Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Szkoda dziewczynki, od dziecka otoczona patologia.
Szkoda dziewczynki, od dziecka otoczona patologia.
Ja do ich działań bym "ideologii" i "planu" raczej nie dopowiadałTo nie jest takie głupie jak się na pierwszy rzut oka wydaje, można na niego wszystko zrzucić i co, w poprawczaku będzie grypsowal max do 21? w podstawówce można było się napierdalac za szkołą bez konsekwencji, idź teraz pod sklep i zrób to samo, dzieci są pod ochroną, nawet te zdemoralizowane.
ale tak, w Szwecji jest to często stosowane żeby dzieciaki popełniali ciężkie przestępstwa.Kraje Skandynawii, Meksyk i wiele innych krajów wpadło w pułapkę mentalności ,,nie można mocniej karać dziecka" zapominając, że np. 13-latek z lat 70tych, a obecny -to zupełnie inny poziom świadomości i nie ma powodu aby np. Dostał dożywocie tak samo jak dorosły w podobnej sytuacji. Chociaż pomimo prawnej możliwości to wątpię aby do klubu dożywotniaków dołączył nastolatek. Bardzo,,elitarne grono", kilkaset osób, no trzeba się mocniej postarać...Ja do ich działań bym "ideologii" i "planu" raczej nie dopowiadałale tak, w Szwecji jest to często stosowane żeby dzieciaki popełniali ciężkie przestępstwa.
Wielki powrót Popka do federacji FAME.

On przynajmniej trzyma się zasady ‚jebać Psy’Jeszcze tego zoofila będą odkopywać?![]()

Wielki powrót Popka do federacji FAME.

Rewanż?Popek kontra owczarek niemiecki w main evencie?
![]()

Ze szpilą o pas BDF?Popek kontra owczarek niemiecki w main evencie?
![]()

Kolejni zawodnicy FAME, którzy potrzebują wsparcia.
Z Popkiem mam ten problem, że przecież to jest dumny ćpun, który chwalił się tyloma gadzinowymi zachowaniami i...Ten Popek jest bardziej rozgarnięty i mniejszy nomen omen rak od tego Pawełka całego. I to nie jest komplement dla Popka