Fame MMA gala youtuberów

i ta tępa dzida z prawej. "Ktooo nie znam". Jeszcze jej nie ruchał z koksem w nosie to nie zna.
Spokojnie, przyleci Masvidal to pozna prawdziwy koks z Miami i prawdziwe ruchanie :cool:

obraz_2025-10-15_100038304.png

Wyobraźcie sobie tego Patologa jak trenuje wasze dzieci? Kurwa chłop chce wrócić do poprzedniego życia ale peron mu odjechał a plastuś z lizakiem będą trenować w piwnicy? Chłop przestał bo jest coraz mniejsza kasa z freakow

Mnie to rozpierdala ten Lizak, sportowiec, zawodowiec, wypowiada się jakby miał 30 walk na koncie i zagraniczną karierę za sobą, Pasternak odchodzi bo nie ma z kim trenować jak jego jedyny sparingpartner odszedł a jego wafel lizak idzie razem z nim, przecież to oczywiste.

To nie jest takie głupie jak się na pierwszy rzut oka wydaje, można na niego wszystko zrzucić i co, w poprawczaku będzie grypsowal max do 21? w podstawówce można było się napierdalac za szkołą bez konsekwencji, idź teraz pod sklep i zrób to samo, dzieci są pod ochroną, nawet te zdemoralizowane.
Ja do ich działań bym "ideologii" i "planu" raczej nie dopowiadał :roberteyeblinking: ale tak, w Szwecji jest to często stosowane żeby dzieciaki popełniali ciężkie przestępstwa.

Ja do ich działań bym "ideologii" i "planu" raczej nie dopowiadał :roberteyeblinking: ale tak, w Szwecji jest to często stosowane żeby dzieciaki popełniali ciężkie przestępstwa.
Kraje Skandynawii, Meksyk i wiele innych krajów wpadło w pułapkę mentalności ,,nie można mocniej karać dziecka" zapominając, że np. 13-latek z lat 70tych, a obecny -to zupełnie inny poziom świadomości i nie ma powodu aby np. Dostał dożywocie tak samo jak dorosły w podobnej sytuacji. Chociaż pomimo prawnej możliwości to wątpię aby do klubu dożywotniaków dołączył nastolatek. Bardzo,,elitarne grono", kilkaset osób, no trzeba się mocniej postarać...

Ten Popek jest bardziej rozgarnięty i mniejszy nomen omen rak od tego Pawełka całego. I to nie jest komplement dla Popka
Z Popkiem mam ten problem, że przecież to jest dumny ćpun, który chwalił się tyloma gadzinowymi zachowaniami i...
... mimo wszystko był tak korzystnie odbierany niemal jak Różal ,,bo przynajmniej jest sobą, nie udaje"....

Back