Fame MMA gala youtuberów

Z Popkiem mam ten problem, że przecież to jest dumny ćpun, który chwalił się tyloma gadzinowymi zachowaniami i...
... mimo wszystko był tak korzystnie odbierany niemal jak Różal ,,bo przynajmniej jest sobą, nie udaje"....

Przecież to jest pierdolony patus który jest idolem innych patusów.

Różal jednak sportowcem był, nie taką legendą jak się kreuje ale jednak.

Nie wiem jak ta jego fundacja się rozlicza, czy nie jest to jakaś pralnia ale coś przynajmniej na papierze pozytywnego robi.

Przecież to jest pierdolony patus który jest idolem innych patusów.

Różal jednak sportowcem był, nie taką legendą jak się kreuje ale jednak.

Nie wiem jak ta jego fundacja się rozlicza, czy nie jest to jakaś pralnia ale coś przynajmniej na papierze pozytywnego robi.
Z fundacją to pomimo niechęci do całokształtu Różala- zdecydowanie nie ta się tego ocenić, bo sprawy fundacji są skomplikowane, gdzie jest p9moc, gdzie nie, jakie mogą być koszty administracjyjne itp. No trzeba mocno przysiedzieć w Excelu. Mocniej niż w przypadku firmy z obrotem kilku milionów złotych. Chociaż chyba nadal nie spełniają warunków organizacji pożytku publicznego.
Jednak tych wizyt sportowców z kryminalistami w domach dziecka w ogóle nie szanuje. Kryminaliści pewnie szukają nowego narybku...

Z fundacją to pomimo niechęci do całokształtu Różala- zdecydowanie nie ta się tego ocenić, bo sprawy fundacji są skomplikowane, gdzie jest p9moc, gdzie nie, jakie mogą być koszty administracjyjne itp. No trzeba mocno przysiedzieć w Excelu. Mocniej niż w przypadku firmy z obrotem kilku milionów złotych. Chociaż chyba nadal nie spełniają warunków organizacji pożytku publicznego.
Jednak tych wizyt sportowców z kryminalistami w domach dziecka w ogóle nie szanuje. Kryminaliści pewnie szukają nowego narybku...

Dokladnie, wiele fundacji to dobrze prosperujące firmy, wiele to pralnie albo wyciąganie pieniędzy od naiwnych, działających w dobrej wierze ludzi.

A wizyty gangusów w Domach Dziecka to nic innego jak ocieplanie wizerunku.

Tutaj damy dzieciakom trochę fantów, tutaj jakaś głośna zbiórka…

Dokladnie, wiele fundacji to dobrze prosperujące firmy, wiele to pralnie albo wyciąganie pieniędzy od naiwnych, działających w dobrej wierze ludzi.

Fundację oczywiście mogą być tylko kolejną formą prowadzenia działalności gospodarczej i nawet nie jest to nic złego jeśli jest to robione w przyzwoity sposób, zwykła forma optymalizacji podatkowej.
A jeśli jest tworzona z chęcią pomocy: to prowadzenie fundacji jest bardzo skomplikowane (nawet bym powiedział, że trudniejsze niż wprowadzenie partii do Sejmu i utrzymanie jej przez 2 kadencję). Wolałbym zatwierdzać dziennie przelewy w sumie na ponad milion złotych niż brać się za takie coś. Nawet samo określenie co jest pomocą, co jest wyręczaniem, a kto próbuje kogo oszukać- temat rzeka, a przecież to malutki wycinek wszystkich problemów. To zresztą wiele osób wygrywających w Lotto przejechało się na charytatywności.
BTW kiedyś szukałem: ilość informacji w internecie jak prowadzić fundację jest taka malutka w porównaniu do informacji o różnych rodzajach oszustw...

