Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Zimnoch kiedyś proponował rozwiązanie. Od 0:50 fragment.Może zamiast poprawczaka obóz pracy na 10 lat i jeszcze go wyprostują.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zimnoch kiedyś proponował rozwiązanie. Od 0:50 fragment.Może zamiast poprawczaka obóz pracy na 10 lat i jeszcze go wyprostują.
oczywiście że freaki są zawodnikami mma
ćwiczą mma i walczą w formule mma
piłkarz grający w okręgówce to cały czas piłkarz
Niestety te patusiarskie łajzy z fejmów czy prajmów moim zdaniem powinno się określać jako zawodników. Bo jednym z najważniejszych kryteriów określających "zawód"/profesję są zarobki. Zarobki i/lub zainteresowanie tym, co się robi.Bez kitu, jak macie ziomka z kałdunem do kolan co pracuje na 3 zmiany w magazynie i okazjonalnie sobie kopie w B klasie co drugi weekend to mówicie, że macie zioma magazyniera czy piłkarza?![]()
Pierdolisz, 14 w podstawówce lecą na te dziary a koledzy na wf czują respekt15 lat i już tak nasrane we łbie.
![]()

to już trzecia klasa gimnazjum więc to już prawie dorosły pacjent, u mnie np to już nawet wcześniej niektóre elementy zaczynały dziarać się na lekcjach samoróbkami, niektóre laski zaliczały wpadki i zostawały matkami, a jeżdżenie na imprezy w tym wieku to już była norma 
U mnie też, no i co z tego powyrastalo?Bez przesady też, że to jakieś dziecko bo 15 lat mato już trzecia klasa gimnazjum więc to już prawie dorosły pacjent, u mnie np to już nawet wcześniej niektóre elementy zaczynały dziarać się na lekcjach samoróbkami, niektóre laski zaliczały wpadki i zostawały matkami, a jeżdżenie na imprezy w tym wieku to już była norma
![]()

Nie bądź już taki samokrytyczny.U mnie też, no i co z tego powyrastalo?![]()

Raczej nie ma się czego wstydzić człowiek, i na pewno gorzej mogło być wyrastając w takich warunkach i otoczeniuU mnie też, no i co z tego powyrastalo?![]()

Niektórzy już na emeryturę w tym wieku przechodziliBez przesady też, że to jakieś dziecko bo 15 lat mato już trzecia klasa gimnazjum więc to już prawie dorosły pacjent, u mnie np to już nawet wcześniej niektóre elementy zaczynały dziarać się na lekcjach samoróbkami, niektóre laski zaliczały wpadki i zostawały matkami, a jeżdżenie na imprezy w tym wieku to już była norma
![]()
Niektórzy już na emeryturę w tym wieku przechodzili

Pfff w jego wieku to ja miałem już 18 latNiektórzy już na emeryturę w tym wieku przechodzili

PoprawiłemPfff w 3 gimnazjum to ja już miałem żonę, dwójkę dzieci i video do spłacenia![]()
Hahahah 333 warte kilka tysięcyKiedyś już wam mówiłem o tym dmuchanym złocie dla Parke, ale ze nawet na sygnecie przytną w chuja to nawet ja się nie spodziewałem, chociaż.... 333 hahahaha
![]()
Problemy finansowe milionera z Fame MMA? Sygnet wystawiony na sprzedaż
W sieci pojawiła się oferta sprzedaży sygnetu Fame MMA. Jego wartość wynika przede wszystkim z tego, że ma on związek z Fame MMA. Aktualizacja. Odpowiedź Wiewióra – tutaj. Fame MMA w swojej bogatej historii nagradzało zawodników w przeróżny sposób. Przy okazji specjalnych wydarzeń, federacja...boop.pl

W lombardzie dużo by za to nie dali, codziennie przychodzą ludzie z lepszym towarem. No w ogóle BTW dużo ludzie przynoszą w ostatnich latach...Kiedyś już wam mówiłem o tym dmuchanym złocie dla Parke, ale ze nawet na sygnecie przytną w chuja to nawet ja się nie spodziewałem, chociaż.... 333 hahahaha
![]()
Problemy finansowe milionera z Fame MMA? Sygnet wystawiony na sprzedaż
W sieci pojawiła się oferta sprzedaży sygnetu Fame MMA. Jego wartość wynika przede wszystkim z tego, że ma on związek z Fame MMA. Aktualizacja. Odpowiedź Wiewióra – tutaj. Fame MMA w swojej bogatej historii nagradzało zawodników w przeróżny sposób. Przy okazji specjalnych wydarzeń, federacja...boop.pl
Patryk nie dostanie listu.
I bardzo kurwa dobrze, dlaczego ma taki dostać? Niech normalnie zagoni kolegów, jak prawie każdy prawilny gangster w PL

Patryk nie dostanie listu.

Zesra się a nie ułaskawi, ma teraz zaprzepaścić wszystko na co zapracował i zapracował razem z nim PiS dla jakiegoś kurwa Wielkiego buły bo 3 razy na stadionie się przecięli dawno temu? Nie łykaj tej narracji herr Hans.Luz.
Przecież Nawrocki i tak go ułaskawi
![]()
Który to taki milioner ze musi się wyprzedawać ?W lombardzie dużo by za to nie dali, codziennie przychodzą ludzie z lepszym towarem. No w ogóle BTW dużo ludzie przynoszą w ostatnich latach...
Zesra się a nie ułaskawi, ma teraz zaprzepaścić wszystko na co zapracował i zapracował razem z nim PiS dla jakiegoś kurwa Wielkiego buły bo 3 razy na stadionie się przecięli dawno temu? Nie łykaj tej narracji herr Hans.

Nowaka? ty jesteś bez kitu pełowcem tak jak kiedyś cię od niemca przed wyborami wyzywałemDuda kumpli ułaskawił
![]()

Nowaka? ty jesteś bez kitu pełowcem tak jak kiedyś cię od niemca przed wyborami wyzywałem![]()

W mennicy by mu to wzięli od reki, przetopili i zero rozgłosu. Bo chyba nie szuka frajera, ktory skusi się na napis FAME. Chyba xDHahahah 333 warte kilka tysięcy![]()
O przyjacielu truska.Kamińskiego i Wąsikaz
O jakim Nowaku Ty piszesz?
![]()

To nie jest takie głupie jak się na pierwszy rzut oka wydaje, można na niego wszystko zrzucić i co, w poprawczaku będzie grypsowal max do 21? w podstawówce można było się napierdalac za szkołą bez konsekwencji, idź teraz pod sklep i zrób to samo, dzieci są pod ochroną, nawet te zdemoralizowane.Do tej pory nie wierzę jak z 15 latkiem można iść na robotę![]()