oceny
![]()
takie chujki często przechodzą przez życie suchą nogąStraszna łajza z tego matysiaka, śliska kurwa. Mąciciel. Przyjdzie kryska na matyska.
Tak zwłaszcza że ludzie szybko zapominają że ta pała miała już swoje 5 minut i wyjaśnił go Stanowski, śliski gość z parciem na szkło.takie chujki często przechodzą przez życie suchą nogą
Ciekawe, że stanowski zawsze wyjaśnia albo nielubianych polityków -- zwłaszcza przez jego widzów -- albo osoby, które są bardzo łatwym celem i nikogo specjalnie nie obchodzą. Jak jakieś janoszki czy derpieńskie, o których nikt wcześniej nie miał pojęcia. A sam się wybił na hecy z najmanem.Tak zwłaszcza że ludzie szybko zapominają że ta pała miała już swoje 5 minut i wyjaśnił go Stanowski, śliski gość z parciem na szkło.
Wrzosek gotowy do walki w nowej formule FAME.
Masz napisane. Usiądą na przeciwko siebie i będą się lać po ryju.Jaka to formuła będzie?
Bo praktycznie dzięki temu, że go Stanowski zezłomował -chłop stał się jeszcze sławniejszy. Taki paradoks internetu, że ludzie nie boją się aferwszyscy zapomnieli jak go Stanowski zezlomowal, jakim jest śmieciem i śmiało wpadają na kanape
porządna afera to jest dar z niebios a nie coś złegoBo praktycznie dzięki temu, że go Stanowski zezłomował -chłop stał się jeszcze sławniejszy. Taki paradoks internetu, że ludzie nie boją się afer
View attachment 132060
Szalony to nie kolejny, który też juz miał definitywnie bana, nawet na trybuny?
Fame i zasady? To jakby aktywna kurtyzana prowadziła zajęcia o zaletach wstrzemięźliwości seksualnej przed ślubem i wierności małżeńskiej ;-)ta kurwa nie nie powinna mieć nigdzie wstępu, ale to pokazuje tylko jaki mamy obecnie skurwiały świat bez wartości i zasad
Fame i zasady? To jakby aktywna kurtyzana prowadziła zajęcia o zaletach wstrzemięźliwości seksualnej przed ślubem i wierności małżeńskiej ;-)
Z jednej strony tak, bo to oszust, prostak, zelmer, przekręt i stary kryminał. stanowski go nieźle wyśmiał.nie tylko FAME, typ powinien byc wykluczony ze społeczeństwa, a hajs jeszcze większy zbija na pożytecznych idiotach
View attachment 132060
Szalony to nie kolejny, który też juz miał definitywnie bana, nawet na trybuny?
To jest dumny z siebie oszust, marny, był łapana na takich przypałowych rzeczach, a...nie tylko FAME, typ powinien byc wykluczony ze społeczeństwa, a hajs jeszcze większy zbija na pożytecznych idiotach
Mariusz z Raszei