Ale pierdolenie mogłeś jeszcze dodać, że te ,,gangusy" tak naprawdę to przeszkadzają ze swoją pomocą bo na ich miejsce czekają setki innych chętnych do pomocy i organizowanie wigilii czy Dnia Dziecka np przez ekipy kibicowskie, które zapewne zaliczasz do grona ,,gangusów" byłoby i tak zorganizowane, ale przez kogoś innego:siara:

Ale pierdolenie mogłeś jeszcze dodać, że te ,,gangusy" tak naprawdę to przeszkadzają ze swoją pomocą bo na ich miejsce czekają setki innych chętnych do pomocy i organizowanie wigilii czy Dnia Dziecka np przez ekipy kibicowskie, które zapewne zaliczasz do grona ,,gangusów" byłoby i tak zorganizowane, ale przez kogoś innego

Ale to Ty dzwonisz.

Niczego takiego nie dodałem a to że gangusy tak się wybielają to jest fakt nie opinia.

Fajnie że dzieciaki dostaną trochę grosza ale nie zmienia to tego że to forsa z przestepstwa.

Żadnych kibiców tu nie wrzucałem, a co Ty rozumiesz pod określeniem ekipy kibicowskie?

Chyba nie gangi kibolskie jak Teddy Boys, Sharks itp.?

Są stowarzyszenie kibiców zrzeszające normalnych ludzi a nie gangusów.

Ale to Ty dzwonisz.

Niczego takiego nie dodałem a to że gangusy tak się wybielają to jest fakt nie opinia.

Fajnie że dzieciaki dostaną trochę grosza ale nie zmienia to tego że to forsa z przestepstwa.

Żadnych kibiców tu nie wrzucałem, a co Ty rozumiesz pod określeniem ekipy kibicowskie?

Plus jeszcze gangusy zachęcają nastolatków do ich stylu życia, a sportowcy jeszcze biorą w tym udział...
A kiboli można jebać za to, że przez nich wielu ludzi nie zainwestuje w piłkę nożną mając dosyć ich ,,ofert nie do odrzucenia " za spokój na trybunach i poza nimi. I dlatego tak słabo to wygląda. Kto wie ten wie o co chodzi...

Ale to Ty dzwonisz.

Jaka forsa z przestępstwa jak ekipy robią oficjalne zrzutki co roku i każdy się może do tego dołożyć? Wy tu mylicie pojęcia skoro patrzycie na wszystkie ekipy przez pryzmat rozjebanych szarksów o których istnieniu byście nie wiedzieli gdyby nie media. Już pomijam fakt, że zdecydowana większość która ocenia takie akcje i krytykuje tych ,,gangusów"którym coś się chce sama chuja robi:fjedzia:

@Bezimienny
A ty to weź napisz ile te kibole nakradły w czasie powodzi bo zamknąłeś pizde jak ci ktoś pytanie zadał teoretyku życiowy :jarolaugh:

Last edited:
Jaka forsa z przestępstwa jak ekipy robią oficjalne zrzutki co roku i każdy się może do tego dołożyć? Wy tu mylicie pojęcia skoro patrzycie na wszystkie ekipy przez pryzmat rozjebanych szarksów o których istnieniu byście nie wiedzieli gdyby nie media. Już pomijam fakt, że zdecydowana większość ktora ocenia takie akcje i krytykuje tych ,,gangusów"którym coś się chce sama chuja robi:fjedzia:

Znowu Ty dzwonisz.

W którym miejscu napisałem o kibicach?

Zacząłeś ze mna ten temat, a ja pisałem o gangusach, nie o kibicach.

Ale tak a propos, ktoś robi zrzutkę, kupuje za to fanty i daje dzieciakom.

Jesteś tak naiwny że nie wiesz że to świetna okazja do wyprania kasy?

A temat tych tzw. ,,ekip” to znam akurat dość dobrze więc żadne zbiórki i fundacje na mnie wrażenia nie robią.

Wiem z czego i jak żyją.

Jeszcze napisz że kibolskie gangi to prawdziwi patrioci i bronią naszych granic i możemy kończyć temat…

:roberteyeblinking:

Znowu Ty dzwonisz.

A temat tych tzw. ,,ekip” to znam akurat dość dobrze więc żadne zbiórki i fundacje na mnie wrażenia nie robią.

Wiem z czego i jak żyją.

Jeszcze napisz że kibolskie gangi to prawdziwi patrioci i bronią naszych granic i możemy kończyć temat…

Wiem ale nie powiem :roberteyeblinking:

Znowu Ty dzwonisz.

Wiem z czego i jak żyją.

No masz takie pojęcie, że nawet nie znasz podstaw i myślisz, że SK to jakiś oddzielny twór, który nie ma nic wspólnego z ekipami :jarolaugh:

No masz takie pojęcie, że nawet nie znasz podstaw i myślisz, że SK to jakiś oddzielny twór, który nie ma nic wspólnego z ekipami

A wiesz że w tych stowarzyszeniach są wąsate dziadki i pryszczate szmule którzy w życiu nawet przez przejście w niedozwolonym miejscu nie przeszli?

Podstaw czego?

Tego że stadionami rządzą gangusy żyjący z przęstepstw a normalni ludzie pracują i płacą podatki?

To jest Twoja grupa odniesienia?

Gratuluję.

A wiesz że w tych stowarzyszeniach są wąsate dziadki i pryszczate szmule którzy w życiu nawet przez przejście w niedozwolonym miejscu nie przeszli?

Podstaw czego?

Tego że stadionami rządzą gangusy żyjący z przęstepstw a normalni ludzie pracują i płacą podatki?

To jest Twoja grupa odniesienia?

Gratuluję.
W ilu stowarzyszeniach znajdziesz takie osoby? Oprócz kilku klubów w Pl, które mają rozwiniętą bazę kibiców więc wiadomo, że może i znajdziesz tam zapisanego policjanta i co z tego? Nie wiesz o czym gadasz i zbędna dyskusja dla mnie by się tu rozwodzić nad tymi tematami, tym bardziej z kimś kto czerpie informacje rodem z tvn, co mnie nie dziwi po Twojej sympatii do Trzaskowskiego

Szkoda dziewczynki, od dziecka otoczona patologia.

Już pisałem, nieszczęście mieć takich ojca i opiekunkę, szkoda dziecka.
No tak, pytanie tylko gdzie jest biologiczna mamusia? Ona też musi być niezłym ziółkiem skoro się nie zajmuje tym dzieckiem, tylko musi to robić internetowy urwiszon. I chyba, mimo wszystko, lepiej już taki urwiszon nić by dziewczynkę mieli umieścić w domu dziecka.

Zmontowane, zmontowane. Mam zioma co zimuje w Chojnicach. Pisał, że było mniej więcej tak:

Spacerniak! Który oddział śmiga!? Które cele?!
– Pierwszy! Cela 3, 4, 7. A kto się pucuje!?
– Tu Marcoń z frików!
– Siemano, Marcoń!
– Siemano, Siwy! Który tam to Bad Boy?
– Ja jestem Bad Boy, a co?!
– Jesteś z Torunia? Znasz Szachtę?
– Znam!
– Dostaliśmy gryps od Szachty! Że się rozprułeś i pannę na onlyfansie sprzedałeś! Że jesteś frajer z wolności! chuj ci w dupę nygusie!

Zmontowane, zmontowane. Mam zioma co zimuje w Chojnicach. Pisał, że było mniej więcej tak:

Spacerniak! Który oddział śmiga!? Które cele?!
– Pierwszy! Cela 3, 4, 7. A kto się pucuje!?
– Tu Marcoń z frików!
– Siemano, Marcoń!
– Siemano, Siwy! Który tam to Bad Boy?
– Ja jestem Bad Boy, a co?!
– Jesteś z Torunia? Znasz Szachtę?
– Znam!
– Dostaliśmy gryps od Szachty! Że się rozprułeś i pannę na onlyfansie sprzedałeś! Że jesteś frajer z wolności! chuj ci w dupę nygusie!
:applause:

Pamiętaj, wszystko jest lepsze niż dom dziecka!

Kurwiszony lepsze, homosie lepsze, pedofile lepsze, byle nie dom dziecka!

W domu dziecka jest ciemno, zimno, brudno, na wejściu gwałcą i przypalają papierosami... mówię Ci, widziałem w takim filmie!

Dzieciak może trafić do dobrej rodziny zastępczej, nawet nie musi trafić do bidula.

Back